Důležité Czech Joomla Day

:: bývalý člen Joomlaportalu ::

Věř mi, že neKoukám, že pokud to nebude v Trhonicích, tak se Bárt zase uleje ...............

Normálně se to dělá tak, že organizátor vybere dopředu od každého třeba 1000,- které mu po příjezdu na dané místo vrátí. Je to jen pro odrazení těch co jen slibují a pak odřeknou když je vše rezervované.
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.

To Bart:
K hodinkám. Jaké má Ti říkat nebudu, nebo se zase budeš ptát, jak vypadají, kde se kopupí a jak se natahují

K pohádkám. Omlouvám se, Ty je povídáš bez ohledu na denní nebo noční dobu
K termínu: Možná by bylo nejsnazší, kdyby jsi nám sem napsal, kdy nemáš písemky, závody, rande, zasedání rady a podobně. prostě ty dva dny v roce, kdy máš čas. I když je to vlastně jedno. I když budeš vědět termín dopředu 2 měsíce, stejně Ti do toho něco vleze, jako vždy:-)
A k termínu vážně - osobně bych volil prázdniny. Předně v práci bývá volněji, dále studenti mají volno, venku bývá hezky a k ubytování se dá využít třena internát nebo koleje
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

Ok, to bych souhlasil, jen bych místo 1000 vybíral třeba jenom 500, ale nevím jak by se výběr řešil.Taky bych se zúčastnil, mám se ještě co učit.
Normálně se to dělá tak, že organizátor vybere dopředu od každého třeba 1000,- které mu po příjezdu na dané místo vrátí. Je to jen pro odrazení těch co jen slibují a pak odřeknou když je vše rezervované.

Hele na svou čest slibuji, že přijedu. Poprvé mě do toho vlezly maturity a podruhý započtový..., ale příště už to nebude nic, to se na to raději vy..ru a fakt přijedu, slibuji (vždy jsem psal, že mám velký zájem, ale nikdy jsem nepsal, že tam budu na 200%). Jinak to co Honzo navrhuješ ty se mi zdá být dobré.Ahoj, jo to je dobrý nápad a asi to bude nejvíc praktické. Když lidi nepřijedou, alespoň bude na pití.
To Bart:
K hodinkám. Jaké má Ti říkat nebudu, nebo se zase budeš ptát, jak vypadají, kde se kopupí a jak se natahují
K pohádkám. Omlouvám se, Ty je povídáš bez ohledu na denní nebo noční dobu
K termínu: Možná by bylo nejsnazší, kdyby jsi nám sem napsal, kdy nemáš písemky, závody, rande, zasedání rady a podobně. prostě ty dva dny v roce, kdy máš čas. I když je to vlastně jedno. I když budeš vědět termín dopředu 2 měsíce, stejně Ti do toho něco vleze, jako vždy:-)
A k termínu vážně - osobně bych volil prázdniny. Předně v práci bývá volněji, dále studenti mají volno, venku bývá hezky a k ubytování se dá využít třena internát nebo koleje
HonzaG

Máte problémy s Joomlou!?: skype: filbar

misto neresim
Joomla! pro každého

:: bývalý člen Joomlaportalu ::

Z mého pohledu jsou prázdniny problém, bo je budu zčásti trávit s dětmi a termíny už mám dané - tudíž z přednáška na téma "Jak se bastlí překlad" asi nic nebude....

- dejme 3 termíny - půlka prázdnin, říjen, listopad
- dejme 3 potenciální místa - Olomouc (cufe pořád by to šlo u Vás na škole?), Brno, Praha (U Fenrise nebo jinde)
- dejme termín do kdy přijdou závazné přihlášky, doplněné poplatkem 800Kč. Kdo se přihlásí, ten bude hlasovat pro čas a místo.
Podle přihlášených lidí budeme mít jasno jak velké kapacity jsou potřeba. Zajistíme místo, ubytování atd. a pokud se dotyční dostaví, přeplatek financí jim buď vrátíme, nebo je propijeme.
Víc bych o JoomlaDay nediskutoval a nerozpitvával bych to, protože třeba všichni křičí jak moc potřebují knížku o Joomle, co všechno by rádi a když pak mají možnost, tak si ji za 3 týdny na itrefě objedná 20 lidí.
Z toho usuzuju, že JoomlaDay bude velká akce pro 15 lidí a upřímně v tom případě si spíš dáme pár piv, pokecáme. Neplýtval bych silami na shánění zahraničních přednášejících a už vůbec svým knowhow, aby zase nějaký moula vydával Joomlu za svůj produkt.
Pěkný den.
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::