Přihlásit se

Stránky obcí - úřední deska

29. pro 2010 10:16 #68791
Odpověď od AdKo
Začátečník
Funguje ale mal by som dve poznamky/navrhy/pripomienky

1. zobrazuju sa mi aj archivne oznamy, neda sa to rozlisit nejakou ikonkou alebo textom?!
2. ak nechcem priami odkaz na dokumeny, odkaz by tam mohol ostat ale bol by priamo na celu kategoriu kde sa nachadza

Inak perfektne

30. pro 2010 21:26 #68831
Odpověď od Jirka
Začátečník
Vse perfekt, fakt dobra prace, neslo by tam udelat aby sly dokumenty pridavat z frontendu?

30. pro 2010 22:05 #68835
Odpověď od AdKo
Začátečník
Nejde mi editovat moj prispevok a tak by som navrhol este jednu vec (s ktorou som sa stretol dnes)
Mam vytvorenu specialnu kategoriu, kde su dokumenty. Chcel som vytvorit nove menu, dal som vytvorit kde som zvoli "uredni deska Layout", nedalo by sa vytvorit aj "Uredni deska Category" ... kde by sa zobrazila len vybrana kategoria, ako keby som si to vybral priamo na Uradni deske, v rozbalovacom menu Kategorie.
Dakujem

31. pro 2010 00:28 #68838
Odpověď od Cufe
Admin
Ten nápad s menu položkou přímo na určitou kategorii v úřední desce je dobrý nápad.
Ohledně vkládání souborů přes frontend, to je taky výzva, co Houbáku? ;-)

Jinak modul je opět skvělá práce... krása střídá nádheru :-)

Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

03. led 2011 20:56 #68932
Odpověď od vlada
Nováček
Ahoj
Problémy s instalací žádné, modul spuštěn na www.kornatice.cz v pravém slouci v úvodu.
V css šablony upravena pouze tloušťka písma v názvu dokumentu, pokud není zvolen jako odkaz. Lépe to vypadá. Jen jméno třídy "nazev" není příliš orinální, ale s podivem k žádnému konfliktu nedošlo. Ani nemůže. Až tak moc toho neměním :laugh:
Asi jdu proti proudu ostatních uživatelů, ale pokud někdo chce nový dokument otevřít, ať jde na desku a pořádně si ji prohlédne a dokument si najde. Aspoň se mu nezkrátí žíly :laugh:
Hezká nadstavba původního záměru. Už deska žije někde jinde kromě "mého" webu?

03. led 2011 21:08 #68935
Odpověď od vlada
Nováček
Probíhá diskuse na téma vkládání z FE. Prosím. Ale dovolím si jednu poznámku z praxe. Práce nesmí být až tak jednoduchá. Ne proto, že se uživatel nudí, ale že si pak ničeho neváží. Pokud musí něco pro funkčnost udělat, může toho víc zkazit ( a zkazí) a víc si pak dává pozor. Pokud něco někam seká jak Baťa cvičky, je mu všechno fuk a chce víc a víc a víc. :laugh:
Nebo máte strach vůbec je do BE pustit? Já vkladatele napřed vyděsím :ohmy: , pak ukážu :unsure: , pak si to zkusí sami :huh: a jde to ;) . A pak si dávaj bacha.

03. led 2011 22:59 #68938
Odpověď od Jirka
Začátečník
Tak jsem to nainstaloval na zkousku na jeden web a behalo to, dnes jsem to nainstaloval na jiny, vytvoril kategorie a poku chci pridat dokument hodi hlasku:
Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /httpd/html/web/www/administrator/components/com_urednideska/controllers/upravazaznamu.php on line 127
na radku 127 je :
Code:
if (JError::getError()->message != '') { $link = 'index.php?option=com_urednideska&view=upravazaznamu&hidemainmenu=1&task=edit&id[]='.$post['id'].'&catid='.$post['catid'].'&publish_up='.$post['publish_up'].'&publish_down='.$post['publish_down'].'&title='.$post['title'].'&created_by_alias='.$post['created_by_alias'].'&jedcislo='.$post['jedcislo']; }

nevi nekdo co s tim?

04. led 2011 08:05 #68942
Odpověď od Dan
Začátečník
Já jsem nasadil zatím úřední desku do testu a dodal tam dokumenty za celý rok 2010 (což je u nás něco přes 50). Modul jsem ještě nezkoušel, protože v tuto chvíli tam nemáme žádný platný dokument - jsou pouze v archivu. U nás se totiž na elektronickou desku dávají jen ty dokumenty, které se vyvěsit musí (vyhlášky, rozhodnutí atd.). Vše funguje bez problémů.

Jen bych měl drobný námět: pokud na desce není žádný dokument, tak je to malinko zavádějící a uživatel by to mohl považovat za chybu. Bylo by možné pro tento případ zobrazit pod formulářem hlášku typu: "Na úřední desce není v tuto chvíli žádný dokument."? Nebo to dát jako další nastavitelnou hodnotu - pokud bude prázdná nebude se zobrazovat.

To samé by se dalo dodělat i do modulu.

04. led 2011 15:44 #68956
Odpověď od vlada
Nováček
No, já to řešil tak, že v některých kategoriích mám dokumenty s různou dobou vyvěšení (rok, nikdy) Takže tam stále něco je.

04. led 2011 21:40 #68974
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
To Ruja:
Zkoušel jsem nasimulovat situaci, aby se aktivoval php kód, který vám dělá problémy, ale daná chyba se mi nezobrazila. Nicméně mě daný problém samozřejmě zajímá, takže bych uvítal více informací, především to, co přesně píšete do jednotlivých polí. Díky

04. led 2011 22:43 #68976
Odpověď od Jirka
Začátečník
Nic jsem nevyplňoval, jen nainstaloval, vyplnil kategorie a chtel pridat dokument, jakmile zmacknu tlacitko Nový, vyskočí ta hláška. Na jiném webu to jelo normálně. Nemohl by být problém s právama v systému? Zkoušel jsem nastavit chmod na 777 ale nepomohlo to. Na tom webu me to občas zlobí. Jirka

04. led 2011 23:36 #68979
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
S právy do složek by v tomto kroku (vytváření nového záznamu) neměl být problém, protože se do žádných složek nic nezapisuje. Mám takový dojem, že bez přístupu do administrace a přístupu na FTP daný problém neodhalím :-(.

05. led 2011 00:34 #68981
Odpověď od Cufe
Admin
Mám zato, že to není problém v komponentě, ale spíš problém v hostingu, pokud to Ruja zlobí jen tam...

Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

05. led 2011 20:35 #69040
Odpověď od junis1
Uživatel
Ahoj, předně skládám poklonu Houbákovi za opravdu dobře odvedenou práci a zkouším to také na stránkách naší obce. Chci se jen zeptat, zda také používáte rozšíření joomsef ( ver. 3.7.6). Pokud jí mám zapnutou, tak úřední deska jede, ale při pokusu prohlédnout vložený dokument se načte opět strana s úřední deskou. (Vložený dokument má stejnou adresu jako úřední deska)
Musím tedy pro tuto komponentu mít vypnuté seo (joomsef), aby vše jelo ok a dokument se správně zobrazil.
Díky Jarda

05. led 2011 21:44 #69045
Odpověď od vlada
Nováček
Používám moduly z instalace Joomla a jak se zapnutým SEO v globálním nastavení tak i s vypnutým to funguje včetně Apache-mod rewrite-Ano. Ty ale používáš nějaký doinstalovaný modul, že?