Admin Tools - rady a zkušenosti
05. led 2017 13:51 #129764
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Pouzivam posledni Admin Tools i posledni Chrome a zadny problemy nemam.
05. led 2017 15:55 #129765
Odpověď od Cony

Moderátor
Už se to tu kdysi řešilo, pokud si dobře pamatuji. Nesouvisí to s Admin Tools ale opravdu s kombinací Chrome + určité servery. Tuším že tam byl jakýsi problém, že v určité okamžiky Chrome nějak navíc přesměrovával, nebo posílal požadavek navíc. Pokud si vybavuji, dělá mi to vždy Chrome, i na webech bez Admin Tools, ale jen na některých hostinzích. Aktuálně mám téměř vše na jednom hostingu, kde se to ale neděje (Admin Tools mám všude).
05. led 2017 16:06 #129766
Odpověď od Cony

Moderátor
V originále ta hláška zní
A je to řešeno např. zde . Je to v souvislosti s více faktory, jedním z nich je Chrome. Admin Tools s tím nesouvisejí, na této úrovni nic neblokují.
You are not permitted to use that link to directly access that page (#%d).
A je to řešeno např. zde . Je to v souvislosti s více faktory, jedním z nich je Chrome. Admin Tools s tím nesouvisejí, na této úrovni nic neblokují.
05. led 2017 16:24 #129767
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Mám na Joomla 3 asi 10 webů, vše stejný hosting u Active24 a tam kde AdminTools mám tak to dělá, tam kde AdminTools nemám mi to nedělá. Aby to u mě nesouviselo s AdminTools, to by musela být hodně velká náhoda. Ale dělá to jen Chrome prohlížeč, to souhlas.
05. led 2017 17:18 #129768
Odpověď od Cony

Moderátor
Pak to zkuste hodit na podporu Admin Tools, uvidíte co Vám odpoví

05. led 2017 22:39 - 05. led 2017 22:41 #129775
Odpověď od Cony

Moderátor
Mimochodem, zrovna teď se mi to na jednom hostingu děje (justhost.com), pomůže v chrome zapnout dev konzoli (F12) a na záložce network zaškrtnout Disable Cache (a nechat konzoli otevřenou). Prohlížeč pak jede kompletně bez vyrovnávací paměti a je po problému. Zajímavé je, že včera se mi to nedělo, asi se počítač dnes špatně vyspal 
Doplnění: Aha tak neni, někdy pomůže odhlášení, někdy změna filtru kategorie, to je dnes k vzteku

Doplnění: Aha tak neni, někdy pomůže odhlášení, někdy změna filtru kategorie, to je dnes k vzteku

06. led 2017 07:10 #129778
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Já jsem tomu včera asi 2 hod. věnoval, nainstaloval jsem všechny věci co používám (JCE editor, Akeeba Backup, AdminTools, RSForm,..) a zatím to teda nedělá. Tak uvidím. Jediný rozdíl oproti ostatním mým webům (kde mi to dělá) je Joomla 3.6.5, na ostatních mám zatím 3.6.4.
05. úno 2017 09:35 #130116
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Tak vypadá, že jsem to vyřešil. V AdminTools nesmí být zapnuté (v konfiguraci .htaccess) "Nastavit výchozí čas expirace na 1 hodinu". Pokud je to ANO, do souboru .htaccess to zapíše "ExpiresActive On" a pak mi to blbne a nejde jeden článek editovat 2x po sobě. Pokud toto odstraním z .htaccess nebo nastavím NE v AdminTools, problém zmizí.
Poděkovali: Cony
29. dub 2020 16:24 #142238
Zdarec
Aq.
Odpověď od Aqui

Začátečník
Zdarec borci,
zkouším AdminTool 5.6.0 (free). Oživuju trochu toto téma, protože cca. v době této diskuze byla v4.1. ?
Zaznamenali jste nějaké vylepšení či nové nástroje? Stále máte názor, že Admin Tool je dobrý či výborný nástroj?
Zatím jsem ve fázi zkoušení (free), protože díky širší škále komponent (RSfirewall, DMC,....), fakt nevím co bych měl na web nasadit.
Jak čtu o AdminTool, tak se mi zdá jako opravdu velmi zdařilá a cílená komponenta na zabezpečení webu.
Chalani, byl by někdo ochoten poskytnout aktuální cz lokalizaci nebo kde sehnat? Nechci prošvihnout nějakou důležitou hlášku, která by pak blokovala celý web, jen proto, že se "někde hrabu"
. Však víte.
Díka za odpovědi.
zkouším AdminTool 5.6.0 (free). Oživuju trochu toto téma, protože cca. v době této diskuze byla v4.1. ?
Zaznamenali jste nějaké vylepšení či nové nástroje? Stále máte názor, že Admin Tool je dobrý či výborný nástroj?
Zatím jsem ve fázi zkoušení (free), protože díky širší škále komponent (RSfirewall, DMC,....), fakt nevím co bych měl na web nasadit.
Jak čtu o AdminTool, tak se mi zdá jako opravdu velmi zdařilá a cílená komponenta na zabezpečení webu.
Chalani, byl by někdo ochoten poskytnout aktuální cz lokalizaci nebo kde sehnat? Nechci prošvihnout nějakou důležitou hlášku, která by pak blokovala celý web, jen proto, že se "někde hrabu"

Díka za odpovědi.
Zdarec

29. dub 2020 18:34 #142241
Odpověď od Cony

Moderátor
Češtinu má aktuální tuším bong na bongovo.cz.
Jinak většina zajímavých funkcí ve Admin Tools je, pokud se nepletu, právě až v PRO verzi. Firewall - asi něco podobného jako je RSFirewall, generátor htaccess atd. Osobně mám Admin Tools koupené a nasazuji všude.
Jinak většina zajímavých funkcí ve Admin Tools je, pokud se nepletu, právě až v PRO verzi. Firewall - asi něco podobného jako je RSFirewall, generátor htaccess atd. Osobně mám Admin Tools koupené a nasazuji všude.
29. dub 2020 18:45 #142243
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
Jinak takový zajímavý postřeh, možná pro ostatní:
(my teda používáme RSFirewall multilicenci a nsazujeme taky všude)
Zablokoval jsem všechny státy na eshopu kromě CZ a SK. To jsem neměl dělat
Proč:
Gopay přistupuje z USA IP adres (toto donedávna nebylo)
Google přistupuje z Irských IP adres
Tak jsem trochu chytřejší
(my teda používáme RSFirewall multilicenci a nsazujeme taky všude)
Zablokoval jsem všechny státy na eshopu kromě CZ a SK. To jsem neměl dělat

Proč:
Gopay přistupuje z USA IP adres (toto donedávna nebylo)
Google přistupuje z Irských IP adres
Tak jsem trochu chytřejší
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Poděkovali: Aqui
29. dub 2020 19:49 - 29. dub 2020 20:21 #142247
Ale neměl by snad být problém tu stávající doplnit a případně i přemlít na slovenštinu. Tedy pokud by byl zájem.
Jinak 78% překladu (slušná čokoláda) je k dispozici na www.joomlatranslate.com/project/27-admin-tools
EDIT:
Ta čeština je velice příjemná, skoro by stálo za to, aby ji doplnil původní autor. Také by ji chtělo odladit na PRO verzi a tu nemám.
Co se týká: "Nechci prošvihnout nějakou důležitou hlášku", tak jestli jde o různá hlášení a zprávy, tak to bude nejspíš stejné jako u Akeeba Backup. Hlášek a upozornění je hromada, ale přeložit nejdou.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Češtinu na Admin Tools opravdu nemám (jen Akeeba Backup a Akeeba Solo - cz, sk, Joomla, Wordpress).Cony napsal: Češtinu má aktuální tuším...
Ale neměl by snad být problém tu stávající doplnit a případně i přemlít na slovenštinu. Tedy pokud by byl zájem.
Jinak 78% překladu (slušná čokoláda) je k dispozici na www.joomlatranslate.com/project/27-admin-tools
EDIT:
Ta čeština je velice příjemná, skoro by stálo za to, aby ji doplnil původní autor. Také by ji chtělo odladit na PRO verzi a tu nemám.
Co se týká: "Nechci prošvihnout nějakou důležitou hlášku", tak jestli jde o různá hlášení a zprávy, tak to bude nejspíš stejné jako u Akeeba Backup. Hlášek a upozornění je hromada, ale přeložit nejdou.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Aqui
30. dub 2020 15:17 #142253
Odpověď od Cony

Moderátor
Poslední autor to nestíhá
Krom jinýho proto, že hlášek a upozornění je tam hromada a přeložit téměř nejdou