Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Český překlad AcyMailing 9.0.3

11. pro 2023 17:56 - 11. pro 2023 17:57 #148939
Byl vydán překlad komponenty AcyMailing 9.0.3 (měl by být použitelný i na předchozí verze):  Bongovo! - Ke stažení - AcyMailing
Jedná se o rozšíření s poněkud specifickou terminologií :-) a je potřeba překlad doladit.

Za jakoukoli zpětnou vazbu budu rád, zvlášť od uživatelů, kteří rozšíření používají často.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Cony

07. led 2026 17:02 - 07. led 2026 17:03 #150928
Odpověď od Bong
Moderátor
Právě byl vydán aktualizovaný český překlad pro rozšíření AcyMailing 10.7.0, sloužícího k rozesílání newsletterů a e-mailového marketingu pro Joomla a Wordpress.

www.bongovo.cz/ke-stazeni/263-acymailing

Budu vděčný za otestování a zpětnou vazbu.

08. led 2026 00:11 #150936
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
A to je verze PRO?

MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla

08. led 2026 13:28 #150939
Odpověď od Bong
Moderátor
Je to původně překlad AcyMailing Enterprise v9.11.1 doplněný o nové řetězce z AcyMailing 10.7.0.
Nevím jestli pracně vytvářejí pro každé vydání vlastní INI soubory, nejspíš ne. Jediný, kdo vím, že to dělá je JCE editor.

Nejlépe otestovat, nebo mě poslat INI soubory v verze Enterprise. Můžu to zkontrolovat a upravit.

08. led 2026 13:48 #150940
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
rozumím
já jim to tam vždy z licence nahraji na jejich server + moje překlady vlastních polí a tak, tak by to měli mít aktuální, ale je pravda že tam vždy najdu moc původních nepřeležených textů tak kdoví jak to tam nahrávají

MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla

08. led 2026 16:03 #150941
Odpověď od Bong
Moderátor
Že se autoři rozšíření nestarají o aktualizace překladů je jeden z důvodů proč jim je nechci dávat. O překlad AcyMailing mě také někdo poprosil, protože to co koupil nebylo k použití.

Třeba překlad TinyMCE v Joomle je připravený, opravený a doplněný už hromadu let (od verze Joomla 3.0). Co se změnilo? Nic. Dokonce jeden čas Joomla tvrdila, že TinyMCE dostane překlad přímo v Joomla. Co se změnilo? Nic.

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat. :unsure:

08. led 2026 17:12 #150942
Odpověď od Cufe
Admin
Za mě jim to tam nefunguje, vždycky musím doplňovat své řetězce,

Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!