Spustili jsme novou podobu webu Joomlaportal.cz.
05. lis 2018 10:06 #137506
Odpověď od Linelabcz

Admin
Rozumím, jak jsem psal, tyto informace v profilu k2 budou. Chápu, že je pro někoho důležité, aby počet příspvěků ve fóru, hodnocení uživatele atd... bylo v profilu vidět. Dokonce si přes k2 profil budete moci nastavit fórum, nebude to ale hned
. Na prvním místě je ale obsah, tedy i články a vše s tím spojené. Díky za trpělivost.

05. lis 2018 13:24 #137514
Tak treba mne je uplne ukradeny, jestli bude videt kolik prispevku, jaky hodnoceni mam, atd. Pro me je jen dulezity najit to, co jsem treba odpovidal nebo kde jsem se sam ptal. Me dokonce hodnoceni podle poctu prispevku prislo vylhany, protoze podle toho jsem byl Joomla profesional nebo neco takovy a pritom jsem pokrocilej zacatecnik...
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Linelabcz napsal: Rozumím, jak jsem psal, tyto informace v profilu k2 budou. Chápu, že je pro někoho důležité, aby počet příspvěků ve fóru, hodnocení uživatele atd... bylo v profilu vidět. Dokonce si přes k2 profil budete moci nastavit fórum, nebude to ale hned
. Na prvním místě je ale obsah, tedy i články a vše s tím spojené. Díky za trpělivost.
Tak treba mne je uplne ukradeny, jestli bude videt kolik prispevku, jaky hodnoceni mam, atd. Pro me je jen dulezity najit to, co jsem treba odpovidal nebo kde jsem se sam ptal. Me dokonce hodnoceni podle poctu prispevku prislo vylhany, protoze podle toho jsem byl Joomla profesional nebo neco takovy a pritom jsem pokrocilej zacatecnik...
05. lis 2018 16:48 #137515
Odpověď od Linelabcz

Admin
Díky za připomínku k hodnocení. Je to težké, každý uživatel si přeje něco jiného a nelze vyhovět všem. Ale souhlasím, že na starém webu bylo jakési hodnocení ve fóru podle počtu příspěvků, které mohlo být matoucí. Proto už teď na webu toto hodnocení nebude. Jde o to, že pokud se uživatel spíše jen vyptával, počet příspěvků narůstal a uživatel tak získal hodnocení, které si vlastně ani nezasloužil. Vymyslíme hodnocení na základě obdržených poděkování například.
05. lis 2018 18:59 #137516
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Stejny dotaz na vyhledavani jsem mel i ja. Pri porovnani vysledku hledani se zdaji byt obe moznosti stejne.
Ale ten rozsireny nahled by se hodil.
Jedine, co mi driv nebo pozdeji bude chybet je moznost filtrovani vyhledavani jako ma Kunena (dle uzivatele, casu,...).
Poznamka pro znale: stranka vyhledavani Kunena jde normalne zavolat z URL, i kdyz se nikde v menu nenaleza.
Ale ten rozsireny nahled by se hodil.
Jedine, co mi driv nebo pozdeji bude chybet je moznost filtrovani vyhledavani jako ma Kunena (dle uzivatele, casu,...).
Poznamka pro znale: stranka vyhledavani Kunena jde normalne zavolat z URL, i kdyz se nikde v menu nenaleza.
05. lis 2018 19:09 #137517
Odpověď od Linelabcz

Admin
Ahoj Bongu, všechno bude
. I vyhledávání s parametry. Jen to prostě nejde tak rychle.
Všechny připomínky mám zapsané i všechny tvoje.

05. lis 2018 19:18 #137519
Odpověď od Bong

Moderátor
Nikdo te nehoni
Staci si vzpomenout, kdyz se naposledy migroval JP a byla nova sablona. Co se toho naresilo ... Vsechno chce cas.

05. lis 2018 20:17 #137520
Odpověď od Linelabcz

Admin
Vyhledávání hotovo, tlačítko v modulu v pravo nahoře pro přihlášení "Pokročilé vyhledávání ve fóru" Nutno aktualizovat mezipaměť prohlížeče je to nový layout. ctrl + f5 a podobně.
Poděkovali: HonzaG, H13, Bong, klucon, zpetr, fwd, Ernst
06. lis 2018 10:47 #137521
Odpověď od klucon

Pokročilý uživatel
@linelabcz Mám menší problém. Když se přihlásím na portál, zkouknu témata, kde jsou nové odpovědi, a když přejdu z jednoho téma do druhého, tak mě to někdy automaticky odhlásí a já se musím znovu přihlásit. Neaktivitou to být nemůže, a vyskytuje se to náhodně. Někdy to zůstane a někdy se musím znovu přihlásit.
06. lis 2018 11:23 #137522
Odpověď od Linelabcz

Admin
Ahoj, muže popsat přesněji? Klikáš na nová témata v modulu "Nejnovější příspěvky" ? Nebo zde
www.joomlaportal.cz/forum-posledni-temata
. Jaký prohlížeč? OS? Díky.
06. lis 2018 18:52 #137529
Odpověď od klucon

Pokročilý uživatel
Na co jsem přišel? Když se zde zaloguji po delší době, ukáže mi to, že jsem přihlášen, ale když kliknu na jakýkoliv odkaz "Nejnovější příspěvky" a nebo logo jp.cz, tak jsem zase odhlášen. Přihlásím se podruhé a už to drží.
prohlížeč: G chrome nejnovější (čísla se mi nechtějí psát)
prohlížeč: G chrome nejnovější (čísla se mi nechtějí psát)
06. lis 2018 20:23 - 06. lis 2018 20:24 #137530
Odpověď od Linelabcz

Admin
Ahoj, to není chyba, ale vlastnost. Při delší nečinnosti (více jak 3 hodiny) je vyžadováno nové přihlášení na web. Díky, že si napsal článek na web.
06. lis 2018 20:39 #137531
Odpověď od klucon

Pokročilý uživatel
ano, po delší době to má odhlásit.. ale já když vlezu po delší době na jp.cz, tak se přihlásím, pomocí buttonu v pravo nahoře, ukáže se mi moje fotka a přezdívka a když kliknu na nějaký "Nejnovější příspěvek", tak jsem zase odhlášen. Tak se přihlásím znovu a už to drží.
Není zač, ale spisovatel ze mě nebude
Není zač, ale spisovatel ze mě nebude

Poděkovali: Linelabcz
06. lis 2018 21:15 - 06. lis 2018 21:15 #137532
Přidal jsem tam s dovolením video, které popisuje možnosti Publishing Workflow. Každý den vychází na Joomlaportál nový článek, dnes rovnou dva
Odpověď od Linelabcz

Admin
klucon napsal: Není zač, ale spisovatel ze mě nebude
Přidal jsem tam s dovolením video, které popisuje možnosti Publishing Workflow. Každý den vychází na Joomlaportál nový článek, dnes rovnou dva

Poděkovali: klucon
07. lis 2018 08:46 #137533
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Odpověď od Svatopluk Vít

Moderátor
Na portále je pěkný článek o J! 4 Alpha 5, ale v boxu na úvodní stránce je odkaz na verzi Alpha 3. Prosím o úpravu...
Alpha 5 ke stažení na github.com/joomla/joomla-cms/releases/tag/4.0.0-alpha5
Alpha 5 ke stažení na github.com/joomla/joomla-cms/releases/tag/4.0.0-alpha5
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.