chybova hlaska: JAuthentification:
18. čvn 2013 20:44 #108703
prosim potrebuji poradit.. s nejvetsi pravdepodobnosti jsem v pluginu odkliknul spatne.. a jiz jsem se nedostal do administratorskeho rozhrani joomla.
Nasle jsem stare diskuze apostupoval dle navodu.. v php a zmenil z 0 na 1 - zverejneni.. od te doby nejdou stranky vubec zobrazit.. muzete prosim nekdo poradit?
Nasle jsem stare diskuze apostupoval dle navodu.. v php a zmenil z 0 na 1 - zverejneni.. od te doby nejdou stranky vubec zobrazit.. muzete prosim nekdo poradit?
19. čvn 2013 00:45 #108716
Odpověď od Cony

Moderátor
V PHP nebo v MySQL? Zapněte si v configuration.php chybová hlášení, poví Vám to víc.
19. čvn 2013 07:29 #108721
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
sel bych do phpmyadmina, do tabulky "xxx_extensions", tam koukl na radek s "plg_authentication_joomla" a zkontroloval, zda mate "enabled = 1" a "access = 1"
Joomla! pro každého
09. lis 2013 09:00 #112464
Odpověď od Martin Formánek
Uživatel
Dobrý den, včera jsem chtěl upgradovat z 3.1.1 na 3.2. Upgrade proběhl, ale od té doby se nemohu dostat do administrace Joomla. Tak jsem obnovil stránky ze zálohy, kterou jsem si před upgradem udělal. Stránky běží, ale při pokusu o login se mi objeví hláška že: JAuthentication: :authenticate: Nepodařilo se nahrát plugin: plgauthenticationcookie
Uživatelské jméno a heslo nesouhlasí nebo ještě nemáte vytvořen účet.
kontroloval jsem nastavení v tabulce extensions, ale tam je vše správně
Dá se stím něco udělat, nebo se musí Joomla přeinstalovat?
Díky
Uživatelské jméno a heslo nesouhlasí nebo ještě nemáte vytvořen účet.
kontroloval jsem nastavení v tabulce extensions, ale tam je vše správně
Dá se stím něco udělat, nebo se musí Joomla přeinstalovat?
Díky
11. lis 2013 14:46 #112515
Uživatel
Tak jsem zjistil, že nejde jen login superadministratora, hesla ostatních uživatelů jdou. Jde to heslo někde najít a případně změnit. Jinak se do administrace Joomla nedostanu. Díky
11. lis 2013 14:51 #112516
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Heslo si změníte přímo v databázi. Dokonce jej můžete zkopírovat z jiného funkčního webu (databáze).
Pro J2.5 a J1.5 existují i skripty na změnu.
Vy se budete muset ale inspirovat postupy změny v databázi:
www.google.cz/search?q=how+to+change+pas...administrator+joomla
Pro J2.5 a J1.5 existují i skripty na změnu.
Vy se budete muset ale inspirovat postupy změny v databázi:
www.google.cz/search?q=how+to+change+pas...administrator+joomla
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Martin Formánek
12. lis 2013 10:40 #112544
Uživatel
Díky. Včera jsem to pořešil přes nápovědu z Joomla.org
Heslo změněno. Musel jsem nakonec zvolit alternativní postup vytvoření noveho admina, ale šlo to. Nicméně se stále potýkám s pár nefunkčními pluginy, které nelze "najít" nicméně při pokusu o reinstalaci hlásí chybu, že už nainstalovány jsou. Nevím jak lze již nainstalovaný plugin odinstalovat, stejně tak nevyužitou komponentu. Nikde jsem to nenašel. Díky
Heslo změněno. Musel jsem nakonec zvolit alternativní postup vytvoření noveho admina, ale šlo to. Nicméně se stále potýkám s pár nefunkčními pluginy, které nelze "najít" nicméně při pokusu o reinstalaci hlásí chybu, že už nainstalovány jsou. Nevím jak lze již nainstalovaný plugin odinstalovat, stejně tak nevyužitou komponentu. Nikde jsem to nenašel. Díky