Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
Kunena 6 na Joomla 4
20. kvě 2022 18:36 #146336
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Aha, už to vidím. Tyhle novinky v překladu jsem úplně přehlédnul. Už se pracuje na nápravě. Když se zadaří, bude aktualizovaná čeština k dispozici už dnes.
20. kvě 2022 18:50 #146337
Odpověď od Pavel Krajíček

Začátečník
Super díky
Jinak právě jsem si všiml, že mi nechodí emaily ani tady z fóra. Dal jsem si tuto svou diskuzi do odběru a nic mi nechodí. Ale asi to bude souviset se stejným problém jako u mě na webu, tedy s tím překladem... no ale zase by měl přijít alespoň nějaký email, tedy podobný tomu, co jsem uvedl v prvním příspěvku, tak nevím.
Jinak právě jsem si všiml, že mi nechodí emaily ani tady z fóra. Dal jsem si tuto svou diskuzi do odběru a nic mi nechodí. Ale asi to bude souviset se stejným problém jako u mě na webu, tedy s tím překladem... no ale zase by měl přijít alespoň nějaký email, tedy podobný tomu, co jsem uvedl v prvním příspěvku, tak nevím.
20. kvě 2022 20:38 #146338
Odpověď od Bong

Moderátor
Právě jsem vydal nový opravený a doplněný překlad Kunena 6. Vyzkoušejte. Mohlo by to výrazně pomoci.
Za zpětnou vazbu budu rád.
Za zpětnou vazbu budu rád.
Poděkovali: Pavel Krajíček
20. kvě 2022 20:52 - 20. kvě 2022 21:02 #146341

Začátečník
Ano ano, už jsem právě aktualizoval a testoval. Chodí to v českém překladu i s odkazem na příspěvek, sice bez obrázku, jak tomu bylo kdysi.
Jsou u toho nějaké problémy, ale ty asi nesouvisí s překladem. Email mi pokaždé přijde dvakrát a v tom druhém je uveden jako příjemce i nějaký jiný uživatel, který také odebírá příspěvky z dané diskuze. Další problém je, že v emailu je celý text příspěvku, přestože v nastavení to mám vždy zakázáno.
Tak psal mi onen uživatel a také dostal email, kde byl jako příjemce uveden i můj email.
Jsou u toho nějaké problémy, ale ty asi nesouvisí s překladem. Email mi pokaždé přijde dvakrát a v tom druhém je uveden jako příjemce i nějaký jiný uživatel, který také odebírá příspěvky z dané diskuze. Další problém je, že v emailu je celý text příspěvku, přestože v nastavení to mám vždy zakázáno.
Tak psal mi onen uživatel a také dostal email, kde byl jako příjemce uveden i můj email.
20. kvě 2022 21:10 - 20. kvě 2022 21:11 #146342

Začátečník
Tak emaily chodí jen v případě, když uživatel odebírá celou kategorii. Když odebírá jen konkrétní téma, tak emaily nechodí zatím. Četl jsem to tuším i na tom fóru Kunena
www.kunena.org/forum/k-6-0-support
, že to zatím nefunguje při jednotlivých tématech.
21. kvě 2022 09:26 - 21. kvě 2022 09:28 #146347
Než to opraví můžete využít přepisu jazyka pro Stránky (Rozšíření - Správce jazyků - Přepsání jazyka).
Jedná se o řetězec: COM_KUNENA_SENDMAIL_BODY="Na fóru byla zveřejněna nová odpověď. Předmět příspěvku: {SUBJECT}. Autor: {NAME}. URL: {MESSAGEURL}. Příspěvek: {MESSAGE}"
Nefunkční obrázky a email navíc tím asi ovlivnit nepůjde...
Odpověď od Bong

Moderátor
... Další problém je, že v emailu je celý text příspěvku, přestože v nastavení to mám vždy zakázáno...
Než to opraví můžete využít přepisu jazyka pro Stránky (Rozšíření - Správce jazyků - Přepsání jazyka).
Jedná se o řetězec: COM_KUNENA_SENDMAIL_BODY="Na fóru byla zveřejněna nová odpověď. Předmět příspěvku: {SUBJECT}. Autor: {NAME}. URL: {MESSAGEURL}. Příspěvek: {MESSAGE}"
Nefunkční obrázky a email navíc tím asi ovlivnit nepůjde...