frontpage slideshow
07. srp 2016 18:30 #127933
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Nevim, jak to zobrazuje to tvoje, ale Roksprocket umi fakt hodne veci a co neumi v zakladu, je hodne jednoduchy dodelat. Sam jsem to pouzival a to neumim z programovani nic.
Treba tohle je taky roksprocket (nenutim ti ho, jen vim, ze toho umi fakt dost)
demo.rockettheme.com/joomla-templates/nuance/
a tohle taky
demo.rockettheme.com/joomla-templates/lexicon/
Navic jen nastaveni roksprocketu jako slideshow, ma tusim 2-3 varianty zobrazeni. Uz si to nepamatuju.
Treba tohle je taky roksprocket (nenutim ti ho, jen vim, ze toho umi fakt dost)
demo.rockettheme.com/joomla-templates/nuance/
a tohle taky
demo.rockettheme.com/joomla-templates/lexicon/
Navic jen nastaveni roksprocketu jako slideshow, ma tusim 2-3 varianty zobrazeni. Uz si to nepamatuju.
09. srp 2016 12:52 #127949
Odpověď od ivan
Začátečník
několikadení hrání a hledání na netu nepomohlo nastavit RokSprocket na požadovanou úroveň, ne a ne zobrazit obrázky co jsou v článcích.
iskraholic.cekuj.net/
iskraholic.cekuj.net/
09. srp 2016 13:16 - 09. srp 2016 13:16 #127950
Odpověď od ivan
Začátečník
....a nemúžu to docílit ani na Tribu content slideshow
10. srp 2016 09:03 #127967
Roksprocket zobrazuje obrazky z clanku uplne bezne. Neco delas spatne nebo asi chces zobrazit obrazky treba z pulky clanku. Jinak si to nedovedu vysvetlit.
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
ivino napsal: několikadení hrání a hledání na netu nepomohlo nastavit RokSprocket na požadovanou úroveň, ne a ne zobrazit obrázky co jsou v článcích.
iskraholic.cekuj.net/
Roksprocket zobrazuje obrazky z clanku uplne bezne. Neco delas spatne nebo asi chces zobrazit obrazky treba z pulky clanku. Jinak si to nedovedu vysvetlit.
10. srp 2016 18:43 - 10. srp 2016 18:47 #127980
Odpověď od ivan
Začátečník
člověče já už jsem z toho zoufalej, normálně mám napsaný tři články na testovacím webu, na začátku každého článku vložen obrázek , kterej chci aby slideshow zobrazil, ale nic a nic, napadá mně že on asi neví kde jsou ty obrázky uloženy nebo co, fakt už strácím dech
na tom webu to je vidět iskraholic.cekuj.net/
nahoře RokSprocket bez obrázkú pod ním Tribu content slideshow bez obrázkú
kdby jsi mněl chuť koukonout do adminu pošlu ti věci k tomu
na tom webu to je vidět iskraholic.cekuj.net/
nahoře RokSprocket bez obrázkú pod ním Tribu content slideshow bez obrázkú
kdby jsi mněl chuť koukonout do adminu pošlu ti věci k tomu
10. srp 2016 19:56 #127981
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
posli to pres PM. Podivam se bud vecer nebo rano: Neco mas urcite blbe. Roksprocket neni spasa, ale funguje. To co ma umet, umi.
10. srp 2016 19:59 #127982
--- -- -
Odpověď od MaK.

Zkušený uživatel
Pánové, tento slide modul osobně neznám, ale nemůže to třeba být tím, že jsou úvodní obrázky vložené přímo do těla článku, a ne přes záložku „Obrázky“? viz
prntscr.com/c42cbw
Tím neříkám, že je tak vložené ne/máš, je to jen tip pro ověření.
MaK.
Tím neříkám, že je tak vložené ne/máš, je to jen tip pro ověření.
MaK.
--- -- -
10. srp 2016 20:29 #127984
Odpověď od Cony

Moderátor
OT: MaKu - co to je za rozšíření, díky kterému tam máš tu záložku Extra Fields?
10. srp 2016 21:07 #127985
Cony, tos mě trošku zaskočil
záložku Extra Fields nepoužívám, uvnitř to vypadá takto:
prntscr.com/c42z19
Není to přímo funkce TinyMCE – v 4.3.12?
Zkoušel jsem povypínat všechno možné, až jsem si nakopnul web a musel jsem obnovit ze zálohy :whistle: prntscr.com/c43aqk
MaK.
--- -- -
Odpověď od MaK.

Zkušený uživatel
OT: MaKu - co to je za rozšíření, díky kterému tam máš tu záložku Extra Fields?
Cony, tos mě trošku zaskočil

Není to přímo funkce TinyMCE – v 4.3.12?
Zkoušel jsem povypínat všechno možné, až jsem si nakopnul web a musel jsem obnovit ze zálohy :whistle: prntscr.com/c43aqk
MaK.
--- -- -
10. srp 2016 23:16 #127988
Odpověď od ivan
Začátečník
no jo kluci, když to tam vložím jak MaXoft píše, modul obrázek zobrazí, no plugin SmartResizer, kterej formátuje obrázky v článcích na rovnakou velikost jej neupraví, vždy jsem to ale vkládal přímo do článku, kouknete na to
10. srp 2016 23:24 #127989
A pokud ti nějaká fičura obrázek nezmenšuje, vypni ji. A nahraj na web obrázek ideálně už ve velikosti, jakou potřebuješ, třeba šířku 800 px či 600 px (netuším, jak to tam máš). Alespoň ušetříš místo na FTP a nebude docházet k degradaci kvality při přepočtu – chápu-li tedy to „formátování obrázků“ dobře.
MaK.
--- -- -
Odpověď od MaK.

Zkušený uživatel
- to sice nevím, co je to za kulišárnu, ale tak tam prostě hlavní obrázky nahrávej způsobem, jak jsem psal.no plugin SmartResizer
A pokud ti nějaká fičura obrázek nezmenšuje, vypni ji. A nahraj na web obrázek ideálně už ve velikosti, jakou potřebuješ, třeba šířku 800 px či 600 px (netuším, jak to tam máš). Alespoň ušetříš místo na FTP a nebude docházet k degradaci kvality při přepočtu – chápu-li tedy to „formátování obrázků“ dobře.
MaK.
--- -- -
10. srp 2016 23:30 - 10. srp 2016 23:31 #127990
Odpověď od ivan
Začátečník
no jo ale na frontpage pak bude obrázek velikej, a když to dám zobrazit jako blog, vypadá to hrozně
www.iskraholic.cekuj.net
Smart resizer zajišťuje stejný formátování všech obrázkú v článcích.
www.iskraholic.cekuj.net
Smart resizer zajišťuje stejný formátování všech obrázkú v článcích.
10. srp 2016 23:32 #127991
--- -- -
Odpověď od MaK.

Zkušený uživatel
Zkus upřesnit, co znamená „vypadá to hrozně“. Na homepage? Kde přesně? Ukaž screen.
MaK.
MaK.
--- -- -
Poděkovali: ivan
10. srp 2016 23:38 #127993
--- -- -
Odpověď od MaK.

Zkušený uživatel
Koukal jsem se, ale stejně nevím, co máš přesně na mysli. Tu velkou fotku nahoře? Anebo toto
prntscr.com/c45dab
?
MaK.
MaK.
--- -- -