Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

3.3.6 Clanky sa zobrazuju v nespravnej kategorii

16. led 2015 09:46 #119682
novy.geminisro.sk
Joomla 3.3.6
Zdravim, potreboval by som pomoc s nasledujucou vecou:
Ked idem v lavom menu nasledovnou cestou Meracie pristroje>Revizne priestroej>Združené meracie prístroje , tak mam zobrazeny zoznam clankov a mozem ist do clanku
Ked idem cestou Meracie pristroje>Revizne priestroej>Meranie izolačného odporu>5 kV , tak sa mi tam zrazu objavia vsetky clanky z kategorie Priemyselna chemia.
Skontroloval som, ci mam dobre roztriedene vsetko do kategorii a podkategorii, tak isto som skontroloval vsetky clanky, ci ich mam spravne priraene do podkategorii- vsetko je spravne.
Skusil som zmenit sablonu, robilo to stale. Skusil som vytvorit nove menu, robi to vzdy, ked sa dostanem na stvrtu uroven v menu, tam sa to cele rozsype

Vie mi niekto poradit, vopred dakujem

16. led 2015 10:26 - 16. led 2015 13:35 #119683
Odpověď od Bong
Moderátor
Odkazujete na obsah pomocí neúplného menu a zobrazení podkategorií, to je zmatené. Vypněte vytváření SEF URL, vyčistěte cache a teprve potom něco dělejte na stránkách. Vytvořte si 1 menu s případně více moduly menu (třeba skryté zobrazování úrovní) s odkazy na kompletní strukturu složek a pak teprve hledejte.

Ale jak jsem již psal k podobnému problému na podobných stránkách: Použít na katalog technických zařízení ... pouze články v Joomle je masochismus. Použijte nějako katalogovou komponentu. Stačí shop s vypnutým košíkem (třeba Phoca Cart ). Pak bude vše fungovat. Navíc bude mít uživatel možnost vybírat případně dle technických parametrů.

Podívejte se jak je to nepřehledné. Jsem technik a podobné stránky pro mě znamenají, že si u takové firmy nikdy nic nekoupím. A to nevylepší ani fungující menu. :(

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum