Velikost písma popisu podkategorií

Odpověď od Ernst
02. led 2018 23:15 #133667
Štítky - zase přidat do template.css
.tag-category ul.category.list-striped h3 a {
    font-size: 20px;
    color: black;
}
přeložit texty můžete buď v systém - ovládací panel - jazyky - přepsání

Bez pochopení funkce "prozkoumat" v prohlížeči se při údržbě nebo tvorbě stránek neobejdete, to se musíte naučit.

Soubory na webu pomocí prohlížeče nemůžete editovat.
Buď vám přímo šablona umožní editovat soubory nebo použijete nějaké rozšíření ,
třeba ( extensions.joomla.org/extension/phoca-commander/ ) nebo editujete pomocí FTP přístupu.

Ani jedno z výše uvedeného vám zde nenapíšu jako nějakou jednoduchou kuchařku, to nejde.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
02. led 2018 23:27 #133668

ernst napsal: je, ale špatně. je tam

    padding-left: 0;
  }
  .cat-children h3.page-header.item-title a {
    font-size: 20px;
    color: black;
  }
}
a má být
    padding-left: 0;
  }
}
  .cat-children h3.page-header.item-title a {
    font-size: 20px;
    color: black;
  }
Takhle jste to vložil jen do zobrazení stránky menší než 479px

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
02. led 2018 23:30 #133669
..ani po vložení druhé varianty kódu do template.css se www.proksova.cz/index.php/sluzby/blog-post nezměnilo.
padding-left: 0;
}
}
.cat-children h3.page-header.item-title a {
font-size: 20px;
color: black;
}
je stále dosud vložen do css.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
02. led 2018 23:41 - 02. led 2018 23:42 #133670
přestává mě to bavit.
V template.css máte na konci (řádek 5360-64)
  .cat-children h3.page-header.item-title a {
    font-size: 20px;
    color: black;
  }
}
a má tam být:
}
.cat-children h3.page-header.item-title a {
    font-size: 20px;
    color: black;
}
.tag-category ul.category.list-striped h3 a {
    font-size: 20px;
    color: black;
}

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
03. led 2018 00:54 - 03. led 2018 00:58 #133672

Soubor přílohy:

Název: template.zip
Velikost:18 kB

..já nevím.. Furt zkouším a nedaří se. Dovolil jsem si do přílohy dát template.css
Přílohy:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
03. led 2018 09:12 - 03. led 2018 09:13 #133675

Soubor přílohy:

Název: template.zip
Velikost:17 kB

tak si ho tam nakopírujte
Přílohy:
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
03. led 2018 19:12 #133684
Dobrý den.. ..nakopíroval jsem soubor do webu přes Ftp ale žádné změna www.proksova.cz/index.php/sluzby/blog-post a i na www.proksova.cz/index.php/component/tags/tag/servis je to stejné. Třeba se musí script nakopírovat duplicitně i do jiných souborů.css.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
03. led 2018 20:09 - 03. led 2018 20:12 #133686
já už nevím co s vámi.
Ten soubor jste tam nenakopíroval nebo nakopíroval jinam.
soubor na webu je vidět zde - www.proksova.cz/templates/shaper_hope/css/template.css
vidíte snad na konci toho souboru na webu kód, který jsem vám poslal já, tedy:
  .sppb-addon-upcoming-events .upcoming-events-details-top-wrapper .event-address {
    padding-top: 15px;
    width: 100%;
    padding-left: 0;
  }
}
.cat-children h3.page-header.item-title a {
    font-size: 20px;
    color: black;
}
.tag-category ul.category.list-striped h3 a {
    font-size: 20px;
    color: black;
}

Vy tam máte
  .sppb-addon-upcoming-events .upcoming-events-details-top-wrapper .event-address {
    padding-top: 15px;
    width: 100%;
    padding-left: 0;
  }
  .cat-children h3.page-header.item-title a {
    font-size: 20px;
    color: black;
  }
}

Tak mi nepište, že to nefunguje, když to tam nemáte.
Pokud si nejste schopen ten soubor na web nahrát, tak mi do SZ napište FTP přístup a já vám ho tam nakopíruji
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
03. led 2018 21:22 #133689
..takto to mám na ftp
Přílohy:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
03. led 2018 21:33 #133690
..to je divný. Fotka výše pochází ze souboru který jsem odeslal na Ftp..aktualizoval a v prohlížeči ..prozkoumat se zobrazhuje neco jiného.. :(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
03. led 2018 21:35 - 03. led 2018 21:37 #133691
momentálně tam to template.css myslím vůbec nemáte nebo není přístupné

Ps teď už tam je a zobrazuje se to správně :woohoo:

PS 2 nemáte v joomle nebo na hostingu nastavenou nějakou cache nebo supercache?
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
03. led 2018 21:40 - 03. led 2018 21:41 #133692
..v Joomle asi ano.. před chvílí jsem promazal mezipaměť.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
03. led 2018 21:46 #133693
ve fázi tvorby webu si všude cache vypněte a při aktualizaci stránky používejte CTRL+F5

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
03. led 2018 21:53 #133694
a mimochodem to "}" na posledním řádku tam nemá být
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
03. led 2018 22:19 #133695
Děkuji mnohokrát za Vaši trpělivost. :)
..až jsem do scriptu vpravil to "}" tak se cache jakoby prolomila a už jsem to odstranil. A jestli bych si mohl ještě dovolit poprosit o laskavost .. zdali by šlo něco udělat s nadpisem Podkategorie .. aby teda zůstal šedý jen výška písma aby byla 20px.. Děkuji. :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.