Spustili jsme novou podobu webu Joomlaportal.cz.
Byla tam položka menu, která se jmenovala "moje příspěvky" a zobrazily se ty které jsem založil nebo do nich přispěl.Stara verze fora obsahovala mimo jine i tohle (mluvim jen o tom, co me ted chybi v novym):
- polozku menu, kde jsem si mohl zobrazit mnou zalozene prispevky (temata)
- pokud se dobre pamatuju, tak tam byla i polozka menu, kde bylo mozny zobrazit konkretni prispevek, ktery jsem psal do mnou nezalozeneho prispevku
něco jako teď "nejnovější příspěvky". Teď je u nich příznak (vlaječka), že jsou tam moje příspěvky, ale jen moje příspěvky nejde zatím vyfiltrovat
bylo to url joomlaportal.cz/forum/mylatest
PS za zobrazení počtu příspěvků a případně obdržených poděkování se spíše přimlouvám, bylo to takové "motivační"

Miroslav napsal: Byla tam položka menu, která se jmenovala "moje příspěvky" a zobrazily se ty které jsem založil nebo do nich přispěl.
Tak zkuste, je tam nové tlačítko v modulu moje příspěvky. Doporučím aktualizaci obsahu cache prohlížeče. Ctrl + f5 pro win.
Další příspěvky se nechtějí načíst.
Také u nejnovějších příspěvků se nedají načíst další, chybí stránkování.
Linelabcz napsal:
Miroslav napsal: Byla tam položka menu, která se jmenovala "moje příspěvky" a zobrazily se ty které jsem založil nebo do nich přispěl.
Tak zkuste, je tam nové tlačítko v modulu moje příspěvky. Doporučím aktualizaci obsahu cache prohlížeče. Ctrl + f5 pro win.
Mne to teda nefunguje. Je tam sice tlacitko VICE, ale to je nefunkcni nebo to v sobe obsahuje pouze prispevky napriklad za poslednich 14 dnu nebo od nejakyho data. Nacte mne to jen 3.
No a pak nejsou rozliseny prispevky, ktery jsem zalozil a do kterych jsem prispival.

Linelabcz napsal: V sekci nejnovější příspěvky a moje příspěvky je nastaveno zobrazit příspěvky za poslední měsíc. Další volba je, za jeden rok.
Za mě určitě rok, nebo klidně víc. určitě se vracím k příspěvkům starším než 1 měsíc.
Ještě jako námět - nebylo by dobré dát volbu nezodpovězené příspěvky, tedy jestli to jde.

Linelabcz napsal: Klidně přidám tlačítko pro nezodpovězené příspěvky, dobrý nápad! Díky. U nejnovějších příspvěků musím vyřešit stránkování. Díky za trpělivost.
Jen pro jistotu - týká se to i "všechny moje příspěvky"?

Také možnost zpětně editovat příspěvek ve fóru je strašně krátká, někdy zahlédnu chybu nebo si na něco vzpomenu až třeba za 2 hodiny a už není cesty zpět...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Vypadá to OK, díkyLinelabcz napsal: Mělo by to být, nové tlačítko + poslední, moje, bez opodvědi nastaveno na rok. Doplněno stránkování. Díky za kontrolu.

Bong napsal: Chybí mi tu možnost dát příspěvku ve fóru, nebo třeba i článku "Poděkování" ... "To se mi líbí" nebo něco podobného...
Poděkování přidáno, můžete děkovat.