Katalog joomla profíků ?

"Oživilo by to portál a možná i přitáhlo nové uživatele Joomly."
Soutěž může vypadat následovně.
Mohlo by být několik kategorií.
Třeba: komerční projekt, neziskový, osobní stránky, firemní prezentace, zábavní portál a třeba ještě další.

U každého webu by byl napsán autor s odkazem na jeho stránky.
V každé kategorii by se potom dalo hlasovat.
A když už by se udělal nějakej katalog mohli by tam být upřednostňovaný výherci soutěže z každé kategorie.
Soutěž by se mohla opakovat vícekrát než jednou za rok .Ceny by možná byly taky vhod. :blink:
Je to jenom názor tak mě neukamenujte.:dry:
SEO, WEBY, GRAFIKA. Hledám práci externě.

Máte problémy s Joomlou!?: skype: filbar
Možná by stálo za to vytvořit soutěž.
"Oživilo by to portál a možná i přitáhlo nové uživatele Joomly."
Soutěž může vypadat následovně.
Mohlo by být několik kategorií.
Třeba: komerční projekt, neziskový, osobní stránky, firemní prezentace, zábavní portál a třeba ještě další.
U každého webu by byl napsán autor s odkazem na jeho stránky.
V každé kategorii by se potom dalo hlasovat.
A když už by se udělal nějakej katalog mohli by tam být upřednostňovaný výherci soutěže z každé kategorie.
Soutěž by se mohla opakovat vícekrát než jednou za rok .Ceny by možná byly taky vhod. :blink:
Je to jenom názor tak mě neukamenujte.:dry:
To je dobrý nápad ...
Katalog by mohl pomoci mnoha lidem kteří o joomlu mají zájem ale nebudou pátrat ve foru kdo, kolikrát a jak kvalitně někomu poradil ne ? ? Taky mne nekamenujte

Příspěvek editován: koli, v: 13/08/2007 18:21
a mnoho dalších tohle není jediná diskuze kde se o joomle mluví, jen jsem si myslel, že by to pomohlo ......

Já osobně bych asi podobné výzvy na web nedával, protože se ozve skupina lidí, u které člověk nikdy nemá jistotu jestli to co prezentují opravdu udělali. Nejlépe je se selektivně obracet na vybrané lidi/firmy. Např. já osobně bych ad A zkusil ty co pravidelně a profesionálně pomáhají na fóru se složitějšími problémy. ad B bych určitě oslovil lidi co píšou články o Joomla (nejenom) pro tento web, dále ty co se o Joomlaportal starají, popřípadě autory komponent nebo šablon (postačí mrknou třeba v překladech jména autorů). Pokud jsou tito lidé zaneprázdnění (což se docela často stává), minimálně Vás odkážou na někoho, kdo v tomto oboru pracuje na určité úrovni.
Příspěvek editován: XarlieN, v: 13/08/2007 20:39
itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla

V této době vzniká portál skupiny profesionálů, kteří řeší vše okolo CMS Joomla. Jakmile bude hotový, určitě se o tom dozvíte.
honzag napsal:
PS: Vyhrožoval jsem, že můj příspěvek do téhle diskuze s číslem 3000 bude poslední. Těšíte se?
Co Joomlaportál.cz? Redirect na portál skupiny profesionálů?:blink:

Ještě někdo tvoří weby, nové komponnety, originální šablony? Nebo všichni další "profesionálové" upravují jen existující věci?
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

www.mach4.cz - vše o Media Center PC (Home Theater PC)
www.htpc-shop.cz - specializovaný eshop zaměøující se na HTPC, neboli Media Center PC
www.android-google.cz - vše o novém OS pro telefony Google Android

edit: kde se dá najít kompletní ceník.. kohokoliv

Příspěvek editován: Dandyy, v: 25/08/2007 22:54
Mùj hlavní joomla web www.ihd.cz

Co se týče šablony, tak hodně záleží na tom, jak má být komplikovaná.
Když to rozdělíš na dvě části:
Návrh od grafika a vytvoření šablony, tak 70% tvoří ten grafik:-)
Na peníze pak to je 3-50.000,- Ten extrém byl u jedné zakázky, kde grafik sebral 45k za návrh kompletního webu, dodal to rozřezané a včetně stylů a v joomle to bbylo za 2 hodiny. Byl drahý, ale práce suprová. Design se nerozsypal v žádném prohlížeči.
Pozor prosím nezaměň předělávky různých Free šablon za originální šablony.
HonzaG
Příspěvek editován: honzag, v: 26/08/2007 14:00

Mùj hlavní joomla web www.ihd.cz

Ale teď vážně. Obyč šablona 5-10k, Dobrá originální většinou do 20k... ALe může jít i výš, záleží na grafikovi a na složitosti šablony.
Se šablonama se totiž dají dělat opravdu neuvěřitelné věci:-)
HonzaG

Ten kdo dělá projekty za deseti tisíce nebo sta tisíce. Díky vysoké částce za web má čas. A díky svým zkušenostem je schopný takovej web vyrobit.
Nebo je to snad člověk, který využije Joomlu pro www stránky do deseti tisíc, upraví šablonu dodělá grafické úpravy a pomocí SEO prosadí web ve vyhledávačích.
Myslím si, že i na tom dost záleží a proto je podle mě joomla profík člověk, který nabídne zákazníkovi ideální podmínky a přizpůsobí je nejenom jeho požadavkům, ale také úměrnou výší ceny za stránky.
SEO, WEBY, GRAFIKA. Hledám práci externě.

Tak to je mazec. Mátinka my neustále nechce věřit, že i na PC se člověk dokáže uživit, poté co sjem jí dal přečíst tento příspěvek začla trochu věřit. Jinak to asi musela bejt nějaká větší společnost, protože 45k za web by asi jentak nikdo nedal... taky bych rád kouknul na ten výtvorTen extrém byl u jedné zakázky, kde grafik sebral 45k za návrh kompletního webu..

"Myslíš,že Ježíš byl Hipík? To tedy byl! Měl dlouhé vlasy a nepracoval" (RedDwarf - Démoni a andělé)