Přihlásit se

n3t Cookie Consent

01. pro 2022 22:20 #147388
Odpověď od Linelabcz
Admin
Aha skvělý tip :-) díky. Doplnil jsem přes lang override do patičky webu. Nicméně problém to neřeší.

02. pro 2022 14:08 #147393
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak vidím, že tady je aktuálně n3t Cookie Consent vypnuté, a poskakování se mi stejně na Chrome projevuje, tzn. nemá to zřejmě souvislost...

02. pro 2022 15:41 #147395
Odpověď od Linelabcz
Admin
Zkouším nějaké změny v nastavení. Je to dočasné.

02. pro 2022 23:34 - 02. pro 2022 23:35 #147404
Odpověď od Linelabcz
Admin
To "poskakování" vypadá na nějakou chybku v gridu v Chrome. V tomto případě to s cookie barem nesouvisí. Zkusím to opravit.

02. pro 2022 23:58 #147405
Odpověď od Cony
Moderátor
Přijde mi, že nějaký styl nastaví v průběhu nahrávání overflow hidden na body, zmizí pravý scrollbar a dojde k onomu poskočení. Ale pomocí Stylish se mi  nepodařilo odladit...

03. pro 2022 00:04 #147406
Odpověď od Cony
Moderátor
V user.css by to chtělo doplnit important k overflow
Code:
.site {   overflow-x: hidden !important; }
Jinak na některých stránkách (ve fóru v seznamu příspěvků) je horizontální scrollbar...
A nevím, jestli za to poskočení pak nemůže 
Code:
.container-header .grid-child.brand:before, .topa:before, .topb:before, .topc:before, .bottoma:before, .bottomb:before {     content: "";     z-index: -1;     position: absolute;     top: 0;     bottom: 0;     left: -100vw;     right: -100vw; }

03. pro 2022 00:19 #147407
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ne tím to není. Na test webu jsem to osekal jen na kritický css bez výsledku.

03. pro 2022 10:29 - 03. pro 2022 20:12 #147408
Odpověď od Linelabcz
Admin
Joomla! 4 ve spojení s n3t Cookie Consent pluginem splňuje nejpřísnější požadavky pro GDPR zde můžete vidět IFrames manager n3t Cookie Consent www.joomlaportal.cz/novinky/737-joomla-3...kty-uz-jen-na-joomla viz Youtube video.

20. pro 2022 22:05 - 20. pro 2022 22:13 #147508
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel

To Eugene: Zkus do css šablony
Code:
html, body {height: 100%}

A dej pak vědět, zda to pomohlo.

Ahoj,
1. Musím přidat tento kód nepomáhá a zároveň blokuje rolování stránky na miniaplikacích (iPad, smartphones).
2. Na webu norrnext.com jsem našel další problém, který způsobuje otřesy. Jedná se o vlastní rozbalovací nabídku s obrázky. Pokud je odstraním, efekt je téměř v pořádku. Soubory cookie N3T však stále působí trochu negativně.
Podívejte se na toto: www.dropbox.com/s/kz34ijeckj01icp/n3tcookies2.mov?dl=0

3. Nedostávám upozornění na nové příspěvky ve vláknu na tomto fóru (Sledovat téma - Ano). Je tam Gmail a žádné zprávy ve spamu. Jen pro vaši informaci.

Hi,
1. I have to add this code does not help and in the same time, it is blocking scrolling down the page on gadgets (iPad, smartphones).
2. I found another problem on norrnext.com site which makes a shake effect. It is a custom dropdown menu with images. If I remove them, the effect is almost ok. However,  N3T cookies still makes a little negative effect.
Watch this: www.dropbox.com/s/kz34ijeckj01icp/n3tcookies2.mov?dl=0

3. I do not receive notification about new posts in the thread at this forum. There is Gmail and no messages in spam. Just for your information.

norrnext.com - rozšíření pro Joomla

Dobrý den, čeština není můj rodný jazyk, omlouvám se za chyby

21. pro 2022 11:26 #147510
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ahoj, testoval jsem nějaké možnosti. S pluginem se načítají i další css, ale pokud odložím zobrazení žádný větší efekt to nemá. Je to spíše na vývojáře, ale souhlasím, "shake effect" je v Chrome výrazný.

Co se týče notifikací, provedl jsem nějaké změny v nastavení fóra. Mělo by to fugnovat.

21. pro 2022 13:30 #147511
Odpověď od Cony
Moderátor
No já mám neustále pocit, že n3t Cookie Consent jen ten efekt o něco umocní, prostě proto, že načítá další styly a spouští další skripty, takže se prodlouží doba na vykreslení a proto je efekt patrný. Na mých webech, kde mám šablony nepoužívající Bootstrap, ten efekt nevidím. Ono i na videu je vidět, že si to poskočí i s vypnutým n3t Cookie Consent.

21. pro 2022 13:37 #147512
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ano, přesně. Určitě na to příjdeme.

07. úno 2023 20:09 - 07. úno 2023 20:09 #147793
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
Tiskové chyby v anglické lokalizaci.

These cookies helps us to improve your online experiance, and it stores some of yur preferences.

These cookies helps us to improve your online experience, and it stores some of your preferences.

Poděkovali: Cony

08. úno 2023 23:34 #147807
Odpověď od Cony
Moderátor
Dík, bude opraveno v příští verzi...

09. úno 2023 13:36 #147813
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
Ahoj,
Potřebuji přidat novou verzi Google Analytics. Využívá Google Tag Manager a jeho kód se liší od typického kódu, který používáme léta.
Nyní kód vypadá takto:
Code:
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-Z2C5FDFTJW"></script> <script>   window.dataLayer = window.dataLayer || ;   function gtag(){dataLayer.push(arguments);}   gtag('js', new Date());   gtag('config', 'G-Z2C5FDFTJW'); </script>

Přečetl jsem si následující návod:
n3t-cookie-consent.readthedocs.io/en/latest/usage/faq/

Netuším však, jak to opravit podle nového úkolu.
Může někdo poradit, jak vložit nový Google Analytics a zablokovat jeho načítání, pokud je zakázáno prostřednictvím souhlasu N3t Cookie Consent?

Díky předem.
Eugene