Katalog joomla profíků ?
13. srp 2007 12:38 #22459
Možná to někde existuje ale zatím jsem to nenašel. A jestli neexistuje mohl by tady na joomlaportalu být katalog profíků včetně jejich realizací joomly. Myslím, že by to pomohlo mnoha lidem, kteří něco potřebují a sami na to nestačí.........
13. srp 2007 12:42 #22460
Odpověď od Sentinel
Uživatel
Dobrej napad, mohl by byt nekde seznam lidi, kteri se v joomle dobre orientuji a jsou schopni a ochotni pomoci i druhym ....
13. srp 2007 12:47 #22461
Odpověď od Pavel Kolář
Uživatel
No byla by to možnost jak si vydělat ne ? ? Sám na netu hledám lidi, kteří by mohli udělat něco na co nestačím nebo nemám čas.............
13. srp 2007 12:54 #22462
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG

Moderátor
To je dobrý nápad...
Pro začátek by mi Ti, kteří by měli zájem o podobnou propagaci zájem, mohli poslat mail s tím, co umějí a co už udělali...
Ať se neblamujeme a ve výsledku nepropagujeme jen moji firmu:-)
HonzaG
Pro začátek by mi Ti, kteří by měli zájem o podobnou propagaci zájem, mohli poslat mail s tím, co umějí a co už udělali...
Ať se neblamujeme a ve výsledku nepropagujeme jen moji firmu:-)
HonzaG
13. srp 2007 13:02 #22464
Odpověď od Pavel Kolář
Uživatel
No někdo to začít musí tak proč ne zrovna Ty ? ? ?

13. srp 2007 13:05 #22466
Odpověď od Pavel Kolář
Uživatel
Co třeba na hlavní straně joomlaportalu zveřejnit krátký článeček o záměru takový katalog tu zřídít a vyzvat v něm kolegy joomláky ať se přidají ? ? ?
13. srp 2007 13:23 #22468
Odpověď od Roman Kršňák - Joomla4u

Uživatel
Dobrý nápad to je, ale už se tady o tom jednou bavilo a nějak to usnulo. Tak snad to teď neusne
Já už se přihlásil adminovi!

13. srp 2007 14:38 #22485
Cooper
---
www.katalogmodelek.cz
www.bodypaintingeshop.cz
Odpověď od Cooper

Uživatel
Souhlas, ale kdo posoudi, kdo je profik a zaslouzi si byt na takovem seznamu?
Nakonec to dopadne tak, ze tam budou chtit byt vsichni, kdo spravuje alespon jednu instalaci Joomly, tj. temer vsichni zaregistrovani na tomto webu :woohoo:
Pro HonzuG: co spis udelat nejaky ten sraz a u pivka rozebrat potencialni moznosti komercni spoluprace? Joomla jako platforma skyta velky potencial pro vydelek. Co jsem mel moznost poznat, tak je tu cca 3-5 lidi, kteri uz maji s Joomlou komercni uspech, ktery stoji za zminku. Rozdelit si kompetence a rozjet to ve vetsim by urcite stalo za to
Příspěvek editován: cooper, v: 13/08/2007 14:40
Nakonec to dopadne tak, ze tam budou chtit byt vsichni, kdo spravuje alespon jednu instalaci Joomly, tj. temer vsichni zaregistrovani na tomto webu :woohoo:
Pro HonzuG: co spis udelat nejaky ten sraz a u pivka rozebrat potencialni moznosti komercni spoluprace? Joomla jako platforma skyta velky potencial pro vydelek. Co jsem mel moznost poznat, tak je tu cca 3-5 lidi, kteri uz maji s Joomlou komercni uspech, ktery stoji za zminku. Rozdelit si kompetence a rozjet to ve vetsim by urcite stalo za to

Příspěvek editován: cooper, v: 13/08/2007 14:40
Cooper
---
www.katalogmodelek.cz
www.bodypaintingeshop.cz
13. srp 2007 14:41 #22486
Odpověď od Sentinel
Uživatel
:laugh: mno mam pocit, ze se puvodni napad zacina zvrhavat v neco, co nebylo az tak moc mysleno
aspon ja to pochopil spise tak, ze by byl seznam lidi, kteri maji uz rozsahle zkusenosti a dokazi poradit tem zacinajicim ...
ted uz se tu zacina mluvit o komerci atd
jiste by bylo dobre vedet i to, na koho se obratit, pokud bych chtel udelat na zakazku nejaky projekt ...

ted uz se tu zacina mluvit o komerci atd

13. srp 2007 14:49 #22487
Odpověď od Roman Kršňák - Joomla4u

Uživatel
Jasně pokud jde o radu atd, tak od toho je tady forum a každý kdo ví tak poradí zadarmo. Ale pokud je tady dotaz typu "udělá mi to někdo?" tak to už je horší, to už i Honzag si řekne o prachy
Jsem taky pro komerční katalog a klidně si za umístění připlatím

13. srp 2007 14:50 #22488
Cooper
---
www.katalogmodelek.cz
www.bodypaintingeshop.cz
Odpověď od Cooper

Uživatel
Pokud vznikne nejaky seznam, musi ho nekdo spravovat a rozhodavat kdo tam smi byt a kdo ne - tj dalsi prace navic, ktera bude suplovat informace na foru. Kdo hleda, na foru najde pomoc zdarma i za penize.
Osobne tu vidim nekolik odborniku, kteri si zcela prirozene jedou kazdy na svy triko a to je dobre. To, co navrhuju je, spolecne se ozrat a vytvorit zajimavy komercni projekt, ktery ma velkou sanci na uspech!
Osobne tu vidim nekolik odborniku, kteri si zcela prirozene jedou kazdy na svy triko a to je dobre. To, co navrhuju je, spolecne se ozrat a vytvorit zajimavy komercni projekt, ktery ma velkou sanci na uspech!
Cooper
---
www.katalogmodelek.cz
www.bodypaintingeshop.cz
13. srp 2007 14:50 #22489
Odpověď od Pavel Kolář
Uživatel
Nemyslím, že by bylo na škodu když se budou v katalogu prezentovat všichni kdo spravují byť jen jednu instalaci joomly ne ? ? Tento server je o výměně informací a zkušeností.
S tím setkáním u piva - klidně se sejděte, to přeci nijak nesouvisí s původním nápadem. Ale těžko si nějaký moravák půjde sednout na pivo s kolegou do Plzně atd...................
Šlo mi jen o to, že by každý mohl prezentovat svojí práci a k ní připojit svou nabídku, ať už komerční či jinou. A začátečníci či lidé kteří něco v joomle pořebují by měli z čeho vybírat, (konkurence mnohdy zvyšuje kvalitu)
ale nevím zda to zdejší návštěvníci vůbec chtějí ............
S tím setkáním u piva - klidně se sejděte, to přeci nijak nesouvisí s původním nápadem. Ale těžko si nějaký moravák půjde sednout na pivo s kolegou do Plzně atd...................
Šlo mi jen o to, že by každý mohl prezentovat svojí práci a k ní připojit svou nabídku, ať už komerční či jinou. A začátečníci či lidé kteří něco v joomle pořebují by měli z čeho vybírat, (konkurence mnohdy zvyšuje kvalitu)

13. srp 2007 15:26 #22493
Odpověď od HonzaG

Moderátor
No on hlavní problém vidím v tom, že skoro každý o sobě napíše, že je profík, který umí všechno, vystaví komponenty, ke kterým zde stáhnul češtinu a obalí nějakým "marketingem" a ve chvíli, kdy mu nepůjde SEO, tak bude mámit z ostatních nervózně radu. Nechci nikoho osočovat a ani to generelizovat, ale takové případy tu byly.
Co vím, tak zatím vše funguje tak, že ten, kdo něco umí a něčemu rozumí, radí ve fóru a v podpisu má na sebe kontakt. Tím o sobě dává nejlepší reference, že dané problematice fakt rozumí. No a pak se mu i ozývají zákazníci s poptávkou kömerčních služeb. Vím, že to funguje a vím, že dobře.
Nevím, zda na tomhle webu nabízet reklamu, formou reklamy, nebo Vás spíš tlačit do toho, ať radíte na fóru a děláte si reklamu (rozumnou) na sebe touhle cestou. Co Vy na to?
HonzaG
PS: Vyhrožoval jsem, že můj příspěvek do téhle diskuze s číslem 3000 bude poslední. Těšíte se?
Příspěvek editován: honzag, v: 13/08/2007 15:31
Co vím, tak zatím vše funguje tak, že ten, kdo něco umí a něčemu rozumí, radí ve fóru a v podpisu má na sebe kontakt. Tím o sobě dává nejlepší reference, že dané problematice fakt rozumí. No a pak se mu i ozývají zákazníci s poptávkou kömerčních služeb. Vím, že to funguje a vím, že dobře.
Nevím, zda na tomhle webu nabízet reklamu, formou reklamy, nebo Vás spíš tlačit do toho, ať radíte na fóru a děláte si reklamu (rozumnou) na sebe touhle cestou. Co Vy na to?
HonzaG
PS: Vyhrožoval jsem, že můj příspěvek do téhle diskuze s číslem 3000 bude poslední. Těšíte se?

Příspěvek editován: honzag, v: 13/08/2007 15:31
13. srp 2007 15:32 #22495
Odpověď od Linelabcz

Admin
honzag napsal:
Ale Honzo, to je nějaký for, nebo přejdete na Fireboard od nuly?
PS: Vyhrožoval sjem, že můj příspěvek do téhle diskuze s číslem 3000 bude poslední. Těšíte se?
Ale Honzo, to je nějaký for, nebo přejdete na Fireboard od nuly?