Rozšíření pro členství či předplatné
07. čvn 2013 16:54 #108358
Dobrý den, chci si koupit pro svůj web rozšíření do Joomly pro správu členství či předplatného. Chtěl bych prodávat své programy a v budoucnu další služby atp.
Které rozšíření byste mi doporučili? Které je podle Vás nejlepší? Account Expiration Control , JEXTN Membership , Membership Pro , OSE Membership , PayPlans , RSMembership! ?
Nezáleží na ceně. Rozšíření bych do budoucna použil i na další své projekty. Díky!
Které rozšíření byste mi doporučili? Které je podle Vás nejlepší? Account Expiration Control , JEXTN Membership , Membership Pro , OSE Membership , PayPlans , RSMembership! ?
Nezáleží na ceně. Rozšíření bych do budoucna použil i na další své projekty. Díky!
07. čvn 2013 17:32 #108359
Odpověď od Cony

Moderátor
Ještě jste zapoměl na Akeeba Subscriptions. S ostatními zkušenosti nemám, ale u Akeeba se mi libí snadná rozšiřitelnost pluginy a velká dostupnost pluginů v základu.
Poděkovali: Jarmil
07. čvn 2013 17:46 #108360
Odpověď od Jarmil
Uživatel
Aha, tak to se omlouvám. Co byste mi tedy poradil? Podle toho co jste zmínil, tak tomuto velice rozumíte. A nejen podle toho. I Vaše velké množství příspěvků o tom svědčí.
Děkuji
Děkuji
07. čvn 2013 19:22 - 07. čvn 2013 19:23 #108365
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
Za sebe muzu rict jedine PayPlans. Delal jsem s nim a tam proste neni vec, ktera by s tim nesla udelat. Pres 100 aplikaci mluvi samo za sebe. A to nemluvim o podpore ktera tam je na urovni jakou jsem jinde nezazil..
08. čvn 2013 00:26 #108369

Jak jsem psal, s ostatními rozšířeními tohoto druhu zkušenosti nemám, Akeeba jsem volil, protože je v základu zdarma, vývojář je jeden z top vývojářů pro Joomlu (nepletu-li se je i zapleten do vývoje jádra) a jeho další rozšíření (Akeeba Backup a Admin Tools) rád používám.
Pokud jsem procházel demo verze ostatních rozšíření (uvažoval jsem ještě o zmíněných PayPlans), tak Akeeba nemá tak přívětivé admin rozhraní, což je něco co jsem se rozhodl překousnout
Na konec Vám ale stejně nezbyde než si postupně jedno po druhém ty rozšíření vyzkoušet a udělat si výběr sám, každému vyhovuje trochu něco jiného a má trochu jiné potřeby a nároky.
Odpověď od Cony

Moderátor
To může svědčit o tom, že jsem velký spammerJarmil napsal: I Vaše velké množství příspěvků o tom svědčí.

Jak jsem psal, s ostatními rozšířeními tohoto druhu zkušenosti nemám, Akeeba jsem volil, protože je v základu zdarma, vývojář je jeden z top vývojářů pro Joomlu (nepletu-li se je i zapleten do vývoje jádra) a jeho další rozšíření (Akeeba Backup a Admin Tools) rád používám.
Pokud jsem procházel demo verze ostatních rozšíření (uvažoval jsem ještě o zmíněných PayPlans), tak Akeeba nemá tak přívětivé admin rozhraní, což je něco co jsem se rozhodl překousnout

Na konec Vám ale stejně nezbyde než si postupně jedno po druhém ty rozšíření vyzkoušet a udělat si výběr sám, každému vyhovuje trochu něco jiného a má trochu jiné potřeby a nároky.
08. čvn 2013 07:18 #108371
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
mam zkusenost s RS a s OSE
osobne mam velice rad veci od RS, prijdou mi intuitivni a nastaveni je tak hrackou
s OSE jsem se dlouze trapil, nez jsem jej pochopil
osobne mam velice rad veci od RS, prijdou mi intuitivni a nastaveni je tak hrackou
s OSE jsem se dlouze trapil, nez jsem jej pochopil
Joomla! pro každého
08. čvn 2013 10:20 #108376
Odpověď od Jarmil
Uživatel
Děkuji Vám za rady.
Rád bych všechna zmíněná rozšíření vyzkoušel. To, ale znamená si je nejprve koupit
. Tyto rozšíření jsou extrémně nákladné. Vůbec by se mi to asi ani nevrátilo. Neexistuje nějaká možnost, kde si tato rozšíření vyzkoušet. Z DEMA toho moc nevyčtu. Některá tato rozšíření nemají ani DEMO a mají pouze orientační snímky.
Podle snímků nebo dema se mi docela líbí Account Expiration Control a OSE Membership. Nevím tedy ale jak si stojí a jak spolehlivě pracují.
Proč myslíte, že ne OSE Membership?
Rád bych všechna zmíněná rozšíření vyzkoušel. To, ale znamená si je nejprve koupit

Podle snímků nebo dema se mi docela líbí Account Expiration Control a OSE Membership. Nevím tedy ale jak si stojí a jak spolehlivě pracují.
Proč myslíte, že ne OSE Membership?
08. čvn 2013 12:10 #108378
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Existují dema, ořezané verze... nakonec vy také budete prodávat, musíte tedy i investovat.
Nebo zkuste některé z redCOMPONENT (redMEMBER + redSHOP). Ty jsou volně ke stažení. A na stránkách redCOMPONENT rovnou vidíte, jak takový prodej programů může probíhat a vypadat.
Nebo zkuste některé z redCOMPONENT (redMEMBER + redSHOP). Ty jsou volně ke stažení. A na stránkách redCOMPONENT rovnou vidíte, jak takový prodej programů může probíhat a vypadat.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
08. čvn 2013 13:33 #108379
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
rs ma dobre demo jak na admin, tak i frontend
ose ma take demo, ale jen na admin
ose se mi blbe ovladalo, ale zase je pomerne dobre mit moznost, z par korun nechat primo vyvojare ose vytvorit platebni plugin, pokud zadny soucasny neni pro vas vhodny
ose ma take demo, ale jen na admin
ose se mi blbe ovladalo, ale zase je pomerne dobre mit moznost, z par korun nechat primo vyvojare ose vytvorit platebni plugin, pokud zadny soucasny neni pro vas vhodny
Joomla! pro každého
09. čvn 2013 20:24 #108394
Odpověď od Jarmil
Uživatel
OSE Membership vypadá dost robustně. Pro mě by to mohla být výhoda, která by spočívala ve velkém množství konfigurace atd. Nemá někdo toto rozšíření? Neexistuje náhodou překlad pro toto rozšíření?
Jako další varianta se mi líbí AEC. Má někdo s tímto rozšířením zkušenosti?
Akeeba Subscriptions a Payplans jsem vyzkoušel. Určitě to nejsou špatná rozšíření, ale neoslovily mě. U Akeeba Subscriptions je dost matoucí to množství nainstalovaných pluginů a také trošku nepřehledné a zmatené rozhraní. Payplans je celkem dobrá věc, ale mám z ní pocit, že toho moc neumí. Především platby.
Jako další varianta se mi líbí AEC. Má někdo s tímto rozšířením zkušenosti?
Akeeba Subscriptions a Payplans jsem vyzkoušel. Určitě to nejsou špatná rozšíření, ale neoslovily mě. U Akeeba Subscriptions je dost matoucí to množství nainstalovaných pluginů a také trošku nepřehledné a zmatené rozhraní. Payplans je celkem dobrá věc, ale mám z ní pocit, že toho moc neumí. Především platby.
09. čvn 2013 22:06 #108396
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
PayPlans ze moc neumi??? :lol: Pro platby tam ma snad 20 platebnich bran, by me zajimalo, ktere z nich v cesku vyuzijete. Cesi jsou radi, ze vedi co je PayPal a Moneybookers. :lol:
Dlouho jsem pouzival AEC Manager od Valanx, ale po tom jak jsem vyzkousel PayPlans tak AEC mu nesaha ani po kotniky. Tot moje konstatovani. Staci se podivat co vse PayPlans nabizi mezi temi vice nez 100 aplikacemi, s tim proste udelate vsechno (propojeni se vsemi dulezitymi komponentami jako ZOO,K2,MosetsTree, Virtuemart, JS, Kunena...atd, access menu, moduly i clanky, stahovani na zaklade predplatneho...atd, atd, atd)....Ja si myslim, ze jste ty aplikace asi moc nepobral....Jo a mam pro PayPlans i cestinu.
Muj rebricek?
1. PayPlans
2. OSE
3. RS
4. Akeeba
...
...
264. AEC
Dlouho jsem pouzival AEC Manager od Valanx, ale po tom jak jsem vyzkousel PayPlans tak AEC mu nesaha ani po kotniky. Tot moje konstatovani. Staci se podivat co vse PayPlans nabizi mezi temi vice nez 100 aplikacemi, s tim proste udelate vsechno (propojeni se vsemi dulezitymi komponentami jako ZOO,K2,MosetsTree, Virtuemart, JS, Kunena...atd, access menu, moduly i clanky, stahovani na zaklade predplatneho...atd, atd, atd)....Ja si myslim, ze jste ty aplikace asi moc nepobral....Jo a mam pro PayPlans i cestinu.
Muj rebricek?
1. PayPlans
2. OSE
3. RS
4. Akeeba
...
...
264. AEC
09. čvn 2013 22:14 #108397
Odpověď od Jarmil
Uživatel
Konečně
!!! Dozvěděl jsem se co jsem chtěl. Děkuji
PayPlans jsem nezkoumal nijak důkladně a tak mi přišlo ostrouhané - ale ne špatné
.
Mohl byste prosím rozebrat rozšíření PayPlans a OSE Membership? Zaujaly mě vcelku obě dvě.

PayPlans jsem nezkoumal nijak důkladně a tak mi přišlo ostrouhané - ale ne špatné

Mohl byste prosím rozebrat rozšíření PayPlans a OSE Membership? Zaujaly mě vcelku obě dvě.
09. čvn 2013 22:21 #108398
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
tak hlavne reknete, zda vam staci jako platebni brana Paypal/Skrill (Moneybookers), nebo to budete chtit napojit na neco u nas
OSE nema cestinu, ale mam to trochu pocestene
cestina na RS byvala u Fenrise
OSE nema cestinu, ale mam to trochu pocestene
cestina na RS byvala u Fenrise
Joomla! pro každého
09. čvn 2013 22:38 #108400
Odpověď od Jarmil
Uživatel
Díky za dobrou připomínku. Chtěl bych, aby dané rozšíření umělo základní typy známých platebních bran, jako např. Paypal, ale i i ty české brány / služby. Také by se mi líbila možnost nejen platit přes brány, ale kartou a také převodem z účtu.
10. čvn 2013 10:28 #108416
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
Zakladni to umi vsechny. Problem je v tom, ze ve svete je pouzivani napr. PayPalu naprosto normalni coz u nas neni, takze jim tam vetsinou staci tyhle zakladni jako PP, Moneybookers, Gcheckout a vystaci si vetsina. U nas kolikrat ani lidi nevi, ze pres PayPal se da platit kartou aniz by mel clovek ucet na PayPalu.
Co se tyce ceskych platebnich bran, tak ty nikde v tech rozsirenich nikdy nenajdete. ALe zase nikde neni psano, ze si plugin nemuzete nechat napsat.
Co se tyce platby kartou tak to obnasi daleko vice nez jen plugin, zkuste si pozistovat co vse potrebujete.....No ale zase treba takovy GoPay by se do toho mozna dal nacpat a mel by jste uplne vsechno, ale pocitejte s tim, ze to nebude levna zalezitost, pokud to tedy pujde udelat (to muste zajit za nejakym programatorem at se na to podiva.)
Co se tyce ceskych platebnich bran, tak ty nikde v tech rozsirenich nikdy nenajdete. ALe zase nikde neni psano, ze si plugin nemuzete nechat napsat.
Co se tyce platby kartou tak to obnasi daleko vice nez jen plugin, zkuste si pozistovat co vse potrebujete.....No ale zase treba takovy GoPay by se do toho mozna dal nacpat a mel by jste uplne vsechno, ale pocitejte s tim, ze to nebude levna zalezitost, pokud to tedy pujde udelat (to muste zajit za nejakym programatorem at se na to podiva.)