Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Spustili jsme novou podobu webu Joomlaportal.cz.
- předtím bylo obráceně zobrazení Přihlašovacího jména a Jména, takže teď se může stát u některých uživatelů, že je "nepoznáme"
- profil uživatele není použit ten z Kunena, pak tam chybí podrobnosti o aktivitách ve fóru, avatar a pod.
- modul Nejnovější příspěvky není nahoře na všech stránkách fóra (Nové téma, Nejnovější příspěvky,...)
- chybí mi odkaz hlavně na vyhledávání v Kunena fóru (bývalo boční menu v ve fóru)
Ale jinak tedy velká změna k lepším
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Bong napsal: Ve fóru:
- předtím bylo obráceně zobrazení Přihlašovacího jména a Jména, takže teď se může stát u některých uživatelů, že je "nepoznáme"
- profil uživatele není použit ten z Kunena, pak tam chybí podrobnosti o aktivitách ve fóru, avatar a pod.
- modul Nejnovější příspěvky není nahoře na všech stránkách fóra (Nové téma, Nejnovější příspěvky,...)
- chybí mi odkaz hlavně na vyhledávání v Kunena fóru (bývalo boční menu v ve fóru)
Ahoj,
- myslím že vystavovat username nebylo správné
- profil je ted jiný, protože uživatelé budou psát články, každý má svuj vlastní blog nebo jak to nazvat.
- aktivity fora pokud si přeješ něco doplnit napiš co a kam.
- modul nejnovější příspěvky nemuže být na stránce nejnovější příspěspěvky. bylo by to tam 2x.
- vyhledávání jsme sjednotili, máš tam filtr.
Cony napsal: Ve fóru jsou jednotlivé příspěvky strašně daleko od sebe. Já mám navíc ještě tlačítko Moderovat, to je další řádek navíc
Opraveno, díky za tip.
v "upravit profil" není zobrazen obrázek
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
HonzaKr napsal: Zdar,
v "upravit profil" není zobrazen obrázek
Zdar, víme o tom
Honza
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Dík Honza
Nezůstal někde nějaký odkaz na testovací web?.....linelab.org požaduje vaše uživatelské jméno a heslo. Sdělení serveru: „Ale ale...“
Cony napsal: Nevím proč a odkud, ale občas na mne vyskočí přihlašovací okénko:
.....linelab.org požaduje vaše uživatelské jméno a heslo. Sdělení serveru: „Ale ale...“
Nezůstal někde nějaký odkaz na testovací web?
Jeden redirect link zustal. díky moc za info.
HonzaKr napsal: V editaci profilu, když se nahrává nový avatar a zaškrtne se smazat starý, tak smaže pouze původní a musí se znova nahrát nový (cesta k avataru zasahuje do ostatního textu).
Dík Honza
Opravíme díky za info
HonzaKr napsal: Lze někde editovat profil ve fóru (třeba patička v příspěvku) a nastavit vlastní zobrazování příspěvků?
Honza
Přidáme do horního rozbalovacího menu. Díky
ještě jsem zjistil, že nechodí upozorňovací e-maily.
Dík Honza
HonzaKr napsal: Dobré ráno,
ještě jsem zjistil, že nechodí upozorňovací e-maily.
Dík Honza
Opraveno
Nejnovější příspěvky