Přihlásit se

formulář výchozí hodnota

20. říj 2015 16:18 #124061
Odpověď od Ernst
snad malý nápad pokud dám
Code:
$mujparametr='to je dobrá restaurace'; var_dump($mujparametr);

tak to vypíše: 'to je dobr� restaurace'

tak snad nějaká chyba v kódování, ale nevím co s tím

20. říj 2015 17:28 #124067
Odpověď od Cony
Špatnou diakritiku máte, protože soubor editujete asi ve win 1250, a ne v UTF. Ćíslic se to nedotkne. Zkuste úplně stejnou hodnotu, tak aby var_dump byl úplně stejný. Pokud nic jiného nezměníte, tak ob případy musí buď fungovat nebo nefungovat.

20. říj 2015 20:26 - 20. říj 2015 20:28 #124073
Odpověď od Ernst
tak znovu bermudský trojúhelník:
Code:
$user = intval(JFactory::getUser()->id); $on= intval($this->profile->user_id); $db = JFactory::getDbo(); $query = $db->getQuery(true); $conditions = array($db->quoteName('id_ja') . ' = '.$user .' and '.$db->quoteName('id_on') . ' = '.$on); $query->select(array('id_ja','id_on','poznamka')) ->from($db->quoteName('#__lovefactory_poznamka')) ->where($conditions); $db->setQuery($query); $row = $db->loadRow(); $mujparametr=$row[2]; $mujparametr='123456'; var_dump($mujparametr); var_dump($row[2]); $smarty->assign('prpozice', $mujparametr); $smarty->assign('prpoz', $row[2]);

Výsledek var_dump
string '123456' (length=6)
string '123' (length=3)

povele se předvyplní pouze hopdnoutou prpozice proměnná prpoz jnic nepředvyplní (v tpl to samozřejmně měním

prostě se to chová nepochopitelně

20. říj 2015 20:36 #124074
Odpověď od Ernst
nebo ještě přehledněji.
Code:
$mujparametr=$row[2]; var_dump($mujparametr); $mujparametr='123456'; var_dump($mujparametr); $smarty->assign('prpozice', $mujparametr);

var_dump:
string '123' (length=3)
string '123456' (length=6)

a předvyplní se to pouze v případě že platí
$mujparametr='123456';

Powered by Fórum