Přihlásit se

Nový Joomlaportal

10. úno 2006 18:04 #4832
Nový Joomlaportal od Martin Stiborský aka Stibi
Uživatel
Zdravím lidičky....co říkáte na nový vzhled joomlaportalu ?? Bylo by fajn, kdyby jste se vyjádřili, a napsali sem, co by jste chtěli změnit, co se týče designu, co by lahodilo vašemu oku více ... Co se týče mě, chci dát jiné pozadí levému a pravému bloku...takhle mi to připadá moc "neodděleně"....:-) Už jsem o tom psal Honzagovi ...barvu nejspíš nějakou neutrální šedou..nejspíš světlejší než je tam pod menu ...

Co navrhujete Vy ??????

10. úno 2006 18:19 #4833
Odpověď od Krejca
Uživatel
To šedé písmo nejde téměř vidět na tom bílém podkaldu. Je jen někde jinde je klasik černé.

10. úno 2006 18:21 #4834
Odpověď od Martin Stiborský aka Stibi
Uživatel
Heh původně bylo šedé všude :)

10. úno 2006 20:36 #4835
Odpověď od Filip Bartmann
Začátečník
Nový vzhled Joomlaportalu se mi líbí;) , ale používám Firefox a levý sloupec se mi zobrazuje rozhozený-nevidím vůbec modul s diskusema, novými dowloady a ten nejspodnější

Příspěvek editován: filbar, v: 10/02/2006 20:40

Máte problémy s Joomlou!?: skype: filbar
Přílohy:

10. úno 2006 20:40 #4836
Odpověď od Filip Bartmann
Začátečník

Máte problémy s Joomlou!?: skype: filbar
Přílohy:

10. úno 2006 20:50 #4837
Odpověď od Krejca
Uživatel
Já mám taky FF a všechno se zobrazuje korektně.

10. úno 2006 21:02 #4838
Uživatel
Jj právě na to taky koukám přes FF a nevidím žádný problém ....

10. úno 2006 21:26 #4839
Odpověď od Jiri
Uživatel
no ja to vidim ve FF korektne, ovsem barevne mam smulu - display uz proste neni asi dostatecne kontrastni, tak to vsecko nejak splyva, jeste vic diky chybejicim podbarvenim (oddeleni) leveho a praveho sloupce... mozna by tehle kombinaci pomohl o stupen vetsi font, nevim :unsure:

Napoleonika - Neoficiální portal napoleonského reenactmentu
(Joomla!1.0.13CZ, Joomfish!, phpBB for Joomla, zOOm, Quizzz)

10. úno 2006 21:35 #4840
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Správně,
kritizujte Stibiho:) A kdyby jste mu pomohli, ať máme pořádnou a pěknou šablonu webu, bylo by to super.
Samozřejmě, pokud někdo přijde s jinou, hezkou a originální šablonou, může to být i jeho dobrá reklama.

HonzaG

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

12. úno 2006 11:34 #4876
Odpověď od Kryštof Korb
Uživatel
Tak mě to zklamalo, starý vzhled byl mnohem lepší. Prosím přidejte možnost na výběr template...;) :(

mno všem kdo mi poradili díky... :)

12. úno 2006 11:53 #4881
Uživatel
Brzo budou nějaké změny, třeba se ti zalíbí :) Tak nám aspoň napiš co se ti nelíbí..ať to můžem zlepšit :)

12. úno 2006 17:22 #4900
Odpověď od Kryštof Korb
Uživatel
abych řekl pravdu, tak snad nic změnit nejde...:( Opravdu byhc uvítakl volbu starého a nového designu jako je to třeba na NokiaManii.cz

mno všem kdo mi poradili díky... :)

12. úno 2006 23:02 #4919
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No tak to Tě sklamu, to nemám v úmyslu spouštět. Cílem tété tomplate stejně jako několika výzev před časem, je popíchnout grafiky, kteří mezi Vámi tutově jsou, aby vyrobili alespoň grafický návrh.
Ono je moc hezké číst a sbírat rozumy od druhých, ale nikdo mi nevymluví, že třeba Ty (ale i kdokoliv jiný) jsi schpný konstruktivně a jasně říct, jak by template měla vypadat a vyrobit nějaký grafický návrh. Takže konkrétně řekni, co se Ti líbí a navrhuj, případně připoj link na šablonu, která Ti přijde pěkná.

HonzaG

19. úno 2006 17:48 #5152
Odpověď od Tewet
Uživatel
design je celkem pěknej, ale hrozně blbě se to čte, navíc to moc neodpovídá zvyklostem, odkazy, kontrasty atd.

19. úno 2006 17:51 #5153
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No Stibi nějaké úpravy dělá, jinak se hledá dobrovolník, který mu pomůže....Alternativní template pro náš web by byla také vítána.

HonzaG