Přihlásit se

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 bezpečnostní vydání (29 lis 2023)

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

Vylepšení joomlaportálu - forum a spol.

06. dub 2006 14:18 #6615
Na jiných místech ( www.joomlaportal.cz/index.php?option=com...atid=24&id=6614#6614 ) se rozpoutala diskuze o tom jaké diskuzní fórum by bylo pro naše účely šikovnější a jiné konstruktivní návrhy k naší komunitě....

Rád bych, abychom pokračovali na tomto místě.

A nyní k diskuznímu fóru:
Joomlaboard je šikovný a snadno se spravuje a doposud nám celkem stačil. Že je potřeba nějaké lepší víme už dlouho a volba padla na SMF. Problém je ale s lokalizací - V listopadu zde padla výzva, kdo by se zapojil do překladu. Přes počáteční euforii zůstal na překlad sám Clay a tak překlad stále není hotov. Takže jistě pomoc dalších uvítá.

Ke kvalitě diskuze bych rád jen dodal, že záleží na diskutujících a až se naučíme czela hloupé dotazy ignorovat, budume mít čas i na lepší věci:)

K překladům a souborům. Každý rád odsud stáhne přeložené věci. Něco mu pak chybí, tak si to přeloží, ale bohužel to už nenahraje na náš web. A o tom to je.

Jinak souhlasím s Aramonem.

HonzaG

Příspěvek editován: honzag, v: 06/04/2006 14:20

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

06. dub 2006 14:29 #6616
Odpověď od Aramon
Uživatel
Protoze neustale prekladam i kdyz jen scripty, ne pro mambo/joomlu, klidne se do prekladu pustim, pokud by byl k mani ten castecny preklad, bylo by to supa,...kdysi jsem ho zkousel prelozit, takze mozna nekde bych cast prelozenou nasel, ale to fakt nevim...

cili: pokud se rozhodnete pro SMF (zda se zatim nejbezpecnejsi proti hacknuti oproti jinym vcetne simplebordu), jdu do prekladu s vami... kdyz tak send na mail;)

Kdyz mi nekdo poradi, pouzivam tlacitko "Odpovedet", napisu "Dekuji" a dam "Odeslat" :-) A jak jsi na tom ty?

06. dub 2006 14:38 #6617
Odpověď od HonzaG
Moderátor
překlad má pod palcem Clay. Napiš mu PM a domluvte se prosím. Já se na to fórum těším od ledna:)

HonzaG

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

06. dub 2006 14:50 #6618
Odpověď od vamp
Návštěvník
S prekladem SMF se to ma tak, soubory s cestinou, ktere jsem sam prelozil spolu s Clayem ma u sebe Clay... Delali jsme preklad dohromady a nejak to zvadlo... preklad frontendu je hotov z 99 procent, backend je na tom trochu hur. Teda jestli Clay nepostoupil nejak dal. Tot vse k cestine do SMF. Kontaktujte proto Claye.

Stav překladu k vidění moh.gamepark.cz/smf/index.php

06. dub 2006 15:41 #6619
Odpověď od Aramon
Uživatel
Zaslano, ted uz jen pockat na jeho reakci:-) SMF by bylo faaaajn;) Je takove přátelštější (ty blaho, to je slovo:laugh: )

Kdyz mi nekdo poradi, pouzivam tlacitko "Odpovedet", napisu "Dekuji" a dam "Odeslat" :-) A jak jsi na tom ty?

06. dub 2006 15:45 #6620
Odpověď od Cooper
Uživatel
Chápu, že existují lepší fóra než je tento Joomlaboard.

Na svém webu ho používám a neshledal jsem v něm žádné 'vážné' nedostatky jak v nabídce funkcí, tak co se týče stability.

V čem je SMF o tolik lepší? Co nabízí navíc?

Podle mě hlavní problém diskuzí je neukázněnost diskutujících (stále se opakující dotazy, míchání témat a kategorií,...). Takovéto blbuvzdorné fórum bohužel neexistuje. Jedniné co s tím dělat je moderování fóra, ale moderátor pak nedělá nic jiného, než maže nebo přesouvá příspěvky...

Powered by Fórum