Přihlásit se

Spustili jsme novou podobu webu Joomlaportal.cz.

04. lis 2018 22:47 #137500
Odpověď od Linelabcz
Admin
No chce to ješte poladit, plete se tam "nahlásit".

04. lis 2018 23:41 - 05. lis 2018 08:22 #137501
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
trochu mi tam vadí dvojí různé zobrazení uživatele, omlouvám se, že to ukazuji na svém profilu:
- www.joomlaportal.cz/profil-uzivatele/28004-ernst (z kunemy) a zobrazuje se z menu a z jmen u příspěvkú
- www.joomlaportal.cz/uzivatele/autor/28004-ernst (z K2) zobrazuje se asi jen z jmen u poděkování.

Mě se více líbí ten profil z kunemy, je tam vidět počet příspěvků, poděkování a mnoho dalších věcí.
Myslím, že by to mělo být standardní zobrazení profilu mělo by se použít i pro změnu profilu uživatele.
K2 má strašně divně udělanou správu uživatelů joomly a jsou v ní chyby.

04. lis 2018 23:55 #137502
Odpověď od Cony
Moderátor
A v tom profilu z fóra je čitelný email (mailto odkaz vpravo dole)...

05. lis 2018 08:29 #137503
Odpověď od Linelabcz
Admin
Díky za nahlášení chyb. obojí opraveno, profil fora, respektive počet příspěvků a hodnocení + social ikonky bude v profilu k2.

05. lis 2018 08:53 #137504
Odpověď od David
Začátečník
Zdravím,
nově nebude možné hledat ve fóru s rozšířeným hledáním jak tomu bylo?

Hledal jsem přes globální náhled, ale zobrazuje se jen nějaká drobná část příspěvků ve fóra. Pokud by to mělo být jediné hledání, tak zvětšit počet zobrazených znaků z nadpisu příspěvků.

05. lis 2018 09:40 #137505
Odpověď od Ernst
Joomla Expert

Linelabcz napsal: Díky za nahlášení chyb. obojí opraveno, profil fora, respektive počet příspěvků a hodnocení + social ikonky bude v profilu k2.

Já se právě přimlouval za profil z Kunemy než z K2. V profilu v K2 nejsou tyto informace

05. lis 2018 10:06 #137506
Odpověď od Linelabcz
Admin
Rozumím, jak jsem psal, tyto informace v profilu k2 budou. Chápu, že je pro někoho důležité, aby počet příspvěků ve fóru, hodnocení uživatele atd... bylo v profilu vidět. Dokonce si přes k2 profil budete moci nastavit fórum, nebude to ale hned :-) . Na prvním místě je ale obsah, tedy i články a vše s tím spojené. Díky za trpělivost.

05. lis 2018 11:09 #137507
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
OK, já to jen špatně pochopil

05. lis 2018 13:24 #137514
Odpověď od radek
Zkušený uživatel

Linelabcz napsal: Rozumím, jak jsem psal, tyto informace v profilu k2 budou. Chápu, že je pro někoho důležité, aby počet příspvěků ve fóru, hodnocení uživatele atd... bylo v profilu vidět. Dokonce si přes k2 profil budete moci nastavit fórum, nebude to ale hned :-) . Na prvním místě je ale obsah, tedy i články a vše s tím spojené. Díky za trpělivost.

Tak treba mne je uplne ukradeny, jestli bude videt kolik prispevku, jaky hodnoceni mam, atd. Pro me je jen dulezity najit to, co jsem treba odpovidal nebo kde jsem se sam ptal. Me dokonce hodnoceni podle poctu prispevku prislo vylhany, protoze podle toho jsem byl Joomla profesional nebo neco takovy a pritom jsem pokrocilej zacatecnik...

05. lis 2018 16:48 #137515
Odpověď od Linelabcz
Admin
Díky za připomínku k hodnocení. Je to težké, každý uživatel si přeje něco jiného a nelze vyhovět všem. Ale souhlasím, že na starém webu bylo jakési hodnocení ve fóru podle počtu příspěvků, které mohlo být matoucí. Proto už teď na webu toto hodnocení nebude. Jde o to, že pokud se uživatel spíše jen vyptával, počet příspěvků narůstal a uživatel tak získal hodnocení, které si vlastně ani nezasloužil. Vymyslíme hodnocení na základě obdržených poděkování například.

05. lis 2018 18:59 #137516
Odpověď od Bong
Moderátor
Stejny dotaz na vyhledavani jsem mel i ja. Pri porovnani vysledku hledani se zdaji byt obe moznosti stejne.

Ale ten rozsireny nahled by se hodil.

Jedine, co mi driv nebo pozdeji bude chybet je moznost filtrovani vyhledavani jako ma Kunena (dle uzivatele, casu,...).

Poznamka pro znale: stranka vyhledavani Kunena jde normalne zavolat z URL, i kdyz se nikde v menu nenaleza.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. lis 2018 19:09 #137517
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ahoj Bongu, všechno bude :-) . I vyhledávání s parametry. Jen to prostě nejde tak rychle. :-( Všechny připomínky mám zapsané i všechny tvoje.

05. lis 2018 19:18 #137519
Odpověď od Bong
Moderátor
Nikdo te nehoni :-) Staci si vzpomenout, kdyz se naposledy migroval JP a byla nova sablona. Co se toho naresilo ... Vsechno chce cas.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. lis 2018 20:17 #137520
Odpověď od Linelabcz
Admin
Vyhledávání hotovo, tlačítko v modulu v pravo nahoře pro přihlášení "Pokročilé vyhledávání ve fóru" Nutno aktualizovat mezipaměť prohlížeče je to nový layout. ctrl + f5 a podobně.
Poděkovali: HonzaG, H13, Bong, klucon, zpetr, fwd, Ernst

06. lis 2018 10:47 #137521
Odpověď od klucon
Pokročilý uživatel
@linelabcz Mám menší problém. Když se přihlásím na portál, zkouknu témata, kde jsou nové odpovědi, a když přejdu z jednoho téma do druhého, tak mě to někdy automaticky odhlásí a já se musím znovu přihlásit. Neaktivitou to být nemůže, a vyskytuje se to náhodně. Někdy to zůstane a někdy se musím znovu přihlásit.