Stránky obcí - úřední deska
12. pro 2010 09:53 #68209
Odpověď od Zdenda42
Začátečník
Zveřejnil jsem 6 dokumentů, dokument v pořadí 3 jsem dal do koše, jsou zobrazeny v pořadí 2 1 3 4 5 v kategorii 1 na houbákově webu
V parametrech bylo nastaveno automaticky archivovat na ne, po přenastavení na ano, šly všechny prošlé dokumenty do archivu - super
V parametrech bylo nastaveno automaticky archivovat na ne, po přenastavení na ano, šly všechny prošlé dokumenty do archivu - super
13. pro 2010 14:29 #68276
Odpověď od vlada

Nováček
Komponenta Úřední deska se od dnešního dne stala součástí webu
www.kornatice.cz
B)
13. pro 2010 14:43 #68277
Odpověď od Miroslav Skoda

Uživatel
strejc napsal:
Nejedou Ti rozpočty
www.kornatice.cz/phocadownload/0_uredni_...umenty/rozp_2010.pdf
Komponenta Úřední deska se od dnešního dne stala součástí webu www.kornatice.cz B)
Nejedou Ti rozpočty
www.kornatice.cz/phocadownload/0_uredni_...umenty/rozp_2010.pdf
13. pro 2010 14:56 #68278
Odpověď od vlada

Nováček
Díky moc, už jedou.
To byl následek likvidace staré úřední desky udělané z Phocadownload. To jsem zvědav, co jsem ještě přehlédl. Však ono se ještě něco ukáže

22. pro 2010 19:40 #68628
Odpověď od AdKo

Začátečník
Vyborny komponent do Joomly, suploval som to inymi komponentami co bolo komplikovane.
Este to nie je nasadene na ostro, ale dam urcite vediet
, Vedel by niekto spravit MODUL o poslednych vyvesenych dokumentoch?
(rad by som to spravil ale nerozumiem sa kodovaniu:() )
Este to nie je nasadene na ostro, ale dam urcite vediet

(rad by som to spravil ale nerozumiem sa kodovaniu:() )
23. pro 2010 09:42 #68646
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
O vánocích budu mít snad trochu čas, tak se vrhnu na ten modul.
26. pro 2010 01:37 #68693
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Mám vytvořený základ toho modulu, ale teď bych potřeboval vědět, jaké údaje by měl modul obsahovat, co by se u něj mělo nastavovat a atd. To, co jsem zatím vytvořil je k nahlédnutí na stránkách vlevém sloupci.
26. pro 2010 07:51 #68694
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150

Pokročilý uživatel
Nevidím nič len :
Warning: require_once(/home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/components/com_content/helper.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/modules/mod_urednideska/mod_urednideska.php on line 14 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/components/com_content/helper.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/modules/mod_urednideska/mod_urednideska.php on line 14
??????
Warning: require_once(/home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/components/com_content/helper.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/modules/mod_urednideska/mod_urednideska.php on line 14 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/components/com_content/helper.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/houbak/uredni-deska.g6.cz/web/modules/mod_urednideska/mod_urednideska.php on line 14
??????
26. pro 2010 09:45 #68695
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Omlouvám se za menší chybku ... teď už by stránky měly zase fungovat.
26. pro 2010 10:23 #68696
Odpověď od fire150

Pokročilý uživatel
Dobrá práca, pre mňa stačí aj takto, možno len pridať link z názvu dokumentu.
26. pro 2010 10:28 #68697
Odpověď od smudla
Uživatel
super práce
ale přeci jenom... když je v modulu vypsaná kategorie, může se stát, že při jejím delším názvu to nebude tak úhledné
co kdyby tam zůstal jenom název dokumentu (který bude asi taky někdy dost dlouhý)?

26. pro 2010 11:04 #68699
Odpověď od Ondra Cimfl

Začátečník
Já se taky přimlouvám za to vypuštění kategorie, nechal bych pouze název dokumentu. (a nebo to dát do možností modulu, ať si každý nastaví jak potřebuje).
K nastavení modulu:
asi bych tam toho moc nedával, možná kdyby tam byla možnost volby aby přímo název dokumentu linkoval na kýžený dokument, pak další možnost s těma kategoriema (psáno výše).
A dole co je link "Více záznamů" bych změnil na "Všechny dokumenty" popř. "Úřední deska".
K nastavení modulu:
asi bych tam toho moc nedával, možná kdyby tam byla možnost volby aby přímo název dokumentu linkoval na kýžený dokument, pak další možnost s těma kategoriema (psáno výše).
A dole co je link "Více záznamů" bych změnil na "Všechny dokumenty" popř. "Úřední deska".
26. pro 2010 11:29 #68700
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe

Admin
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
26. pro 2010 18:24 #68709
Odpověď od Dan
Začátečník
Ahoj, to menší písmo u data vyvěšení a názvu kategorie není špatný. Možná by to bylo na první pohled přehlednější.
Co se týče voleb v modulu, tak by možná nebylo zlý umožnit oseknout ten název, aby dlouhý názvy nepřetékaly na moc řádků. Buď to oseknout automaticky nebo umožnit zadat max. počet zobrazovaných znaků v názvu.
Jinak dobrá práce! Teď už bude deska opravdu univerzální. Všem dodatečně přeju příjemný svátky!
Co se týče voleb v modulu, tak by možná nebylo zlý umožnit oseknout ten název, aby dlouhý názvy nepřetékaly na moc řádků. Buď to oseknout automaticky nebo umožnit zadat max. počet zobrazovaných znaků v názvu.
Jinak dobrá práce! Teď už bude deska opravdu univerzální. Všem dodatečně přeju příjemný svátky!

26. pro 2010 23:58 #68716
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Udělal jsem opět nějaké změny v modulu, přidal jsem možnost zkrátit název na předem definovaný počet znaků a ještě jsem přidal možnost zobrazení tooltipu po najetí myši.
Co se týče formátování, tak to bude nutné udělat přes css přímo v šabloně. Je to z důvodu prefixu u modulu.
Co se týče formátování, tak to bude nutné udělat přes css přímo v šabloně. Je to z důvodu prefixu u modulu.