Přihlásit se

Admin Tools - rady a zkušenosti

04. led 2017 14:57 #129747
Odpověď od Martin70
Aha. Já myslel že je to nějaká ochrana AdminTools, dělá mi to u více webů ale určitě ne u všech. Díky, to jsem netušil. V každém případě je to ale vopruz, pokud tvořím web.

04. led 2017 15:57 #129748
Odpověď od Cony
Občas se mi to stane, mám pocit že to souvisí s Chrome, v jiných prohlížečích se mi to tuším neděje.

04. led 2017 21:02 #129752
Odpověď od Houbák
Také s tím nemám zkušenost, ale je to zajímavé. Nemáte možnost udělat kopii webu na stejném hostingu, že bych se na to podíval?

05. led 2017 01:59 #129757
Odpověď od Cufe
Je to určitě problém Google Chrome. Možná zkusit novější verzi prohlížeče, ale nemám ověřeno.

Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

05. led 2017 06:11 #129758
Odpověď od Martin70
Vyzkouším. Je to možné, Chrome mám skutečně starší, protože kvůli RIPu k tiskárně mám cca 5 let starý systém Mac OS X 10.6.3. a tudíž i starší Chrome. Konkrétně mám verzi 49.0.2623.112 (64-bit). Máme tu i jedno obyč. PC s Win 7, tak to zkusím.

05. led 2017 06:43 - 05. led 2017 06:57 #129759
Odpověď od Martin70
1) Teď jsem namátkově zkoušel 6 webů - vše na svém počítači se starším Chromem. Tři weby OK (kde nemám AdminTools) a tři weby, kde JSOU AdminTools, hlásí tu chybu.

2) Dělá to i aktuální Chrome (55.0...) na Win 7 (zkusil jsem 2 weby)

3) Firefox na Win7 ani na mém Mac OS X 10.6.3 to NEDĚLÁ!!

Takže za mě je závěr, že to způsobuje kombinace AdminTools a Chrome. Což samozřejmě nevylučuje to, že mám něco v AdminTools blbě nastavené a Chromu to vadí a Firefoxu to nevadí.

P.S.: za chybovým hlášením v závorce (#128) není kód chyby, ale vždy ID článku. A netýká se to pouze článků, je to i u modulů a dalších věcí.

P.S.: teď mě ještě napadlo - všechny šablony používám od Joomshaper.com - tak mě ještě napadlo, jestli tam nemůže být nějaký "systémový" bordel.

Další poznatek: Na jednom webu mám sice AdminTools, ale jen instalace bez dalšího nastavení (ani jsem neprošel průvodce základního nastavení AdminTools. A ZDE TO NEDĚLÁ. Takže zřejmě opravdu je nějaká věc v AdminTools, která se nelíbí Chromu.

Powered by Fórum