Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Dvě odlišné šablony a katalog ovladačů

27. led 2013 05:23 #102988
Dvě odlišné šablony a katalog ovladačů od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Ahoj, potřeboval bych poradit. Lze mít v Joomle dvě odlišné šablony, jednu před přihlášením a druhou po přihlášení (registrace)? S tím i souvisí další otázka. Existuje nějaká vhodná šablona, která by byla vytvořena pro stahování velkého množství souborů (mnoho kategorii, sekcí a dalších úrovní - nejedná se o klasický e-shop, ale spíše o katalog ovladačů - něco zdarma a něco placené). Nebo by stačila i nějaká dobrá komponenta.Díky za rady.

27. led 2013 08:32 #102989
Odpověď od Pavel M.
Začátečník
V Joomle2.x + měnit šablony v závislosti na podmínkách lze už v základu. Šablona na množství souborů nemá vliv ;) a na stahování můžeš použít PhocaDownload (Free):
Code:
http://www.phoca.cz/demo/phoca-download/category/1-files

nebo ZOO (aplikace Download) (Placená):
Code:
http://www.yootheme.com/zoo/apps/index.php?option=com_zoo&view=frontpage&Itemid=4

27. led 2013 12:53 #102990
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Ahoj Pavle, nejprve děkuji za odpověď. JJ, to vím vím, ale šlo mi o už určitý speciálně upravený neveřejný frontend. Vím, že jsou i nejrůznější tématické šablony a tak se jen ptám, zda někdo o nějaké takovéto šabloně neví? Měl bych dva frontendy (veřejný a neveřejný) a jeden backend, kterým bych vše upravoval. Už jsem se s nečím podobným setkal. I Phoca Download používám, ale já pottřebuji více úrovní např. třeba cca až 15 adresářů v jednom vláknu a snadnou orientaci. Jedná se selkem o 40GB nejruznějších souborů. Děkuji za rady.

27. led 2013 13:26 #102993
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
pozn. 15 úrovní do hloubky :ohmy:

27. led 2013 14:21 #102995
Odpověď od Bong
Moderátor
Mezi námi děvčaty, 15 ketegorií do hloubky, to považujete za přehledné? Například vámi zmiňovaná komponeta Phoca Download má možnost použití Štítků, je to určitě elegantnější než nechat uživatele uklikat k smrti při procházení kategorií.

Šablonu použijte libovolnou, která se vám líbí a vyhovuje vám, je to totiž jedno, vzhled Phoca Download si můžete přizpůsobit v nastavení komponenty Phoca Download - Možnosti a v Phoca Download - Dispozice.

Na začátku vlákna píšete o prodeji souborů, proč nepoužijete tedy nějakou komponentu pro shop? A pokud toto řešení použijete, hledejte šablonu pro konkrétní vámi vybraný shop.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Jan Kedvis

27. led 2013 15:04 #102999
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Děkuji za odpověď. Takto jsem to nemyslel, chtěl jsem jen ukázat, že se bude jednat o "velkého pavouka" a hledám komponentu, která umí používat filtry, je přehledná i s tícíci položkami, má vyhledávání i jednoduchý přístup ke stažení souboru. Bude-li mít více rozšíření, tak budu moc rád. Ani o cenu mi nejde (tedy pokud nebude nějak přehnaná). U šablony jsem to zase myslel tak, zda není nějaká tématická šablona na vytvořenou pro účel stahování downloadu. Samozřejmě taky placená (chtěl bych kvalitu). Navíc je pro mě důležité, mít dvě šablony (jednu pro veřejno část a druhou pro neveřejnou čast). Nemyslím teď šablonu administrace. Je na toto komponenta? No a tady jde o to, že prvotním cílem je především umožnit přístup zdarma k mnoha souborům a zatím nechci k tomuto účelu vytvářet shop. Existuje nějaké elegatní řešení mého problému? Děkuji.

Powered by Fórum