Stránky obcí - úřední deska
18. úno 2011 17:07 #71870
Odpověď od Quasko
Uživatel
Dik, tu betu som nepozeral. Nevies, ci autor neuvazuje alebo uz robi upravu pre sk, zverejnovanie faktur, zmluv a objednavok?
18. úno 2011 19:29 #71875
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150

Pokročilý uživatel
Akú úpravu ? veď si vytvor kategórie "faktúry" , "zmluvy" atď. a máš to
18. úno 2011 20:03 #71876
Odpověď od Quasko
Uživatel
Tak také jednoduché to nie je. Podľa, zatiaľ návrhu, nariadenia vlády SR sa presne upravuje čo a ako sa ma zverejňovať. Napr. pri zmluvách sa majú zverejňovať v štruktúrovanej a prehľadnej podobe (napr. v tabuľke) najmä tieto údaje:
a) názov zmluvy
b) identifikáciu účastníkov zmluvy
c) popis predmetu zmluvy
d) hodnotu predmetu zmluvy
e) dátum uzavretia zmluvy, prípadne dátum udelenia súhlasu s uzavretím zmluvy
f) dátum zverejnenia zmluvy
Podobne je to aj pri objednávkach a faktúrach. Preto som sa pýtal či autor neplánuje upraviť veľmi dobrú Úradnú tabuľu a nevydá to ako napr. nový komponent v ktorom by bola tabuľka s takýmito stĺpcami (a) - f)). Aj táto Úradná tabuľa sa na zverejňovanie zatiaľ používať dá, ale po schválení návrhu sa bude musieť od 1.4.2011 zverejňovať presne podľa tohto nariadenia vlády.
a) názov zmluvy
b) identifikáciu účastníkov zmluvy
c) popis predmetu zmluvy
d) hodnotu predmetu zmluvy
e) dátum uzavretia zmluvy, prípadne dátum udelenia súhlasu s uzavretím zmluvy
f) dátum zverejnenia zmluvy
Podobne je to aj pri objednávkach a faktúrach. Preto som sa pýtal či autor neplánuje upraviť veľmi dobrú Úradnú tabuľu a nevydá to ako napr. nový komponent v ktorom by bola tabuľka s takýmito stĺpcami (a) - f)). Aj táto Úradná tabuľa sa na zverejňovanie zatiaľ používať dá, ale po schválení návrhu sa bude musieť od 1.4.2011 zverejňovať presne podľa tohto nariadenia vlády.
20. úno 2011 16:21 #71938
Odpověď od Martin

Uživatel
Jeste bych mel jeden dotaz na tvurce uredni desky. Dalo by se nejak zaridit nastaveni poradi zobrazenych kategorii na uredni desce? Diky moc, Martin
10. bře 2011 15:30 #72709
Odpověď od jindrich
Uživatel
Dobré odpoledne,
chtěl bych se zeptat houbáka, zda má ještě v plánu zabývat se dalším vývojem? Osobně bych měl velkou radost, kdyby se ti podařilo nějak dotáhnout administraci z frontendu....
Jinak vše super, parádní komponenta
chtěl bych se zeptat houbáka, zda má ještě v plánu zabývat se dalším vývojem? Osobně bych měl velkou radost, kdyby se ti podařilo nějak dotáhnout administraci z frontendu....
Jinak vše super, parádní komponenta

10. bře 2011 15:49 #72711
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Jj, určitě to chci dotáhnout do zdárného konce (už moc nechybí), nicméně teď musím dodělat něco jiného, takže mi na Úřední desku nezbývá tolik času...
10. bře 2011 15:51 #72712
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Nastavení pro volbu pořadí kategorií by se muselo doprogramovat...
18. bře 2011 11:31 #72991
Odpověď od vlada

Nováček
Ahoj všem.
Nasazený modul Úřední desky na webu www.kornatice.cz dosáhl v soutěži Zlatý erb (kategorie webů obcí) nejvyššího bodového ohodnocení od všech hodnotitelů krajského kola Plzeňského kraje.
Je to výsledek zejména Houbákovy vynikající práce, ale i všech testerů a účastníků vývoje této komponenty.
Současně je to i potvrzení dostatečnosti zveřejněných údajů i splnění všech zákonných podmínek. Dílo se podařilo
Nasazený modul Úřední desky na webu www.kornatice.cz dosáhl v soutěži Zlatý erb (kategorie webů obcí) nejvyššího bodového ohodnocení od všech hodnotitelů krajského kola Plzeňského kraje.
Je to výsledek zejména Houbákovy vynikající práce, ale i všech testerů a účastníků vývoje této komponenty.
Současně je to i potvrzení dostatečnosti zveřejněných údajů i splnění všech zákonných podmínek. Dílo se podařilo

21. bře 2011 12:32 #73133
Odpověď od Dan
Začátečník
Je to pochvala hlavně pro Houbáka. Co se týče praktického provozu, tak jsem nezaregistroval žádný problém. Navíc se potvrdilo, že je administrace dostatečně intuitivní - pro obsluhu jsem udělal kraťoučký návod a jednou ukázal v praxi a od té doby bez problémů Úřední desku spravují. Jinak Strejcovi gratuluju.
21. bře 2011 16:17 #73146
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Přátelé, v první řadě bych rád poděkoval Strejcovi za dobrou zprávu! Zpráva o dobrém umístění v této (pro mě sice neznámé soutěži) mě velice potěšila. Dále mě samozřejmě potěšil i Eiland, že nejsou potíže s ovládáním komponenty.
No a protože jsem našel zase nějaký ten volný čas, zapracoval jsem na administračním rozhraní frontendu. Kdo chce, může si na webu stáhnout další betaverzi a otestovat ji
. Je opět pouze formou patche. Děkuji!
No a protože jsem našel zase nějaký ten volný čas, zapracoval jsem na administračním rozhraní frontendu. Kdo chce, může si na webu stáhnout další betaverzi a otestovat ji

22. bře 2011 15:04 #73176
Odpověď od Ondra Cimfl

Začátečník
Přidám malý postřeh z praxe. Kdyby se s tím ještě někdo setkal.
Při nasazování desky na ostrý web se mi stalo, že nebyl vidět levý okraj tabulky. Dělalo to v šabloně JA Purity II a teď nově i na Yoo Vanilla.
Takže mi Houbák poradil doplnit do CSS souboru úřední desky tuto deklaraci:
margin-left: 1px
dopsáno na třetí řádek pod deklaraci border-collapse: collapse;.
Momentálně vše funguje jak má.
Díky houbáku
Při nasazování desky na ostrý web se mi stalo, že nebyl vidět levý okraj tabulky. Dělalo to v šabloně JA Purity II a teď nově i na Yoo Vanilla.
Takže mi Houbák poradil doplnit do CSS souboru úřední desky tuto deklaraci:
margin-left: 1px
dopsáno na třetí řádek pod deklaraci border-collapse: collapse;.
Momentálně vše funguje jak má.

Díky houbáku
22. bře 2011 21:02 - 22. bře 2011 21:03 #73200
Odpověď od fire150

Pokročilý uživatel
Dobrá práca
. Zatiaľ patch funguje ok bez náznakov problémov.
P.S. AKo to vyzerá s tým modulom - hlavne robí problémy diakritika pri niektorých mne neznámych udalostiach na webe ??? ( neviem či aj v CZ alebo len v SK )

P.S. AKo to vyzerá s tým modulom - hlavne robí problémy diakritika pri niektorých mne neznámych udalostiach na webe ??? ( neviem či aj v CZ alebo len v SK )
23. bře 2011 19:51 #73245
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Vydal jsem novou verzi modulu, která by měla již mimo jiné opravovat diakritiku ve zkracování názvů a přibyla možnost volby kategorií zobrazované v modulu. Update je formou patch.
23. bře 2011 20:52 #73247
Odpověď od Datlik
Uživatel
zeptam se mozna blbe-patch znamena, ze ho musim instalovat ruco rozbalenim souboru nebo pres Spravce rozsireni?
23. bře 2011 21:07 #73249
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
To znamená, že obsah toho "zipu" se přes FTP nakopíruje do složky modulu (přepíší se současné soubory).