Důležité a 3.4.1, zobrazuje stále ODPUBLIKOVANE ČLÁNKY
09. čvn 2015 22:56 - 09. čvn 2015 23:05 #122103
Dobrý deň prajem. Chcel by som sa opýtať na riešenie jedného problému s Joomla 3.4.1.
Keď zadam v správcovi článkov ODPUBLIKOVANIE alebo ARCHIVOVANIE článku, stále sa článok zobrazuje s tým že hore a dole pod článkom sa zobrazí modrý pasík a pozadie článku je svetlo modre. Jediný spôsom ako nezobraziť článok je ho vymazať.
Stretli ste sa už s tým niekto? Ako to napraviť? Ďakujem za rady.
tu je link: reno.sk/index.php/zaujimavosti
verzia PHP: 5.5.21
Joomla! 3.4.1 Stable [ Ember ] 21-March-2015 20:30 GMT
Verzia databázy 5.1.73-14.12-log
Keď zadam v správcovi článkov ODPUBLIKOVANIE alebo ARCHIVOVANIE článku, stále sa článok zobrazuje s tým že hore a dole pod článkom sa zobrazí modrý pasík a pozadie článku je svetlo modre. Jediný spôsom ako nezobraziť článok je ho vymazať.
Stretli ste sa už s tým niekto? Ako to napraviť? Ďakujem za rady.
tu je link: reno.sk/index.php/zaujimavosti
verzia PHP: 5.5.21
Joomla! 3.4.1 Stable [ Ember ] 21-March-2015 20:30 GMT
Verzia databázy 5.1.73-14.12-log
09. čvn 2015 23:32 #122105
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Nad seznamem článků dáte "Nástroje vyhledávání" a zde třeba vyberete stav - zveřejněno
09. čvn 2015 23:44 - 09. čvn 2015 23:45 #122106
Odpověď od Bartolomej Tkáč

Nováček
Ďakujem za radu ale keď tak urobím stane sa to že už nevidím odpublikovany článok v backende ale stale vidim na stranku na frontende pozrite si linku.
problem nie je v tom ze vidim odpublikovany clanok v backende, ale ze vidim odpublikovany clanok STALE NA FRONTENDE
problem nie je v tom ze vidim odpublikovany clanok v backende, ale ze vidim odpublikovany clanok STALE NA FRONTENDE
09. čvn 2015 23:59 - 10. čvn 2015 00:00 #122108

Nováček
Bol som prihlaseny, ale aj ked som sa odhlasil stale ten clanok vo ftontende zobrazuje

10. čvn 2015 00:01 - 10. čvn 2015 00:02 #122109
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
To si musíte ve správci článků - možnosti - oprávnění nastavit, co kdo může.
Pokud může dělat úpravu stavu, tak se mu zobrazují i články, které jsou nepublikované nebo smazané, aby je mohl obnovit
a co po odhlášení dát F5 nebo lépe Ctrl+F5. Nebo tu úpravu stavu máte povolenu i pro nepřihlášené
Pokud může dělat úpravu stavu, tak se mu zobrazují i články, které jsou nepublikované nebo smazané, aby je mohl obnovit
a co po odhlášení dát F5 nebo lépe Ctrl+F5. Nebo tu úpravu stavu máte povolenu i pro nepřihlášené
10. čvn 2015 00:10 #122110

Nováček
dát F5 nebo lépe Ctrl+F5
urobil som ziadna zmena.
Jediny uzivatel som ja, nie su tam ziadny uzivatelia. Problem sa objavil ked som pridal uzivatela aby mohol pridavat clanky. Ked vyskocil problem s tym zobrazovanim odpublikovanych clankov som ho odstranil, ale problem ostal. Mam taky pocit ze mozno bude pes zakopany v tych opravneniach ako pisete. Daju sa dat opravnenia k clankom nejak do POVODNEHO stavu? Lebo mam v tom hokej priznam sa v opravneniech.
urobil som ziadna zmena.
Jediny uzivatel som ja, nie su tam ziadny uzivatelia. Problem sa objavil ked som pridal uzivatela aby mohol pridavat clanky. Ked vyskocil problem s tym zobrazovanim odpublikovanych clankov som ho odstranil, ale problem ostal. Mam taky pocit ze mozno bude pes zakopany v tych opravneniach ako pisete. Daju sa dat opravnenia k clankom nejak do POVODNEHO stavu? Lebo mam v tom hokej priznam sa v opravneniech.
10. čvn 2015 07:36 #122111

Nováček
Nie, prihlasujem sa iba do backendu, nie cez frontend.
10. čvn 2015 09:16 - 10. čvn 2015 09:19 #122115
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
asi to nějak nechápu, když se podívám na ten Váš odkaz nevidím žádné nepublikované články
jaké oprávnění máte v tom správci článků u public? Tam musí být vše zakázáno.
jaké oprávnění máte v tom správci článků u public? Tam musí být vše zakázáno.
10. čvn 2015 10:06 #122117

Nováček
- v opravneni public je vsetko zakazane.
ked kliknete na linku:
www.reno.sk/index.php/zaujimavosti
vidite jeden clanok so starymi inzeratmi. Hore aj dole je modry pasik a pozadie clanku je modraste. ROBI TO JOOMLA ja som to tak nenastavil. Spravne podla nastavenia v backende by ste nemali vidiet ziaden clanok na tomto linlku: www.reno.sk/index.php/zaujimavosti , ale ho vidite napriek tomu ze v backende je oznaceny oako odpublikovany a teda nemalo by ho byt vidno na frontende, Neviem ci je to teraz trosku jasnejsie?
ked kliknete na linku:
www.reno.sk/index.php/zaujimavosti
vidite jeden clanok so starymi inzeratmi. Hore aj dole je modry pasik a pozadie clanku je modraste. ROBI TO JOOMLA ja som to tak nenastavil. Spravne podla nastavenia v backende by ste nemali vidiet ziaden clanok na tomto linlku: www.reno.sk/index.php/zaujimavosti , ale ho vidite napriek tomu ze v backende je oznaceny oako odpublikovany a teda nemalo by ho byt vidno na frontende, Neviem ci je to teraz trosku jasnejsie?
10. čvn 2015 10:21 #122118
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
jo už to chápu
když zakážete jiný článek, také se Vám zobrazí ve frontend?
V nejhorším mi do SZ napište přístup do backend a já se na to mrknu
když zakážete jiný článek, také se Vám zobrazí ve frontend?
V nejhorším mi do SZ napište přístup do backend a já se na to mrknu
10. čvn 2015 10:36 #122119

Nováček
ano.
Teraz som pridal clanok na titul ".. o zamestananosti romov" oznacil som ho v backende ze NECHCEM ABY SA ZOBRAZOVAL - odpublikoval som ho. A ak sa poziete ZOBRAZUJE stale clanok ale aj s tymi PASMI a pozadim .... pristup Vam nemam problem poslat
Teraz som pridal clanok na titul ".. o zamestananosti romov" oznacil som ho v backende ze NECHCEM ABY SA ZOBRAZOVAL - odpublikoval som ho. A ak sa poziete ZOBRAZUJE stale clanok ale aj s tymi PASMI a pozadim .... pristup Vam nemam problem poslat
10. čvn 2015 10:43 #122120
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
tak to je opravdu divný
pošlete mi do SZ (soukromá správa) a já se na to mrknu)
pošlete mi do SZ (soukromá správa) a já se na to mrknu)
10. čvn 2015 12:07 #122123
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
je tam opravdu nějaký bordel v oprávněních.
Některé články jsou nastaveny, aby se zobrazovaly jen registrovaným, přesto se zobrazují všem.
To samé je, že zjevně všichni mají povolenu úpravu stavu, protože jinak by se nezveřejněné nezobrazovali.
Je možné, že je nutný zásah do databáze, protože nastavením oprávnění jsem nic nezmohl.
Mohlo to vzniknout tím založením a vymazáním uživatele, pokud to neproběhlo korektně.
ještě se nad tím zamyslím, ale teď musím jít
Některé články jsou nastaveny, aby se zobrazovaly jen registrovaným, přesto se zobrazují všem.
To samé je, že zjevně všichni mají povolenu úpravu stavu, protože jinak by se nezveřejněné nezobrazovali.
Je možné, že je nutný zásah do databáze, protože nastavením oprávnění jsem nic nezmohl.
Mohlo to vzniknout tím založením a vymazáním uživatele, pokud to neproběhlo korektně.
ještě se nad tím zamyslím, ale teď musím jít