Přihlásit se

J! 3.0.2 - problém s registrací

30. pro 2012 15:06 #101415
Ahoj,
prosím o radu, pokud máte někdo nějakou zkušenost. V J! 3.0.2 mi nefunguje registrace pro nové uživatele. Po kliknutí na odkaz "Vytvořit účet " v přihlašovacím modulu pouze zbělá obrazovka a nic se nestane. Jde o čistou novou instalaci J! 3.0.2, doinstalováno pouze K2 a češtiny.. Díky za každou radu..

30. pro 2012 17:10 - 30. pro 2012 17:12 #101420
Odpověď od Bong
Moderátor
Proč používáte pro vytvoření webu v podstatě betaverzi Joomly? Stránky máte kde? Hosting nebo local? Hosting je který? Jaké má parametry? Jak soubory na web kopírujete? zkoušel jste zde na fóru pohledat výraz bílá stránka?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

30. pro 2012 23:01 #101434
Odpověď od Robin
Uživatel
Jedná se o testovací web, umístěný na hostingu. Soubory kopíruji přes ftp. Na fóru jsem nic nenašel, proto jsem se ptal zde. Zjistil jsem na jiných fórech, že má tento problém více lidí, zatím bez řešení. Zkusil jsem použít jinou šablonu a registrace funguje bez problému. V mém případě tedy vyřešeno. Děkuji.

30. pro 2012 23:32 - 30. pro 2012 23:34 #101436
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud jste opravdu hledal zde na fóru, řešení jste našel: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1 a příčinou bílých stránek jsou nejčastěji špatně nakopírované soubory přes FTP.

To, že po změně šablony vše funguje s tím může souviset. Těch problémů může být v budoucnu více. Původně použitá šablona byla originál instalační?

05. led 2013 15:29 #101611
Odpověď od Robin
Uživatel
Pro hledání ve fóru jsem použil vyhledávací pole v pravém horním rohu a výsledek byl 0. Nevěděl jsem, že fórum má svůj vlastní vyhledávací nástroj.. Moje chyba.. Šablony byly obě od Gavicka. Děkuji Vám za poskytnuté rady a informace.

09. úno 2013 22:02 #103815
Odpověď od Stanley100
Začátečník
Zdravím, mám rovnaký problém s registráciou. Verzia joomly 3.0.2 načisto inštalovaná, kopírované súbory cez commander, šablóna kupovaná zo zahraničného webu, všetko na nej ide okrem spomínanej registrácie nových užívatelov. Keď kliknem na vytoriť účet otvorí sa len prázdna biela obrazovka: Je možné sa prihlásiť svojim super user účtom, tam ale keď si chcemdole v nastavení zmeniť profil priamo cez web, rovnako sa otvorí len prázdna obrazovka. Keď ale napríklad chcem vyžiadať nové heslo alebo keď chcem obnoviť username, to ide v poriadku. Skúšal som googlovať, ale žiadna zo zmien ktoré som zrealizoal neboli úspešné. Nefungovalo to už ani na začiatku pred inštaláciou zopár komponentov, neviete mi tedap oradiť, kde môže byť chyba? Ďakujem

10. úno 2013 07:51 #103816
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud jste četl toto upozornění, prošel toto vlákno a odkzy z něj, znáte i řešení:
  • postavte stránky na J2,5.9
  • používejte kvalitní hosting
  • používejte osvědčené postupy

11. úno 2013 23:52 #103907
Odpověď od Stanley100
Začátečník
Vrátil by som sa ešte do tejto témy, z verzie 3.0.2 som prešiel na 2.5.8 avšak problém s registráciou pretrváva.
Po kliknutí na vytvoriť účet (/index.php/component/users/?view=registration) naskočí len biela obrazovka, nič viac, pri kliknutí na preposlať heslo naskočí normálne ponuka na preposlanie hesla. Mám platenú šablónu, keď som to skúšal na základných, registrácia fungovala. Môže byť teda problém v šablóne, ak áno, je ju možné skontrolovať a opraviť kdesi v zdrojovm kóde? Ďakujem

11. úno 2013 23:56 #103908
Odpověď od Cony
Moderátor
V hlavní konfiguraci Joomly nastavte zobrazování chyb, a místo prázdné obrazovky uvidíte chybu.
A ano, může to být chyba (a nejspíše je) v šabloně.

12. úno 2013 00:01 #103910
Odpověď od Stanley100
Začátečník
Vyskúšal som, v pätičke menu sa zobrazila "Ladiaca konzola systému Joomla!" ale je zaujímavé že po kliknutí na vytvoriť účet sa zobrazí opäť len biela obrazovka, bez akéhokoľvek ďalšieho textu.

12. úno 2013 00:08 #103911
Odpověď od Bong
Moderátor
Máte začít hned od začátku pořádně, tak jak jsem psal zde . Asi vám chybí nějaký ten soubor, nebo je poškozený, atd...

12. úno 2013 01:12 #103913
Odpověď od Cony
Moderátor
Zapl jste ladění systému, ne zobrazování chyb. Na záložce Server nastavte Hlášení chyb na Maximum. To ladění můžete zase vypnout, slouží k jiným účelům.

14. úno 2013 00:38 #103991
Odpověď od Stanley100
Začátečník
Zapol som hlásenie chýb na Maximum a ladenie vypol ale nezobrazuje mi žiadne chybové hlášky, naďalej sa po kliknutí na "vytvoriť účet" zobrazí len prázdna biela plocha, preposlanie hesla, login, preposlnaie username ide v poriadku, ale napríklad ani úprava profilu superusera nejde. Už sa s tým trápim 2 dni, pozerám anglické fóra a riešenia podobných problémov ale žiadny u mňa nebol úspešný. Šablónu som inštaloval so zapnutou ftp vrstvou, obsahuje všetky súbory ktoré boli v zipe, no pri iných šablónach registráciu spustí...verziu joomly mám teraz už 2.5.8. Neviete čo by s tým teda mohlo byť?

14. úno 2013 08:01 - 14. úno 2013 10:35 #103994
Odpověď od Bong
Moderátor
Je to tím, že neposloucháte dobře míněné rady.

1. tip
  • změňte hosting za nějaký pořádný, kde není problém s vlastníky složek a souborů
  • nainstalujte Joomlu načisto znova, nejlépe postupem, který jsem vám doporučoval
2. tip Pozn. Pokud vám i nadále pro správu obsahu nestačí prostředky Joomly a jejích rozšíření a nutně potřebujete pracovat se soubory a složkami přes FTP na problémovém hostingu, použijte WebFTP klient (součást i těch nejmizernějších hostingů), nebo si nějaký souborový manager nainstalujte přímo do Joomly (MijoFTP, eXtplorer,...)

14. úno 2013 09:24 #103995
Odpověď od Ondřej Kopal
Uživatel
Zdravím,
abych se pripojil, take jsem podobny problem zaznamenal... Registrace ani zaslani zapomenuteho hesla ci uzivatelskoho jmena nefungovala. Vzdy pouze bila obrazovka bez jakychkoliv chyb... Proto se zeptam, jake komponenty vyuzivate a jaky obsah jste do Joomly pridaval a jakym zpusobem? Protoze u meho kolegy zmineny problem "byl objeven" pri spatne nahranych datech ze stareho webu a to na Joomle 2.5. Po oprave - neboli spravnem postupu pri doplnovani obsahu se zminena chyba neobjevila... Pred nekolika dny jsem tady psal do vlakna postup pri pridavani dat a opravach pristupu k datum... viz zde Snad Vám to pomůže.. Pokud by to byla jina chyba, tak velice rad budu Vase vlakno sledovat:)