Psani clanku
24. srp 2007 10:57 #22955
toto je hlavne pre honzu.
mam trochu casu takze mozem napisat nejaky clanocek pre tento portal.
o aku temu je momentalne zaujem? v akej kvalite by to malo byt?
mam trochu casu takze mozem napisat nejaky clanocek pre tento portal.
o aku temu je momentalne zaujem? v akej kvalite by to malo byt?
24. srp 2007 11:07 #22956
Odpověď od Linelabcz

Admin
Nejlepší je se zeptat přímo Honzy přes PM, nebo E-mail, ne?
24. srp 2007 11:16 #22958
Odpověď od OldBoy
Uživatel
Franta25 napsal:
ani nie. coked bude mat niekto nejaky genialny napad alebo navrh.Nejlepší je se zeptat přímo Honzy přes PM, nebo E-mail, ne?
24. srp 2007 11:21 #22960
Odpověď od Sentinel
Uživatel
Zdravim,
napadu by asi bylo dost a dost, jen si pak vybrat
Mluvi se o Joomle 1.5, spoustu lidi by urcite zajimalo, jakym zpusobem migrovat z Jommla 1.x na Joomla 1.5, jake to ma vyhody/nevyhody, jak je takova migrace spolehliva ohledne dat, co s komponentami tretich stran, jestli se to vyplati/nevyplati popripade kdy a za jakych okolnosti na Joomla 1.5 prejit.
napadu by asi bylo dost a dost, jen si pak vybrat

24. srp 2007 11:26 #22962
Odpověď od OldBoy
Uživatel
Sentry napsal:
navezuje na to aj fakt ze installer nieje v stabilnom stave.
o prechode sa na tychto strankach uz pisalo, ale vseobecne plati ze to ma zmysel s prichodom ostrej 1.5, ja osobne si ale nejaky cas pockam a nevrhnem sa hned na prvu verziu - je tam predpoklad dost vyraznych chyb ktore budu odhalene az prevadzkou.
cakal by som minimalne 2 a maximalne 6 mesiacov.
ocakavam ze behom prveho mesiaca vyjdu az 2 bugfixovane verzie.
no zial na toto sa odpoveda a pise tazko. ako sledujem forum a dev. blogy tak ani autor migracneho toolu v tejto otazke este nema jasno a dany tool je zatial iba v beta verzii.Zdravim,
napadu by asi bylo dost a dost, jen si pak vybratMluvi se o Joomle 1.5, spoustu lidi by urcite zajimalo, jakym zpusobem migrovat z Jommla 1.x na Joomla 1.5, jake to ma vyhody/nevyhody, jak je takova migrace spolehliva ohledne dat, co s komponentami tretich stran, jestli se to vyplati/nevyplati popripade kdy a za jakych okolnosti na Joomla 1.5 prejit.
navezuje na to aj fakt ze installer nieje v stabilnom stave.
o prechode sa na tychto strankach uz pisalo, ale vseobecne plati ze to ma zmysel s prichodom ostrej 1.5, ja osobne si ale nejaky cas pockam a nevrhnem sa hned na prvu verziu - je tam predpoklad dost vyraznych chyb ktore budu odhalene az prevadzkou.
cakal by som minimalne 2 a maximalne 6 mesiacov.
ocakavam ze behom prveho mesiaca vyjdu az 2 bugfixovane verzie.
24. srp 2007 11:52 #22963
Odpověď od Sentinel
Uživatel
Mohu jen souhlasit, ze nema cenu se bezhlave poustet do migrace jen proto, ze to je neco noveho .. spise prave proto 
Problemy budou i s komponentami 3 stran, takze lepsi je nespechat.

Problemy budou i s komponentami 3 stran, takze lepsi je nespechat.
24. srp 2007 12:04 #22964
Odpověď od OldBoy
Uživatel
ano pluginy tretich stran je kapitola sama o sebe.
ja som len chcel napisat ze tvorit na tuto temu clanok by bolo len mlatenie praznej slamy.
ja som len chcel napisat ze tvorit na tuto temu clanok by bolo len mlatenie praznej slamy.