Velikost písma popisu podkategorií
27. pro 2017 23:51 #133521
Doibrý den.. Chtěl bych se zeptat kde bych měl upravit velikost písma (I mimo jiné) např. Textu pro podkategorie a Úroveň podkategorií z Globálního nastavení - články - kategorie(jedna)
Popř. i obecně kde je možno upravovat texty rezervované systémem. Děkuji
Popř. i obecně kde je možno upravovat texty rezervované systémem. Děkuji
28. pro 2017 07:07 - 28. pro 2017 07:08 #133522
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Vzhled je dany vzdy pouzitou sablonou. Upravite v css souborech pouzite sablony.
Chcete-li konkretni radu, musite dat odkaz na vase stranky.
Chcete-li konkretni radu, musite dat odkaz na vase stranky.
Poděkovali: František Ohlidal
28. pro 2017 14:54 #133524
Odpověď od František Ohlidal

Pokročilý uživatel
..dobrý den..
www.proksova.cz/index.php/blog
ale momentálně mám Text pro podkategorie a Úroveň podkategorií z Globálního nastavení nepovolené.
V kaskádových stylech je pro mě stejně složitá orientace. Sice jej rozbaluji DW-CC ale je to nepřehledné a nechci něco pokazit. Existuje_? snad nějaký náhledový program pro úpravu Css a i jiných styčných souborů. Děkuji
V kaskádových stylech je pro mě stejně složitá orientace. Sice jej rozbaluji DW-CC ale je to nepřehledné a nechci něco pokazit. Existuje_? snad nějaký náhledový program pro úpravu Css a i jiných styčných souborů. Děkuji
28. pro 2017 15:51 #133525
Odpověď od Bong

Moderátor
Když to schováte, tak to prostě vidět není a nikdo vám neporadí 
Nástroj na zjištění kde přesně máte hledat i s možností si změnu nanečisto zkusit, máte přímo ve vašem prohlížeči.
Označíte si myší požadovanou část stránky, která vás zajímá a kliknete následně na označené pravým tlačítkem. Z kontextové nabídky vyberete "Prozkoumat prvek" (Firefox) nebo "Zkontrolovat prvek" (Edge), pak už uvidíte vše co potřebujete...

Nástroj na zjištění kde přesně máte hledat i s možností si změnu nanečisto zkusit, máte přímo ve vašem prohlížeči.
Označíte si myší požadovanou část stránky, která vás zajímá a kliknete následně na označené pravým tlačítkem. Z kontextové nabídky vyberete "Prozkoumat prvek" (Firefox) nebo "Zkontrolovat prvek" (Edge), pak už uvidíte vše co potřebujete...
29. pro 2017 01:23 #133530

Pokročilý uživatel
..nějak se mi stále nedaří nalézt tu oblast, a možná se špatně orientuji v průzkumníku firefox. Dovolil bych se ještě jednou požádat o pomoc. Podkategorie ve výpisu se nacházejí na
www.proksova.cz/index.php/sluzby/blog-post
dole.. Děkuji
29. pro 2017 12:22 #133533
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
do stylů si doplňte něco takového (upravte dle sebe:
Code:
.cat-children h3.page-header.item-title a {
font-size: 20px;
color: black;
}
29. pro 2017 13:38 #133535

Pokročilý uživatel
.. to je pěkný.
..a kam a do jakého souboru.ccs.?

30. pro 2017 09:35 #133543

Pokročilý uživatel
Dobrý den.. Uvedeným scriptem jsem upravil template.css ale nic se nedělo. Podkategorie např. na
www.proksova.cz/index.php/sluzby/blog-post
zůstaly netknuty. Když jsem ale soubor template.css dočasně deaktivoval tak se stránka rozhodila jen ten "upravovaný" text zůstal beze změny, tzn. jakoby původní. Možná se onen script měl vložit do jiného *.css.
Používám f-ci Prozkoumat v prohlížeči ale v získaných poznatcích se špatně orinetuji.
Používám f-ci Prozkoumat v prohlížeči ale v získaných poznatcích se špatně orinetuji.
30. pro 2017 17:25 #133614
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
ani tady se to nechytne ?
www.proksova.cz/templates/shaper_hope/css/presets/preset4.css
www.proksova.cz/templates/shaper_hope/css/presets/preset4.css
30. pro 2017 22:40 #133618

Pokročilý uživatel
... dobrý den.. Kód jsem tam vložil, vyzkoušel a když se nic nedělo ani po promazání paměti, tak jsem jej vyndal. Teď jej zkusím do preset4.css ..
30. pro 2017 23:31 #133620

Pokročilý uživatel
..k´d jsem vložil do preset4.css a jako výsledek se v celé šabloně změnila barva z oranžové na tmavě modrou..
01. led 2018 17:30 #133629
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
má být v template.css. dejte ho tam a já se podívám, kde je chyba