Jak nastavit obtékání obrázku textem
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Pokud máte na mysli to co psal Bong, tedy obrázek uprostřed textu, obtékaný zleva i zprava, to opravdu úplně jednoduše nejde.
Šlo by řešit pomocí tabulky (nedoporučuji, na mobilech to bude špatně), nebo pomocí Bootstrap gridu , pokud jej šablona poporuje.
Jestli vkládáte obrázky přímo do textu, je lepší používat editor JCE, nastavování je mnohem jednodušší.
Práce s obrázky v textu v editoru TinyMCE je vcelku smutná a otravná záležitost.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Cony napsal: A do té dokumentace jste koukala? Na tom obrázku je to v angličtině - Alignment. V češtině, jak jsem psal "Zarovnání".
Nezmizelo opět vkládání obrázků z JCE?
To už tu kdysi bylo, že vkládání a nastavování obrázků se instalovalo zvlášť a jako placené rozšíření.
Když totiž JCE nainstaluji, tak mám možnost vložit obrázek pouze pomocí Joomla tlačítka.
To bych se nedivil, že uživatel nic nevidí a je zmatený.
Jinak JCE je asi první investice, kterou bych do Joomly doporučil. Za 30EUR ročně dostanete velmi kvalitní produkt a ušetříte mnoho hodin práce a vztekání se

Protože v překladech Joomly byla dialogová okna při vkládání ze Správce médií těžce nepřehledná, upravil jsem překlad J3 podle nové J4 (ale tam jsou zatím zase jiné podivnosti). Změny budou dostupné v nové verzi češtiny.
Nový překlad dialogu v Joomla 3
Překlad dialogu v Joomla 4
Překlad dialogu v editoru JCE
Přílohy: