Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Spustili jsme novou podobu webu Joomlaportal.cz.
H13 napsal: Ještě by bylo dobré, kdyby odkaz v modulu "nejnovější příspěvky" vedl na poslední příspěvek a ne na začátek vlákna.
Opraveno
OpravenoCony napsal: Nešli by ty avatary i v diskusi jako takové? Pomáhají s rychlou orientací...
A ještě, výchozí upozornění na příspěvek "Sledovat téma" na fórum bych dal nezaškrtlý, nerad bych byl zavalen hromadou mailů
ernst napsal: trochu mi chybí možnost zobrazit si diskuze, do kterých jsem přispíval, myslím, že se to jmenovalo "moje příspěvky".
Přidán modul, který se zobrazí na stránce fora vpravo po přihlášení. Jmenuje se "Moje přispěvky" .
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Bong napsal: Nějak mi schází RSS fóra.
U každé kategorie je nově rss www.joomlaportal.cz/forum/category/list
HonzaKr napsal: I Tapatalk by nebyl marný
Zdarec, šablona fóra je plně responzivní, na mobilu funguje bezvadně. Jaké má Taptalk výhody?
Linelab napsal:
HonzaKr napsal: I Tapatalk by nebyl marný
Zdarec, šablona fóra je plně responzivní, na mobilu funguje bezvadně. Jaké má Taptalk výhody?
Pokud je člověk aktivní na vícero fórech má vše pod jednou aplikací a nemusí spouštět jednotlivé weby. Z toho plynou další výhody (jednotný design zobrazení atd).
Ještě jedna věc, která tady chybí je možnost sledovat vlákno aniž by tam člověk přispěl. A nebo se odhlásit se sledování. Tapatalk tam tyto možnosti má.Linelab napsal: Aha rozumím, díky za info. Přidáme.
Zřejmě někdo už profil založil. Pokud víte kdo, ozvěte se sem.
Má Ti poslat API key?
Nejnovější příspěvky