3. Joomla! sraz
Je mi veľmi ľútu, ale nakoniec na zraz neprídem, niečo dôležité mi do toho prišlo. Uvítam, ak si budem môcť pozrieť prezentácie napr. na videu (so zvukom)

Teším sa však na ďalšie stretnutie. Ak bude cez taký víkend, keď bude v Olomouci nejaká zaujímavá výstava (napr. Flóra), určite sa poteší aj moja manželka.
Všetkým prajem vydarené stretnutie

Noro
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Co nějaká "netechnická", obecnější témata. Např. GDPR z praxe (v tom bych řekl je velký zmatek), souhlasy s Cookies, Google Analytics, licence GNU/GPL (na JoomlaDay v Praze měl tuším Sváťa hezkou prezentaci), koneckonců i nějaké SEO postřehy z praxe ve spojení s Joomlou apod. Dokázal by se někdo ujmout něčeho takového?Cufe napsal: Topuji, ať nezapadne. Pište další náměty, o čem byste rádi na sraze slyšeli. Uvítám i podněty od začínajících uživatelů. Sraz je pro nás všechny, tak ať na něm máme to, co bychom chtěli.
Otázka zda je poskytovat zdarma nebo v placené formě a jak by byla zajímavá.
Docela se dá poučit například z XML Sitemaps od Guilerma Vilase a přechod na OSMap.
Jinak můj přínos je sice velice z praxe, ale bohužel zaměřený hlavně na bussines, což myslím trochu koliduje se zaměřením joomla komunity.
Proto jsem po důkladném zvážení sám uznal že přednáška jak vyvíjet placené aplikace pro joomla v týmu není to pravé ořechové

Stejně jako představení jakékoli placené aplikace z naší dílny.
Takže si spíše poslechnu přednášku o GNU/GPL (našla by se někde nahraná?)
Děkuji
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Tak mne by zrovna zajímalo nahlédnout pod pokličkuRudolf napsal: Proto jsem po důkladném zvážení sám uznal že přednáška jak vyvíjet placené aplikace pro joomla v týmu není to pravé ořechové

Organizátor byl EasySoft, a tuším že se vše nahrávalo, někde by snad měl být archiv...Rudolf napsal: Takže si spíše poslechnu přednášku o GNU/GPL (našla by se někde nahraná?)

MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla

Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Linelabcz napsal: Navrhni termíny.
Navrhuji dát do ankety vyše zmiňované termíny 27.4. a 11.5., eventuelně třeba 18.5. (ať si řekne Cufe, nevím zda je ta učebna k dipozici kdykoliv). A kdyby v anketě byla možnost a šlo zakliknout i více termínů než jeden, pokud se někomu hodí jeden i druhý termín.