instalace neproběhla vpořádku
Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu, nakopíroval jsem přes FTP joomlu na server a úvodní stránka je načtená v angličtině a nad ní jsou následující chybové hlášení.
Warning: Attempt to modify property of non-object in /www/obklady-krupka.cz/obklady-krupka.cz/libraries/framework/Joomla/Registry/Registry.php on line 428
Warning: Attempt to modify property of non-object in /www/mojedom.cz/mojedom.cz/libraries/framework/Joomla/Registry/Registry.php on line 428
Warning: Attempt to modify property of non-object in /www/mojedom.cz/mojedom.czz/libraries/framework/Joomla/Registry/Registry.php on line 428
Warning: Attempt to modify property of non-object in /www/mojedom.cz/mojedom.cz/libraries/framework/Joomla/Registry/Registry.php on line 428
Nevíte prosím čím by to mohlo být?
Ještě se mi to nidy nestalo.
Děkuji Milan
chtěl bych poprosit o radu, nakopíroval jsem přes FTP joomlu na server a úvodní stránka je načtená v angličtině a nad ní jsou následující chybové hlášení.
Warning: Attempt to modify property of non-object in /www/obklady-krupka.cz/obklady-krupka.cz/libraries/framework/Joomla/Registry/Registry.php on line 428
Warning: Attempt to modify property of non-object in /www/mojedom.cz/mojedom.czz/libraries/framework/Joomla/Registry/Registry.php on line 428
Nevíte prosím čím by to mohlo být?
Ještě se mi to nidy nestalo.
Děkuji Milan
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
A je to jen čistá Joomla, s výchozí šablonou, nebo už v ní máte nahranou šablonu, popř. nějaké rozšíření. Pokud ano, zkuste přepnout na výchozí šablonu, popř. povypínat ta rozšíření. Pokud je to jen čistá Joomla (předpokládám 3.6.4), zkuste v administraci zkontrolovat základní věci - práva složek, verzi PHP apod, popř. reinstalovat Joomlu pomocí komponenty Aktualizace Joomly.
Češtinu máte aktuální, instalovanou přímo v Joomle - instaace jazyků?
Češtinu máte aktuální, instalovanou přímo v Joomle - instaace jazyků?
A
technické požadavky
server splńuje?
Lepší než nahrávat soubory přes FTP máte na server nahrát celý zip balíček a rozbalit jej na serveru, např. pomocí Akeeba Kickstart .
Lepší než nahrávat soubory přes FTP máte na server nahrát celý zip balíček a rozbalit jej na serveru, např. pomocí Akeeba Kickstart .