Přihlásit se

css na jednu stránuku webu

07. říj 2016 22:22 - 07. říj 2016 22:28 #128687
Odpověď od Ernst
ani jedno nefunguje, já už taky vyzkoušel nespočet variant.
vždyť si to zkus přímo na tom webu

třeba
Code:
body#tmpl-9.id101.index section#gkContent { display: none !important; }

já nevím, co tam to id101 dává. joomla si ne, tak možná nějaká komponenta - K2 nebo ARTIO JoomSEF a samozřejmě i šablona

07. říj 2016 22:34 - 07. říj 2016 22:36 #128688
Odpověď od Martens
Podle specifikace HTML5 by ID nemělo obsahovat mezeru a musí být unikátní v celém HTML kódu dané stránky.

Ale šlo by to oblbnout takto :
jsfiddle.net/mlasevic/0akx0ar5/

Místo toho prvního <div> si dej <body> pro větší názornost.

Je to sice funkční řešení, ale stále se nemůžu ubránit pocitu, že více jmen, oddělených mezerou v identifikátoru ID je proti pravidlům CSS a je to standardně použitelné jen v třídách.

07. říj 2016 22:41 #128689
Odpověď od Martens
Tak přesně tohle použij (vyzkoušeno přímo na Tvé stránce)::

body[id="tmpl-9 id101"] #gkContent {
display: none;
}

07. říj 2016 23:06 - 07. říj 2016 23:13 #128690
Odpověď od Ernst
já se taky dopracoval až téměř k tomu
Code:
body [id="tmpl-9 id101"] #flowers { display: none; }

akorát, že za body nesmí být mezera.
co tam cpe to id="tmpl-9 id101" si nejsem jistý, ale na 90% šablona www.gavick.com/documentation/joomla/temp...nfiguration/gamenews

Přiznám se že už jsem to chtěl vzdát a do zdrojů si nacpat třídy

Nikdy jsem se s tím nesetkal a id s mezerou jsem ještě nikdy neviděl.
tam prostě na některých stránkách nemají být vidět ty kytky, ale ty někdo kdysi přímo vepsal do zdroje šablony (tady ne nějaký modul, či něco spravovatelného) joomlou

každopádně moc díky za pomoc, nejvíc pomohlo to jsfiddle.net/mlasevic/0akx0ar5/ , zbytek bych časem asi dokombinoval

takže úplně správně má být
Code:
body[id="tmpl-9 id101"] #flowers { background: none; }

Powered by Fórum