Přihlásit se

Nový Joomlaportal

20. bře 2009 18:06 #43446
Odpověď od honza vala
Uživatel
Také by mě to zajímalo popřípadě najde se nějaká alternativa k cb.

20. bře 2009 21:07 #43450
Odpověď od Michal Hraska
Uživatel
Alternatíva nebude treba. Asi cca o 11 mesiacov uzrie svetlo sveta Joomla! 1.6.x(alpha). Tam to celkom dobre poriesili. Pevne verím, ze to dotiahnu do úspešného konca

Moderátor fóra: www.joomla.sk

25. čvn 2009 12:16 #46958
Odpověď od Ben
Začátečník
Mám jeden dotaz, který bude asi nejspíše patřit sem, ale možná se pletu. Rád bych využil RSS kanál Joomlaportal.cz na připravovaném webu - podpoře Joomly! u jedné větší neziskové organizace. Pokud jej tam však přidám, tak se mi zobrazuje v rozsypaném čaji. To se negeneruje v UTF-8? Jak výstup případně překódovat? Nebo se blíží již vydání nového Joomlaportálu, který to pořeší? Díky moc za případnou odpověď.

25. čvn 2009 12:44 #46960
Odpověď od HonzaG
Moderátor
současný Jp jede na cp-1250. Nová verze JP bude v průběhu prázdnin. Předpokládám, že vyjde ve stejné době jako knížka o Joomle:-)

HonzaG

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

25. čvn 2009 12:57 #46962
Odpověď od Ben
Začátečník
Díky moc za informace. Na obě dvě věci se těším a jeden výtisk knížky si zamlouvám už teď. Určitě si ji koupím :)

25. čvn 2009 13:59 #46963
Odpověď od Daniel
Začátečník
honzag napsal:

současný Jp jede na cp-1250. Nová verze JP bude v průběhu prázdnin. Předpokládám, že vyjde ve stejné době jako knížka o Joomle:-)

HonzaG

Super, už se těším, je nějaké bližší datum kdy kniha vyjde případně je možné sdělit u jakého nakladatelství vyjde?

DÍKY DAN

25. čvn 2009 15:28 #46965
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
2Ben:
Jeden čas jsem používal RSS čtečku, která zvládla překládat různá kódování. Zkuste se mrknou do rozšíření J!.

:: bývalý člen Joomlaportalu ::

25. čvn 2009 15:39 #46967
Odpověď od Ben
Začátečník
Než ten web vypustím do éteru, tak bude nový Joomlaportal a ten určitě poběží už na J! 1.5.x, takže to nebudu potřebovat řešit. Ale díky za tip.

02. zář 2009 08:39 #48946
Odpověď od Daniel
Začátečník
Ahoj,
jen jsem se chtěl zeptat jak to vypadá s knížkou? celé prázdniny se na ní teším jak malej kluk.
Díky moc. dan

02. zář 2009 08:58 #48948
Odpověď od Karri
Uživatel
Já to tipuji, že knížka a nový Joomlaportál vyjde zároveň s Joomla! 1.6 :laugh:

02. zář 2009 09:51 #48951
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No a co kdyby jste pánové třeba začali psát články na portál a přiložili ruku k dílu? Takhle mám pocit, že na všechno musím myslet já a pokud někoho k něčemu nedokopu, tak to není.
Dokonce musíme kupovat redaktory na slovensku ... Plácáním po ramenou nový portál nevytvoříme. Všichni akorát slibují, že něco napíšou a nic z toho. Ale tvořit vlastní weby a na portále na sebe dělat reklamu, na to je času dost.

Všichni na mně znají mail, ale nabídky pomoci v nich nějak najít nemůžu. To se radši předháníme s vtipnými komentáři, co kdy bude. Tak si to pěkně užijte. Takhle přesně umírá většina zajímavých projektů.

HonzaG

02. zář 2009 10:01 #48952
Odpověď od Daniel
Začátečník
Ahoj,
tak já osobně nemám takové zkušenosti, abych mohl psát články o J! na JPortál. Jediné co jsem byl schopen vytvořit, bylo občanské sdružení, které dělá free weby pro jiné neziskovky zadarmo.
Vypomoci mohu tak maximálně tiskem letáčků v profi tiskárně, a to je asi tak vše.
dan

02. zář 2009 10:51 #48954
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Jojo a ve výsledku nikdo nic neumí ... A ti co umí už radši mlčí, co? HonzaG

02. zář 2009 11:34 #48955
Odpověď od Daniel
Začátečník
Nainstaluju Joomlu, nainstaluji komponenty, doplňky atd, jsem schopen změnit šablonu stylem obrázek za obrázek atd., ale to je asi tak všechno co umím s Joomlou.
Když mám problém, většinou odpověď najdu zde. Nevím,jak jinak bych mohl podpořit Joomlaportál. Peníze? Členství?
dan

02. zář 2009 12:35 #48956
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Třeba recenzí komponent, přispíváním do fóra, případovou studií, jak jsi budoval Váš web. buttonkem odkazujícím na joomlaportal na svém webu. Hostováním na smarthost.cz:-) a mnoha dalšíma věcma. Stačí se zeptat. Ale pravda je, že kritika nebyla mířena na Tvoji hlavu. HonzaG