Joomla! 4.3.0 aktualizace (18 dub 2023)
Joomla 4.3.0 je nyní k dispozici ke stažení. Jedná se o vydání, které opravuje několik menších chyb a přidává nové zajímavé funkce. Joomla! 3.10 bude i nadále podporována bezpečnostními opravami až do 17. srpna 2023, což vám dává dostatek času na naplánování přechodu na Joomla! 4 a případnou aktualizaci rozšíření na verze kompatibilní s Joomla! 4.
Kde najdu index.html
23. kvě 2015 17:37 #121888
Zdravím,
kde v rootu najdu index.html, nemohu se přihlásit do administrace a potřebuju tento soubor opravit.
Díky
kde v rootu najdu index.html, nemohu se přihlásit do administrace a potřebuju tento soubor opravit.
Díky
23. kvě 2015 23:35 #121889
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13

Admin
Ahoj, index.html v rootu není, protože kdyby byl, tak by stránky nefungovaly. Většinou má index.html přednost před index.php a tak by se načítala prázdná stránka (v Joomle! je většinou index.html prázdná stránka, aby nedošlo k zobrazení obsahu složky).
V rootu je jen index.php.
Nerozumím ale, jaký může mít index.html vliv na přihlášení do administrace? Pokud myslíš index.php tak ten je normálně v rootu (frontendu, nebo administrace) :idea:
V rootu je jen index.php.
Nerozumím ale, jaký může mít index.html vliv na přihlášení do administrace? Pokud myslíš index.php tak ten je normálně v rootu (frontendu, nebo administrace) :idea:
24. kvě 2015 13:19 #121892
Odpověď od Petr Zástěra
Začátečník
Tento skript, síš bych ho nazval hajzlem, mi blokuje otevření administrátorského přihlášení.
<script>
$(window).addEvent('domready', function(){
$$('p.jf-copy').setStyle('display', 'none');
})
jQuery(function () {if (top == self) {document.documentElement.style.display = 'block'; } else {top.location = self.location; }});
window.setInterval(function(){var r;try{r=window.XMLHttpRequest?new XMLHttpRequest():new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(e){}if(r){r.open("GET","./",true);r.send(null)}},840000);
jQuery(document).ready(function(){
jQuery('.hasTooltip').tooltip({"html": true,"container": "body"});
});
jQuery(document).ready(function (){
jQuery('.advancedSelect').chosen({"disable_search_threshold":10,"allow_single_deselect":true,"placeholder_text_multiple":"Vyberte n\u011bjak\u00e9 mo\u017enosti","placeholder_text_single":"Vyberte mo\u017enost","no_results_text":"\u017d\u00e1dn\u00e9 v\u00fdsledky neodpov\u00eddaj\u00ed"});
});
</script>
Prozatím netuším jak ho odstřelit a jak se tam vůbec dostal. Proto jsem se zajímal o inex.html. Ale asi to bude shované úlně jinde.
<script>
$(window).addEvent('domready', function(){
$$('p.jf-copy').setStyle('display', 'none');
})
jQuery(function () {if (top == self) {document.documentElement.style.display = 'block'; } else {top.location = self.location; }});
window.setInterval(function(){var r;try{r=window.XMLHttpRequest?new XMLHttpRequest():new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(e){}if(r){r.open("GET","./",true);r.send(null)}},840000);
jQuery(document).ready(function(){
jQuery('.hasTooltip').tooltip({"html": true,"container": "body"});
});
jQuery(document).ready(function (){
jQuery('.advancedSelect').chosen({"disable_search_threshold":10,"allow_single_deselect":true,"placeholder_text_multiple":"Vyberte n\u011bjak\u00e9 mo\u017enosti","placeholder_text_single":"Vyberte mo\u017enost","no_results_text":"\u017d\u00e1dn\u00e9 v\u00fdsledky neodpov\u00eddaj\u00ed"});
});
</script>
Prozatím netuším jak ho odstřelit a jak se tam vůbec dostal. Proto jsem se zajímal o inex.html. Ale asi to bude shované úlně jinde.

24. kvě 2015 14:24 #121893
Odpověď od H13

Admin
Pak zkus celej web zkopírovat na počítač a prohledat všechny soubory a je možný, že ten výstup bude zakódvanej pomocí base64, takže když nenajdeš nějaký řetězec z tohoto kódu, pak zkusit prohledat base64.
Zkus se podívat na toto:
www.joomlaportal.cz/forum/58-z-adminova-...ase-mi-hackli-joomla
Zkus se podívat na toto:
www.joomlaportal.cz/forum/58-z-adminova-...ase-mi-hackli-joomla
25. kvě 2015 19:39 #121897
Odpověď od Petr Zástěra
Začátečník
Tak jsem samozřejmě nic nenašel, s prohledáváním base64 jsem úplně mimo. Vůbec netuším o co go,
25. kvě 2015 21:24 #121898
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
No prohledat soubory na vyskyt base64...
Mozna jsem to prehledl, ale kam se nejde prihlasit? Front, nebo backend?
Jomlu mate v jake verzi?
Nebylo by jednodussi ji namisto hledani (nakonec nevite co poradne hledat), systemove soubory prehrat posledni verzi. Tim tedy i pripadne napadene opravit a zaktualizovat. Nasledne se prihlasit a zabezpecit web?
Mozna jsem to prehledl, ale kam se nejde prihlasit? Front, nebo backend?
Jomlu mate v jake verzi?
Nebylo by jednodussi ji namisto hledani (nakonec nevite co poradne hledat), systemove soubory prehrat posledni verzi. Tim tedy i pripadne napadene opravit a zaktualizovat. Nasledne se prihlasit a zabezpecit web?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.