Přihlásit se

Vzhled tlačítek ve frontendu

26. kvě 2015 09:56 #121903
Vzhled tlačítek ve frontendu od Karel
Začátečník
Když vkládám článek v administraci, vše je k mé spokojenosti. Pod editačním okem se zobrazí tlačítka:

Pokud chci článek napsat ve frontendu, tlačítka se zobrazí pouze textově:

Nejspíš se bude jednat o nějaké nedokončené nastavení, ale vůbec netuším, co a kde má nastavit.
Přílohy:

26. kvě 2015 11:44 #121904
Odpověď od Cony
Moderátor
To je otázkou šablony. Vaše šablona zřejmě nenahrává BootStrap styly ani se jinak nezabývá stylováním těchto tlačítek.

26. kvě 2015 12:32 #121907
Odpověď od Karel
Začátečník
Lze to nějak napravit. Pokud nechci hledat jinou šablonu.

26. kvě 2015 12:37 #121908
Odpověď od Cony
Moderátor
Jedině dostylováním v šabloně. Přidáním Bootsrap by jste si nejspíš rozhodil plno jiných věcí, takže si doplnit vlastní stylování bude asi schůdnější cesta.

26. kvě 2015 14:15 #121913
Odpověď od Karel
Začátečník
Nemyslím, že bych bez podrobnějšího návodu věděl, co kde mám udělat. Stylům rozumím, ale přece jenom bych přijal méně lakonickou radu

26. kvě 2015 22:31 #121921
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud stylům rozumíte, tak je to opravdu jen o tom stylování a použití nějakého nástroje typu Firebug. V základu by styly mohly být nějak takto
Code:
.toggle-editor, #editor-xtd-buttons { margin-top: 10px; } .toggle-editor .btn, #editor-xtd-buttons .btn { display: inline-block; padding: 5px 10px; background-color: #eee; border-radius: 5px; color: #333; border: 1px solid #ccc; } .toggle-editor .btn:hover, #editor-xtd-buttons .btn:hover { background-color: #ddd; }

31. kvě 2015 18:40 #121984
Odpověď od Karel
Začátečník
Zkoušel jsem prohledávat css soubory v administraci, abych našel část odpovídající za vzhled tlačítek, s představou, že ji pak umístím do odpovídacího souboru uživatelské části.. Nepodařilo se. V kterém souboru bych měl hledat, kam umístit?
Díky

31. kvě 2015 22:19 #121985
Odpověď od Cony
Moderátor
Umístit do jakéhokoliv souboru šablony který se nahrává. A hledat musíte v adresáři media/jui/css v souboru bootstrap.css. Použít to ale pouhým odkopírováním asi nebude vhodné, s největší pravděpodobností si narušíte design šablony i jinde.

01. čvn 2015 20:15 #121995
Odpověď od Karel
Začátečník
Díky za radu. Nakonec jsem to vyřešl tak že jsem soubor bootstrap.css vložil do šablony. Design se, pravda, narušil, ale pokud jsem si všiml, tak pouze tím, že zaměnil barvu písma v hlavičce z červené na modrou. Nevím proč, v bootstrap.css je pro nadpisy definovaná barva tmavě šedá :-(. Ale, co, napravil jsem to přímou deklarací u patřičného nadpisu.