Přihlásit se

Hodnocení Joomla stránek

18. kvě 2006 13:16 #7892
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
Galerii mám nainstalovanou na web.mates.cz s poslední aktualizací a opravenou češtinou, šetři čas a klidně si ji prohlédni. Sice v ní moc obrázků není, ale na tom se pracuje, stejně jako na převodu obsahu z původního PostNuke do poslední stabilní veze Joomla! ;-)

www.boomtv.cz - Joomla! 1.5.20 na serveru v safe-on

18. kvě 2006 13:22 #7894
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
extensions.joomla.org jsem taky okukoval, ale nakonec jsem měl obavu, aby nevznikl nějaký problém s autorskými právy, něco jako 99usd za každou instalaci a tak podobně. Potřeboval jsem pro jeden obchodní projekt podobný systém k inzertní nabídce automobilů. Nakonec jsem nalezl perfektní řešení v podobě Noah Classifieds. Už to mám komplet rozchozené a přeložený FrontEnd. Předpokládám, že po dokončení češtiny ji sem pošlu ke zveřejnění. Můžeš juknout na auta.mojeobchody.cz

Příspěvek editován: matescz, v: 18/05/2006 13:25

18. kvě 2006 13:27 #7897
Odpověď od Karel Neugebauer - itx.cz
Nováček
Ja pro nejsem, ja nemam rad kritiku :-) Ono totiz kritizovat umi kazdy a ruku na srdce kdo z nas dopiplava stranky do absolutna. Asi nikdo (taky zalezi na cene zejo)

itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla

18. kvě 2006 13:35 #7901
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
No, ono někdy do toho absolutna pomůže právě ta kritika. ;-) Myslím, že pokud má někdo chuť si nechat stránky posoudit, tak musí s kritikou počítat. Pokud sem vloží i třeba komerční stránky, tak riskuje, že si případné negativní hodnocení přečte i ten jeho zákazník, který mu za to zaplatil. Takže velké míry zneužití bych se taky nebál. Pokud komunitu srovnám s cechem, tak alespoň ve zvyšování kvality práce jejích členů by měly mít funkci srovnatelnou. Možná by se otevřeli oči i některým bastlířům, kteří postahují kdeco zadára z internetu a pak dělaj weby "za polívku" a tím slušně mršej ceny.

18. kvě 2006 13:37 #7902
Odpověď od Cassper
Začátečník
matescz: a ta komponenta použítá u těch aut, povoluje nějaký přidávání komentářů oživateleme který si to prohlížej ? To bych bral jako celkem důležitou vlastnost. Případně ještě takový to "hvězdičkový" hodnocení.

XarlieN: no ale musíš uznat že třeba ta Pitbullova flash stránka postavená na joomle stojí za zhlídnutí, ne ;)

EDIT: matescz: Jak jsi na tech auto-strankách udělal že název modulu má první slovo v jedný barvě a druhý slovo v jiný ?

Příspěvek editován: cassper, v: 18/05/2006 13:46

Nachystejte uzenáèe ... na snídani jsem zpátky.

18. kvě 2006 13:46 #7904
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
Bohužel NOAH sám o sobě komentáře a hodnocení nemá, je to vynikající řešení k provozu inzerce s naprosto flexibilní strukturou. Pro to hodnocení webů je jednoznačně vhodnější DatsoGallery. Na druhou stranu použitím třeba Akocomment by asi šlo tuto funkci doplnit i do NOAH.

18. kvě 2006 13:48 #7906
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No dobrá otázka k hodnocení stránek je, zda ji smí přidat jen autor, nebo iněkdo jiný.. A jak dotyčný prokáže, že je autor:-)

Aby to mělo smysl, tak bych řekl, že je možné přidat i web někoho jiného a okomentovat ho s tím, že až autor, nebo majitel stránek povolí, hodnocení...

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

18. kvě 2006 13:52 #7907
Odpověď od pitbull
Začátečník
www.kdeobedvat.cz/component/option,com_k...t/info,18/Itemid,44/

tady je ukazka meho reseni pouziti akocommnet na vlastni komponentu :o) Je to pomerne dost easy :o) Nicmene vcera jsem to konzultoval s honzagem a kdyz buh a joomla da, tak na to hodnoceni bude vlastni komponenta z nasi dilny mno.

JInak ten matescz vyrok o bastlirich by se tady mel tesat zlatym pismem do zuly

Příspěvek editován: pitbull, v: 18/05/2006 13:53

18. kvě 2006 13:56 #7909
Odpověď od Cassper
Začátečník
honzag: no já bych to nechal na tý bázi jako je tady v uživatelském menu "přidej odkaz". Prostě člověk vlastně nemusí bejt autor tý stránky. Třeba akorát ukazuje stránku která ho něčím zaujala.

pitbul: takže nemám nějaký komponenty testovat ? vy si vytvoříte na ten hodnotící web nějakou úplně vlastní ??

18. kvě 2006 14:01 #7910
Odpověď od pitbull
Začátečník
Ale jo, jen vesele testuj. Ja jsem sice zacal tvorit, ale jednak konkurencni poznatky se vzdycky hodej a hlavne tezko rict jak to casove dopadne :o) Cas je muj uhlavni nepritel.

18. kvě 2006 14:03 #7911
Odpověď od Cassper
Začátečník
Tak ok. Mimochodem jen po dvou Tebou uverejnenych strankach bych na Tebe mel dost dotazů, ale asi to nechám až na někdy jindy, jinak by ses ze mě asi zbláznil :) Každopádně inspiruješ ... klidně pokračuj :)

18. kvě 2006 14:06 #7912
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
Vypadá to dost dobře. V sočasnosti mě čeká něco podobného. Právě ke komponentě NOAH potřebuji dotvořit, nebo spíše připojit komentáře a hodnocení.

To cassper: Dvojbarevné nadpisy byla brnkačka, je to jen chytře použité css, ale každý blok s jinou patičkou byl celkem vopruz. Když to bylo hotový, tak se to dalo i poměrně zjednodušit, ale to jsou právě ty zkušenosti. No a když někdo netuší, že to de, tak to ani nezkouší... ;-)

18. kvě 2006 14:21 #7913
Odpověď od pitbull
Začátečník
klidne se ptej. Pristi mesic me konci kontrakt ve worku kde ted jsem, tak to beru trochu volnejc :o) Peklo zacne pristi tejden.

18. kvě 2006 14:25 #7914
Odpověď od Cassper
Začátečník
No vidíš. Mě končí smlouva za měsíce dva :) Takže jak vzteklej scháním něco jinýho. Ale ptát se radši budu po PM (nebo jestli mi napises ICQ), jinak bych to tady asi zafloodoval :)

18. kvě 2006 14:27 #7916
Odpověď od pitbull
Začátečník
286288726