Čeština, admin sekce
18. čvc 2012 12:38 #95652
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Bude nejlépe, když dáte odkaz na nefunkční stránky. Takto se špatně radí...
18. čvc 2012 20:59 #95667
Odpověď od Jindra
Začátečník
Tady je
www.vtipoun.cz
Nejsou to moje první stránky v joomla. Ale tenhle problém jsem ještě neměl. Jen jsem před tím pracoval s joomlou 2.5.4 a teď je to joomla 2.5.6
Nejsou to moje první stránky v joomla. Ale tenhle problém jsem ještě neměl. Jen jsem před tím pracoval s joomlou 2.5.4 a teď je to joomla 2.5.6
18. čvc 2012 22:01 #95671
Odpověď od Bong

Moderátor
A nemáte tak Joomlu nastavenou? Zkontrolujte:
Správce jazyků: Jazyky obsahu
Správce pluginů: System - Jazykový filtr
Správce modulů: Moduly - Přepínač jazyka
Správce modulů: Moduly - Multilanguage status
Správce jazyků: Jazyky obsahu
Správce pluginů: System - Jazykový filtr
Správce modulů: Moduly - Přepínač jazyka
Správce modulů: Moduly - Multilanguage status
18. čvc 2012 22:23 - 18. čvc 2012 22:24 #95673
Odpověď od Jindra
Začátečník
Správce jazyků - tam je v obsahu pouze angličtina (která je na mým jiných stránkách taky)
Jazykový filtr - zkusil jsem změnit nastavení, ale beze změny. Na těch druhých stránkách je jazykový filtr zneveřejněn a vše fujnguje, když to stejně udělam na www.vtipoun.cz tak to začně házet chybu - 404 - Kategorie nebyla nalezena.
Moduly přepínač jazyka a multilanguage status tam vůbec nemám.
Jazykový filtr - zkusil jsem změnit nastavení, ale beze změny. Na těch druhých stránkách je jazykový filtr zneveřejněn a vše fujnguje, když to stejně udělam na www.vtipoun.cz tak to začně házet chybu - 404 - Kategorie nebyla nalezena.
Moduly přepínač jazyka a multilanguage status tam vůbec nemám.
19. čvc 2012 22:32 #95708
Odpověď od Jindra
Začátečník
Tu češtinu v tom obsahu právě vůbec nemám. Je tam jen angličtina.
21. čvc 2012 21:53 #95789
Odpověď od Jindra
Začátečník
Problém už jsem vyřešil. Zneveřejnil jsem drobečkovou navigaci a už je vše bez problému. Sice to nechápu, ale problém vyřešen.
Přesto moc děkuji za rady
Přesto moc děkuji za rady

04. srp 2012 16:39 #96069
Odpověď od Filip
Uživatel
Také řeším problém s instalací češtiny. Instaluju ze zde uvedeného odkazu, ale stále mi to píše, že nebyl nalezen instalační soubor. To je zvláštní, protože instalační soubor tam je. Zkiušel sem několik verzí čweštiny, ale nefunguje ani jedna. Nevíte, v čem by mohl být problém?
04. srp 2012 16:57 #96070
Odpověď od Bong

Moderátor
Pokud vám něco nejde nainstalovat, objeví se nějaká hláška. Jaká? To je to podstatné.
Instalujte vždy jen poslední češtinu určenou pro vaši verzi Joomly.
Instalovat lze čtyřmi způsoby, zkusil jste všechny?
Nahrát soubor s balíčkem
Instalovat ze složky
Instalovat z URL
Ručně přes FTP
Instalujte vždy jen poslední češtinu určenou pro vaši verzi Joomly.
Instalovat lze čtyřmi způsoby, zkusil jste všechny?
Nahrát soubor s balíčkem
Instalovat ze složky
Instalovat z URL
Ručně přes FTP
04. srp 2012 17:02 #96071
Odpověď od Filip
Uživatel
Unable to find install package - hláška, kterou mi to zobrazuje. Nefunguje ani jeden způsob instalace, zkoušel sem je všechny. Problém by mohl být možná v tom, že mám staženou joomlu včetně templatu. Jinak mě nic nenapadá a vše se zdá v pořádku.
04. srp 2012 17:10 #96072
Odpověď od Bong

Moderátor
Ručně přes FTP jste nezkoušel, to totiž funguje vždy.
Být vámi najdu si nějaký slušný hosting pro Joomla. Čtěte a hledejte: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
Být vámi najdu si nějaký slušný hosting pro Joomla. Čtěte a hledejte: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
20. zář 2012 16:10 - 20. zář 2012 16:12 #97698
itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla
Odpověď od Karel Neugebauer - itx.cz

Nováček
Tyto otázky se tady objevují dokola. Češtinu dělá "tým" lidí, kteří za to nejsou placení a je jich extrémně málo. Reálně jde o jednoho až dva lidi, k tomu pár co testuje a pomáhá. Tzn. nikdo nemůže zajistit, aby byla aktuálně vždy dostupná XY dnů po uvolnění aktualizace. Taky je problém, že se paralelně pracuje na 3.0.
Takže bude, až ji někdo udělá. Pokud spěcháš, přidej se k týmu a buď aktivní. Už vícekrát tu visela výzva pro novou mladou krev a defacto se nikdo neozval.
Takže bude, až ji někdo udělá. Pokud spěcháš, přidej se k týmu a buď aktivní. Už vícekrát tu visela výzva pro novou mladou krev a defacto se nikdo neozval.
itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla
20. zář 2012 16:29 #97699
Odpověď od Cony

Moderátor
No nevím, já na výzvu reagoval několikrát, a reakce nebyla žádná.Už vícekrát tu visela výzva pro novou mladou krev a defacto se nikdo neozval.
20. zář 2012 20:28 #97723
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr

Moderátor
Dá se použít čeština verze 2.5.6.jenik789 napsal: Kdy bude cestina pro 2.5.7?
:: bývalý člen Joomlaportalu ::