Šablony pro Joomla! - nejlepší?
23. bře 2012 15:17 #91590
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold

Nováček
konkretne?ned napsal: Já jsem si udělal jasno. Půjdu do Gavicka

Všechno řeší kulka ...
23. bře 2012 16:14 #91591
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
vy tomu rikate sikovni, ja tomu rikam vychcany - neco upiratit muze kazdy a je to otazka par sekund, ale kdyby takto fungovali vsichni, kdo by zaplatil vyvoj?
kvalita sablony je udesna jak po kodove strance, tak i po designove - vse na jedno brdo
ale pokud vam to vyhovuje, tak si pouzivejte brak, kdyz se vam libi
klidne pouzivejte i kradene programy, kdyz jste diky tomu za sikovneho hrdinu, ale tady s timto chovanim nepochodite, ale mozna na kamarady ve skolce dojem velkeho ajtaka udelate
kvalita sablony je udesna jak po kodove strance, tak i po designove - vse na jedno brdo
klidne pouzivejte i kradene programy, kdyz jste diky tomu za sikovneho hrdinu, ale tady s timto chovanim nepochodite, ale mozna na kamarady ve skolce dojem velkeho ajtaka udelate
Joomla! pro každého
Poděkovali: Bart
23. bře 2012 20:48 #91598
abych tady nebyl veden jako pirát, já si zaplatil domácí verzi za 50$
) uznávám, že s tou šikovností to nebyl příspěvek na vhodném místě...
Odpověď od klucon

Pokročilý uživatel
ghost napsal: vy tomu rikate sikovni, ja tomu rikam vychcany - neco upiratit muze kazdy a je to otazka par sekund, ale kdyby takto fungovali vsichni, kdo by zaplatil vyvoj?
abych tady nebyl veden jako pirát, já si zaplatil domácí verzi za 50$