Důležité Czech Joomla Day
03. kvě 2010 15:19 #59050
Máte problémy s Joomlou!?: skype: filbar
Jelikož se nás sešlo letos na LinuxExpu docela málo, tak mě napadlo, co kdyby se uspořádal Czech Joomla Day.
Máte někdo tipy, kde ho uskutečnit a jesli ještě před prázdninami, nebo až po nich?
Máte někdo tipy, kde ho uskutečnit a jesli ještě před prázdninami, nebo až po nich?
04. kvě 2010 10:35 #59089
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
Osobne bych dal Brno, protoze je to pro kazdeho cca stejne daleko jak z Ostravy, tak Prahy atd. = takovy cca stred republiky.
Pokud by se to naplanovalo rychle, klidne pred prazdninami (ale bacha na zkouskeve u studentu). Pokud po prazdninach, tak az rijen (opet studenti, kteri zacinaji na konci zari).
Pokud by se to naplanovalo rychle, klidne pred prazdninami (ale bacha na zkouskeve u studentu). Pokud po prazdninach, tak az rijen (opet studenti, kteri zacinaji na konci zari).
Joomla! pro každého
04. kvě 2010 11:25 - 04. kvě 2010 11:26 #59094
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr

Moderátor
Brno střed republiky zrovna není (střed je nedaleko Ledče nad Sázavou), ale budiž. Mělo by se přihlédnout nejen ke studentům, ale také i k důchodcům - bezbarierový vstup. 
Je počítáno s akcí na pracovní den či sobotu nebo neděli? Akce bude jednodenní nebo i s večerním "kulturním" programem včetně ubytování?

Je počítáno s akcí na pracovní den či sobotu nebo neděli? Akce bude jednodenní nebo i s večerním "kulturním" programem včetně ubytování?
04. kvě 2010 11:37 #59095
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
HonzaKr napsal:
co udelat i nejake kratke prednasky na tema "joomla a ..."?
to se mi libi - vice dni (2) + vecerni programJe počítáno s akcí na pracovní den či sobotu nebo neděli? Akce bude jednodenní nebo i s večerním "kulturním" programem včetně ubytování?
co udelat i nejake kratke prednasky na tema "joomla a ..."?
Joomla! pro každého
04. kvě 2010 12:11 #59098
Odpověď od JR

Začátečník
Brno a střed? ...to je dobrej fór :laugh: :laugh: :laugh:
Co to udělat třeba v Řecku, tam máme všichni stejně daleko :laugh:
Co to udělat třeba v Řecku, tam máme všichni stejně daleko :laugh:
04. kvě 2010 12:20 #59099
Odpověď od Filip Bartmann

Začátečník
S těmi přednáškami je to dobrý nápad a je počítáno s víkendem.
04. kvě 2010 12:43 #59100

Začátečník
Je počítáno s workshopy - tvorbou šablon, řešení problémů, validací atd. i s prezentací komerčních firem a jejich řešeními.
A co říkáte na Olomouc?
A co říkáte na Olomouc?
04. kvě 2010 13:29 #59107
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
Brno je dle me z nejvetsich mest nejblize stredu republiky, Jihlava je o dost mensi
S Olomouci klidne souhlasim, je mi to jedno
Kdo vybira lidi, co budou delat prednasky? (byl by o me zajem?)
S Olomouci klidne souhlasim, je mi to jedno
Kdo vybira lidi, co budou delat prednasky? (byl by o me zajem?)
Joomla! pro každého
04. kvě 2010 14:11 #59110
Odpověď od HonzaKr

Moderátor
Klidně i Olomóc.
Nemyslím, že hlavním parametrem by měla být velikost "místa" konání. I malá zapadlá vesnička by nebyla špatná.
Nemyslím, že hlavním parametrem by měla být velikost "místa" konání. I malá zapadlá vesnička by nebyla špatná.
04. kvě 2010 14:33 - 04. kvě 2010 14:43 #59112
Odpověď od Bart

Moderátor
HonzaKr napsal:
Já bych tentokrát šel taky (ať se děje co se děje) a je mě vcelku jedno kde (ale nejlepší volba je podle mne Brno :laugh: )Klidně i Olomóc.
04. kvě 2010 14:57 - 04. kvě 2010 14:57 #59114

Začátečník
Re - ghost: Určitě by o tebe zájem byl. Kdo další by měl zájem něco o Joomle prezentovat?
04. kvě 2010 14:58 #59115
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG

Moderátor
Teda asi mi jdou blbě hodinky. To je už čas jít spát, že tu máme pohádku na dobrou noc?
HonzaG
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
04. kvě 2010 15:02 - 04. kvě 2010 15:11 #59116
Odpověď od HonzaKr

Moderátor
filbar napsal:
kdyby mohl organizační tým přemluvit Bárta, aby měl přednášku na téma minulost současnost a budoucnost webu Trhonice.
Třeba mně něco napadne a tak to mohu odprezentovat.Re - ghost: Určitě by o tebe zájem byl. Kdo další by měl zájem něco o Joomle prezentovat?
kdyby mohl organizační tým přemluvit Bárta, aby měl přednášku na téma minulost současnost a budoucnost webu Trhonice.
04. kvě 2010 15:54 - 04. kvě 2010 15:55 #59117
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
opet Barte prijdes? 
HonzaKr: :lol: :lol: :lol:

HonzaKr: :lol: :lol: :lol:
Joomla! pro každého
04. kvě 2010 16:14 - 04. kvě 2010 16:15 #59119
Odpověď od Bart

Moderátor
Hele pokud dobře zvolíte datum (popř. místo na téhle planetě, kam jsem se schopný dostat) tak proč ne? 
to HonzaG: ty máš hodinky z ručičkou nebo digitální??? :laugh: Teď doopravdy, ty by ses této akce zúčastnil?

to HonzaG: ty máš hodinky z ručičkou nebo digitální??? :laugh: Teď doopravdy, ty by ses této akce zúčastnil?