Problém s instalací češtiny
Zdravim,
po tom co se v language manageru pokouším naisntalovat češtinu, dostávám následující chyby a varování
Warning
JFolder::create: Infinite loop detected
JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JFolder: :folder: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
Install path does not exist
Error
Archive does not exist
Dokázal by mi někdo poradit co s tím?
Děkuji
Martin
po tom co se v language manageru pokouším naisntalovat češtinu, dostávám následující chyby a varování
Warning
JFolder::create: Infinite loop detected
JFolder: :folder: Path is not a folder. Path: /DISKSTATIONGOLD/web/quickstart/tmp/install_533ffc60158fa
JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
Install path does not exist
Error
Archive does not exist
Dokázal by mi někdo poradit co s tím?
Děkuji
Martin
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Podívejte se do nastavení Systém - Systémové informace - Práva složek. Vše musí být zelené.
Pravděpodobně nemáte Joomlu správně nainstalovanou, viz článek www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
Opravte si vlastnictví složek a souborů (některé hostingy na to dokonce mají tlačítko.
Stačilo zde na fóru vyhledat: JFolder::create: Infinite loop detected
Pravděpodobně nemáte Joomlu správně nainstalovanou, viz článek www.bongovo.cz/9-joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu
Opravte si vlastnictví složek a souborů (některé hostingy na to dokonce mají tlačítko.
Stačilo zde na fóru vyhledat: JFolder::create: Infinite loop detected
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Vše mám zelené až na 2 poslední položky:
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\logs (Log directory)
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\tmp (Temp directory)
nicméně zde si nejsem jist, jak to upravit na Writable
Děkuji za radu
M.
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\logs (Log directory)
\DISKSTATIONGOLD\web\quickstart\tmp (Temp directory)
nicméně zde si nejsem jist, jak to upravit na Writable
Děkuji za radu
M.
S tou instalací češtiny by mi nikdo nedokázal poradit?

Já to ale mám uloženo na svém NAS serveru a tam by ty všechny soubory i adresáře mělý být zapisovatelné, proto nerozumím kde je problém?
Tak CZ se mi podařilo zdárně nainstalovat, měl jsem chybné cesty v configuration.php, aktuálně to mám takto:
public $log_path = '/logs';
public $tmp_path = '/tmp';
a češtinu jsem protlačil, nicméně stále nerozumím tomu, proč mi to u složky /logs (složka záznamu) stále ukazuje nelze změnit (Unwritable), vše ostatní mám zapisovatelné. Nenapadlo by nějakou chytrou hlavu něco?
Díky
public $log_path = '/logs';
public $tmp_path = '/tmp';
a češtinu jsem protlačil, nicméně stále nerozumím tomu, proč mi to u složky /logs (složka záznamu) stále ukazuje nelze změnit (Unwritable), vše ostatní mám zapisovatelné. Nenapadlo by nějakou chytrou hlavu něco?

Díky
Kontrolu jsem provedl a je tam opravdu složka logs, takže tady tomu opravdu nerozumím...

COMMUNITY BUILDER/ PLUGIN MANAGEMENT/ INSTALL PLUGIN/ nainštalujem balík pekne sa zobrazí prasa, ale čeština nikde.....?
Čo robím špatne? Vopred ďakujem za rady....
Čo robím špatne? Vopred ďakujem za rady....
Protože jste nainstaloval jen polovinu češtiny, viz vlákno:
www.joomlaportal.cz/forum/71-joomla-3-0-...-ke-kontaktum#119972
Pro jistotu jsem tuto informaci přidal i přímo k pčekladům.
Ale pokud máte stránky ve slovenštině , tak vám to stejně nebude fungovat. Stránky i administrace musí být v češtině.
www.joomlaportal.cz/forum/71-joomla-3-0-...-ke-kontaktum#119972
Pro jistotu jsem tuto informaci přidal i přímo k pčekladům.
Ale pokud máte stránky ve slovenštině , tak vám to stejně nebude fungovat. Stránky i administrace musí být v češtině.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Ďakujem pekne, vaše rady sú na nezaplatenie......ale obávam sa, že to z ďaleka nebola z mojej strany posledná
a pre väčšinu z Vás primitívna otázka. Ono ich tu z mojej strany padne ešte neúrekom na to sa pripravte
Ten kto robí chybí, kto nerobí nechybí .....
a pre väčšinu z Vás primitívna otázka. Ono ich tu z mojej strany padne ešte neúrekom na to sa pripravte

Ten kto robí chybí, kto nerobí nechybí .....