Nefunkční čeština
23. říj 2017 15:43 #132715
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Tím, že nainstalujete češtinu pro Joomlu vám u quick balíčků pro šablony nic nevyřeší. Musíte nainstalovat češtiny i pro všechna rozšíření a také pro šablonu samotnou.
Nahraný obsah obsah v článcích a rozšířeních si už musíte změnit sám.
Nahraný obsah obsah v článcích a rozšířeních si už musíte změnit sám.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: pcandsat
23. říj 2017 15:45 - 23. říj 2017 15:49 #132716
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Je to tak, jak jsem si myslel. Joomlu máte správně v češtině, jen demoobsah, který jste si asi nainstaloval se šablonou je cizojazyčný.
Obsah v češtině si přece vytvoříte svůj vlastní.
Ke komponentům kunema a komento si můžete stáhnout a nainstalovat čaštinu - www.kunena.org/download a stackideas.com/komento (v tomto případě jen když ho máte zakoupeno).
Názvy modulů a menu si přeložte do češtiny nebo vytvořte nové.
Musíte odlišit web a obsah webu. Obsah webu si zadáváte sám a zadáte si ho v požadovaném jazyku.
Ke komponentům kunema a komento si můžete stáhnout a nainstalovat čaštinu - www.kunena.org/download a stackideas.com/komento (v tomto případě jen když ho máte zakoupeno).
Musíte odlišit web a obsah webu. Obsah webu si zadáváte sám a zadáte si ho v požadovaném jazyku.
Poděkovali: pcandsat
23. říj 2017 15:50 #132717
Jasny rozumím, teď mi to připadá logicky. Pohraju si s tím. Děkuju moc všem za ochotu.
Odpověď od pcandsat
Začátečník
ernst napsal: Je to tak, jak jsem si myslel. Joomlu máte správně v češtině, jen demoobsah, který jste si asi nainstaloval se šablonou je cizojazyčný.
Ke komponentům kunema a komento si můžete stáhnout a nainstalovat čaštinu - www.kunena.org/download a stackideas.com/komento (v tomto případě jen když ho máte zakoupeno.
Jasny rozumím, teď mi to připadá logicky. Pohraju si s tím. Děkuju moc všem za ochotu.
23. říj 2017 15:56 #132718
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Já osobně nejsem přítelem těchto předpřipravených šablon. Raději použiji univerzální šablonu, rozšíření si doinstaluji která potřebuji a vzhled si upravím. U této šablony jsem třeba vůbec nenašel, jaké má pozice.
23. říj 2017 18:13 #132722
Odpověď od pcandsat
Začátečník
Tak jako zkušenýmu uživateli vám rozumím. K šabloně nějaká dokumentace je.Nikam nespěchám, zkusím si s tím pohrát. Každopádně moc děkuju.