Důležité Novy joomlaportal?
08. bře 2011 10:01 #72585
Joomla! pro každého
Zdravim vsechny,
nekde tu zanelo, ze je v planu novy joomlaportal, novy design, forum kunena, ...
Mohl by nekdo s vice informacemi se k tomuto vyjadrit?
Je nekde k videni budouci design?
...
?
Diky za info
nekde tu zanelo, ze je v planu novy joomlaportal, novy design, forum kunena, ...
Mohl by nekdo s vice informacemi se k tomuto vyjadrit?
Je nekde k videni budouci design?
...
?
Diky za info
Joomla! pro každého
08. bře 2011 10:10 #72586
Odpověď od byss

Začátečník
No snad už nový design joomlaportál má ne? nebo se chystá zase něco nového?
Já bych spíše překopala toto forum, aby bylo přehlednější, pro ty co něco hledají...
Já bych spíše překopala toto forum, aby bylo přehlednější, pro ty co něco hledají...
08. bře 2011 12:35 - 08. bře 2011 12:35 #72593
Odpověď od lobotronic

Uživatel
tak novy design by to chtelo jako sul, tohle je opravdu neudrzitelne kicovite, proste takova lacina prace - neberte to osobne, proste vyjadruji na rovinu svuj nazor...
a poradnou vlastni sablonu by to taky chtelo a k tomu zprehledneni kunemky, to by se taky hopdilo...
proste at ma ten portal odpovidajici uroven
a poradnou vlastni sablonu by to taky chtelo a k tomu zprehledneni kunemky, to by se taky hopdilo...
proste at ma ten portal odpovidajici uroven
08. bře 2011 12:52 #72596
Odpověď od byss

Začátečník
Z prvé, kicovite se píše s tvrdým y 
A za druhé, nevím, proč vám nedostačuje tento design, který je v tuto chvíli na joomlaportal.cz. To, že tu není šablona šitá na míru pro tyto stránky, vadí to snad?
Myslím si, že grafika na těchto stránkách je až na posledním místě. Hlavní jsou informace o joomle.
I dkyž, pokud byste věnoval svůj čas tvorbě nové použitelné šablony pro tyto stránky a líbila by se, asi by nikdo ze zakládajících joomlaportalu nic nenamítal a design stránek by se mohl pozměnit. Jinak je to z vaší strany jen kafrání o ničem. neberte to osobně, taky vyjadřuji jen svůj názor...
Co se týče fora, chtělo by to lepší uspořádání, to s vámi spouhlasím...

A za druhé, nevím, proč vám nedostačuje tento design, který je v tuto chvíli na joomlaportal.cz. To, že tu není šablona šitá na míru pro tyto stránky, vadí to snad?
Myslím si, že grafika na těchto stránkách je až na posledním místě. Hlavní jsou informace o joomle.
I dkyž, pokud byste věnoval svůj čas tvorbě nové použitelné šablony pro tyto stránky a líbila by se, asi by nikdo ze zakládajících joomlaportalu nic nenamítal a design stránek by se mohl pozměnit. Jinak je to z vaší strany jen kafrání o ničem. neberte to osobně, taky vyjadřuji jen svůj názor...

Co se týče fora, chtělo by to lepší uspořádání, to s vámi spouhlasím...
08. bře 2011 13:00 #72599
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
do haje, nemuzete pockat na vice informaci, nez se tu zacnete dohadovat, co by bylo a nebylo vhodne?
veta "Mohl by nekdo s vice informacemi se k tomuto vyjadrit?" byla opravdu myslena hlavne tem, kteri o tom neco vi
veta "Mohl by nekdo s vice informacemi se k tomuto vyjadrit?" byla opravdu myslena hlavne tem, kteri o tom neco vi
Joomla! pro každého
08. bře 2011 13:02 #72601
Odpověď od lobotronic

Uživatel
omlouvam se za, pro Vas (a vlastne pro vsechny) nerozklicovatelnou hyperbolu v podobe "kicovite" - melo to vice okorenit tu vetu... ale pojdme dal, sak v klidu, ja necekam ze mi tu nekdo bude davat za pravdu, tuctovy design vladne internetu, takze se neni cemu divit, ze vladne vetsine dusim...
jen z meho pohledu by si tento web, jez ma v nasich koncinach dominantni postaveni zaslouzil vice, osobity design... napsat sablonu pro joomlu neni rozhodne zadny problem, ale problem je spise miti ten napad...
na zaver: grafika rozhodne neni nikdy na poslednim miste, s timto opatrne :kiss:
jen z meho pohledu by si tento web, jez ma v nasich koncinach dominantni postaveni zaslouzil vice, osobity design... napsat sablonu pro joomlu neni rozhodne zadny problem, ale problem je spise miti ten napad...
na zaver: grafika rozhodne neni nikdy na poslednim miste, s timto opatrne :kiss:
08. bře 2011 13:11 #72604
Odpověď od byss

Začátečník
Nemám ráda tuctové designy, ale pro účel těchto stránek je design dostačujicí a doufám, že i pro ostatní. Ono asi byste se na to měl podívat i z jiné stránky. Proč by lidi, co tento web "vedou", měli strávit hodiny nad vymýšlením pěkného designu a pak ho zapracovat do šablony. Určitě je nechci obhajovat, ale na jejich místě bych se asi zachovala stejně. Minulé zpracování joomlaportalu bylo horší než je toto.
V tomto případě je grafika opravdu až na posledním místě
informace jsou zde důležitější...
to ghost: já se nedohaduju, já diskutuju
V tomto případě je grafika opravdu až na posledním místě

to ghost: já se nedohaduju, já diskutuju

08. bře 2011 13:33 - 08. bře 2011 13:39 #72610
Odpověď od Linelabcz

Admin
Zdravím, nový portál bude a připravuje se. Díky za názor na design, je to už nejaký pátek co jsem ho pro Joomla připravil, Joomlart by zvládli vyklikat na frameworku jistě lepší, ale zkuste nám se poslat vy nejaký návrh grafiky > rozřezat ho nakodovat pro Joomla 1.6 bude to fajn. Pár takových zde bylo, nikdo nikdy neposlal nic. P.S. tenhle design jste delal vy?
www.pifpaf.cz/
Proč jste si ten odkaz smazal s podpisu na fóru Mazanejc? :blink:
08. bře 2011 13:37 #72612
Odpověď od Karri
Uživatel
Dámo a pánové, nehádejte se...
Pokud mohu přikrmit fámy, tak prej se něco chystá, když už tedy vyšla ta 1.6 čumla....
K té grafice, pokud máte někdo zájem a schopnosti vytvořit novou epes rádes šablonu, jistě by bylo dobré o tom informovat osobu odpovědnou, zvanou HonzaG.
A co se týká Tebe, ducháčku, moc si nekoleduj, začínám mít chuť tě povýšit a pak tě humor a rejpání přejde :laugh:
Pokud mohu přikrmit fámy, tak prej se něco chystá, když už tedy vyšla ta 1.6 čumla....
K té grafice, pokud máte někdo zájem a schopnosti vytvořit novou epes rádes šablonu, jistě by bylo dobré o tom informovat osobu odpovědnou, zvanou HonzaG.
A co se týká Tebe, ducháčku, moc si nekoleduj, začínám mít chuť tě povýšit a pak tě humor a rejpání přejde :laugh:
08. bře 2011 13:37 #72613
Odpověď od lobotronic

Uživatel
Ano delal, neb v paticce mel byt po dobu festivalu, ted to nema smysl... ale vratim jej tam zpatky pokud po nem prahnete...
dlouho jsem na foru nebyl... ale hezky pokus o zaryti do mne (sic o mne tu vubec nejde)... ale to je klasika ceska povaha, nevenovat se tematu, a jit po autorovi prispevku...
jednoduse jsem vyjadril svuj nazor v tematickem vlakne...
ale jdu si pro dnesek jeste vratit ten odkaz do paticky, abych Vas ukojil...
dlouho jsem na foru nebyl... ale hezky pokus o zaryti do mne (sic o mne tu vubec nejde)... ale to je klasika ceska povaha, nevenovat se tematu, a jit po autorovi prispevku...
jednoduse jsem vyjadril svuj nazor v tematickem vlakne...
ale jdu si pro dnesek jeste vratit ten odkaz do paticky, abych Vas ukojil...
08. bře 2011 13:42 #72615
Odpověď od Linelabcz

Admin
Wow, díky. Tématu se věnuji a těším se na Váši grafiku. Hned se neurážejte, děkuji za připomínky.
08. bře 2011 13:45 #72616
Odpověď od lobotronic

Uživatel
V poradku neurazim se, jen poukazuji na Vasi neomalenost v podobe komunikacne argumentacnich faulech (rozebira se design tohoto portalu ne muj)...
08. bře 2011 13:50 #72617
Odpověď od Linelabcz

Admin
Dobře napište mi na virtueart@virtueart.cz pokud máte zájem nový design vytvořit, ok?
08. bře 2011 13:59 #72618
Odpověď od lobotronic

Uživatel
sakrys, to jste tady takove netykavky? ja se jen vyjadril, ze dle mne je to hruza design a toto super tema by si zaslouzilo neco dustojneho... copak to hned automaticky znamena, ze chci do neceho fusovat nebo, ze jsem nejaky samozvany nepritel? nebo mne to snad automaticky zavazuje pracovat na novem designu. To tu zde nemuze nekdo jen tak do placu rici svuj nazor, aniz by si jej nekdo nebral hned pohrdave do pusy a nesnazil se jej jeste zhazovat? Nerozumim tomu... Preci kazdy nazor dobry nazor, vzdy poslouzi....
Ale pokud jste autorem tohoto designu, dokazi pochopit Vasi urazenost, potom se tedy hluboce omlouvam, vyjadroval jsem se naprosto subjektivne a bez emoci. Nechci tu v zadnem pripade vyvolavat nejake rozepre. Myslel jsem, ze napisi jen jeden post, ze se mi to proste nelibi a tim to hasne a hned to vyvola takhle nesmyslnou debatu (vlastne to muze admin promazat, at lidi mohou cisti jen relevantni - tohle uz ma dosti masturbacni charakter).
tak a ted radsi trochu konstruktivneji,
kazdopadne super, ze se pracuje na novem vzhledu s joom1.6 | btw. neplanujete rozsirit tuto super informacni platformu i na Facebook? Myslim, ze propojeni s webem by mohlo (bylo by) velice efektivni v sireni zvesti joomly v ceskem prostredi.
Ale pokud jste autorem tohoto designu, dokazi pochopit Vasi urazenost, potom se tedy hluboce omlouvam, vyjadroval jsem se naprosto subjektivne a bez emoci. Nechci tu v zadnem pripade vyvolavat nejake rozepre. Myslel jsem, ze napisi jen jeden post, ze se mi to proste nelibi a tim to hasne a hned to vyvola takhle nesmyslnou debatu (vlastne to muze admin promazat, at lidi mohou cisti jen relevantni - tohle uz ma dosti masturbacni charakter).
tak a ted radsi trochu konstruktivneji,
kazdopadne super, ze se pracuje na novem vzhledu s joom1.6 | btw. neplanujete rozsirit tuto super informacni platformu i na Facebook? Myslim, ze propojeni s webem by mohlo (bylo by) velice efektivni v sireni zvesti joomly v ceskem prostredi.
08. bře 2011 14:10 #72620
Odpověď od Linelabcz

Admin
Napsal jste " tohle je opravdu neudrzitelne kicovite, proste takova lacina prace a šablona pro Joomla 1.6 není problém" Měl jsem za to že tedy máte tendence nejakou sablonu tvořit. Omlouvám se za nepochopení.
Co se týče Facebooku aby za chvíli nebyl celý internet jen Facebook, ale myslím že nejaký profil se vytvoří.
Co se týče Facebooku aby za chvíli nebyl celý internet jen Facebook, ale myslím že nejaký profil se vytvoří.