mod_weather_gk4
Anglicky, to myslíte například: GLOBAL_FIELDSET_MOD_WEATHER_GK4_BASIC_SETTINGS?
No ono je to celé trochu zmamlané a i když přeložíte toto a jiné nebude vám ve frontendu chodit spoustu frází. chybí tam totiž desítky frází překladů počasí. Tyto se generují automaticky jinde. Každý myslí, že počasí je brnkačka a ono naopak.
Buď si chybějící doplňte, použijte overide jazyka, atd., nebo použijte jiný modul počasí, který češtinu má: www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/tag?tagid=14
Nebo pár dní počkejte a překlad vydám. Mám to někde rozdělané.
No ono je to celé trochu zmamlané a i když přeložíte toto a jiné nebude vám ve frontendu chodit spoustu frází. chybí tam totiž desítky frází překladů počasí. Tyto se generují automaticky jinde. Každý myslí, že počasí je brnkačka a ono naopak.
Buď si chybějící doplňte, použijte overide jazyka, atd., nebo použijte jiný modul počasí, který češtinu má: www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/tag?tagid=14
Nebo pár dní počkejte a překlad vydám. Mám to někde rozdělané.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Ernst
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Ještě mám prosbu.
V modulu YR.NO Weather module 2, při použití Vaší češtiny se mi špatně zobrazuje zobrazuje čeština v lokalitš.
Do pole Výchozí země dám Česká republika a zobrazí se:
Předpověď počasí pro Praha, ?esk� republika
web www.zs-janskeho.cz/index.php/podrobne-pocasi
V modulu YR.NO Weather module 2, při použití Vaší češtiny se mi špatně zobrazuje zobrazuje čeština v lokalitš.
Do pole Výchozí země dám Česká republika a zobrazí se:
Předpověď počasí pro Praha, ?esk� republika
web www.zs-janskeho.cz/index.php/podrobne-pocasi
Čeština pro modul GK Weather je k dospozici. Bylo doplněno cca 500 chybějících řetězců a opraveny chyby. Také byl upraven formát data z nečeského 12 Led 2014 na přijatelnější 12.06.2014... Překlad je dělaný pro J3, ale měl by být zpětně kompatibilní.
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/149-gk-weather
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/149-gk-weather
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Ernst