Stránky obcí - úřední deska

Odpověď od AdKo
29. led 2011 20:27 #70650
Chcem sa spytat k validaci kodu pre modul, funguje vam?
Ak zmazem CACHE a dam validovat, tak je vsetko o.k., no ak dam v zapati znovu tak uz tam mam 20 errorov. Robi to len mne alebo aj vam?
THX

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Datlik
01. úno 2011 12:13 #70810
napada me jedna vec (a nevim, zda je to navrh na vylepseni, nebo moje neznalost) - slo by u aktualne vyveseneho dokumentu, aby tam nebylo "Sejmuto"? Bud aby "Sejmuto" bylo jen v Archivu, nebo aby tam bylo neco jako "Vyveseno do" nebo "Bude sejmuto"

diky

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Houbák
01. úno 2011 20:46 #70838
Pokud vám nevyhovuje jakékoliv slovo ve veřejné části úřední desky, není problém ho změnit přímo v jazykovém souboru.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Houbák
01. úno 2011 20:49 #70839
trebor napsal:

Chcel by som sa opýtať či sa plánuje podpora pre joomlu 1.6. Predsa nové projekty je už lepšie zakladať na nej. Ďakujem za odpoveď.


Verzi pro Joomlu 1.6 zatím neplánuju, protože chci nejdříve dodělat Úřední desku pro verzi 1.5. Myslím, že tato verze bude ještě nějakou dobu na webu převládat.
Samozřejmě se přechodu na 1.6 do budoucna nebráním, pokud o něj bude zájem.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Houbák
01. úno 2011 20:53 #70841
Ruja napsal:

Potreboval bych poradit jak zobrazovat pomoci toho modulu dokumenty jen z urcite sekce. V tech podminkach se moc nevyznam, ted je tam:

$query = 'SELECT ud.*, k.title AS kategorie'
		  .' FROM #__urednideska AS ud'
		  .' LEFT JOIN #__urednideska_kategorie AS k ON ud.catid = k.id'
		  .' ORDER BY publish_up DESC'
		  ;
		
		$db->setQuery($query, 0, $pocet);
		$rows = $db->loadObjectList();


Mam sekci s urcitym ID tak bych chtel aby se tam zobrazovalo jen ID 8. v jednom modulu a v druhem zase vsechno krom ID 8. tzn 1-7. Planuju mit 2 moduly aby se v kazdem zobrazovalo neco jineho. Snad jsem to popsal spravne. Jirka


Pokud jste ještě nepřišel na to, jak upravit daný SQL dotaz, tak slibuji, že v nové verzi modulu bude možné zvolit kategorii/kategorie, které se budou v modulu zobrazovat.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Schmalz
02. úno 2011 18:25 #70940
Ahoj, bude teď někdy v blízké době hotová verze s možností vkládat dokumenty z Frontendu ? Díky za odpověď !

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Jirka
02. úno 2011 19:16 #70948
houbak napsal:

Ruja napsal:

Potreboval bych poradit jak zobrazovat pomoci toho modulu dokumenty jen z urcite sekce. V tech podminkach se moc nevyznam, ted je tam:

$query = 'SELECT ud.*, k.title AS kategorie'
		  .' FROM #__urednideska AS ud'
		  .' LEFT JOIN #__urednideska_kategorie AS k ON ud.catid = k.id'
		  .' ORDER BY publish_up DESC'
		  ;
		
		$db->setQuery($query, 0, $pocet);
		$rows = $db->loadObjectList();


Mam sekci s urcitym ID tak bych chtel aby se tam zobrazovalo jen ID 8. v jednom modulu a v druhem zase vsechno krom ID 8. tzn 1-7. Planuju mit 2 moduly aby se v kazdem zobrazovalo neco jineho. Snad jsem to popsal spravne. Jirka


Pokud jste ještě nepřišel na to, jak upravit daný SQL dotaz, tak slibuji, že v nové verzi modulu bude možné zvolit kategorii/kategorie, které se budou v modulu zobrazovat.


Ahoj, již jsem to pořešil, mam 2 moduly a v každeé se zobrazují dokumenty z jiné kategorie. Vložil jsem řádek WHERE ud.catid<=7 a v druhém WHERE ud.catid=8 do souboru helper.php, ale pokud by byla ta možnost nekde v nastavení bylo by to super.
Možná by nebylo od veci aby se v tom modulu nezobrazovali již archivované soubory, Mám sice nastaveno zobrazovat jen 5 souborů, ale vetšinou se jich behem 15 dnů tolik nevloží, aby nebyly jako nově vložené, již archivované soubory. Doufám že jsem to popsal na pochopení správně:-)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Houbák
02. úno 2011 19:34 #70951
Již mám hotové vkládání nových záznamů a jejich editování. Teď se ještě peru s jejich odstraňováním a s odstraňováním přiložených souborů. Pokud bude zájem, mohu toto poskytnout pro testování.
Zároveň bych chtěl požádat zkušenější uživatele/programátory o nějaký návod či radu, jak udělat to, aby při instalaci komponenty bylo možné tuto komponentu aktualizovat/upgradovat. Díky

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Martin
04. úno 2011 14:45 #71069
zdravim - ja bych zajem urcite mel - prosim o zaslani.

Diky

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ondra Cimfl
04. úno 2011 15:15 #71070
Ahoj houbáku,
možná by stačilo pokud by šla úřední deska upgradeovat jen přepsáním jako patch, nemuselo by to být tak pracný jako vymejšlet upgradeování.

Není nutné aby se to umělo aktualizovat, překopírování přes FTP snad zvládne každej. ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ondra Cimfl
04. úno 2011 15:34 #71072
Ale pokud by si to dotáhnul až k takovýhle dokonalosti jako je upgrade přímo z JOOMLY, tak to bude fakt super a navrhneme tě na řád :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Martin
04. úno 2011 15:39 #71074
muzete me prosim nasmerovat, kde se da uredni deska ziskat?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od fire150
04. úno 2011 15:55 #71076
Keby si prešiel príspevky tu tak nájdeš : uredni-deska.g6.cz/ . Je nutná registrácia.
to houbak: pripájam sa k testovaniu ;)

Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ondra Cimfl
04. úno 2011 15:56 #71077
Oficiální testovací web Úřední desky je zde .
Přes administraci se to dá zkoušet a nastavovat.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Martin
04. úno 2011 15:57 #71078
uz mi odpovedel sam houbak - diky

prosel jsem cca 20 stranek a nenarazil jsem na to :(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.