Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Důležité problém s One Page Checkout VirtueMart 2
Co se týče komunikace, forum.virtuemart.net/index.php?topic=99418.0 ani www.linelab.org/helpdesk/ odpovídáme na vše včetně mailů. Takže přestante už konečně brečet zde do fóra, že svámi nikdo nekomunikuje a napište přímo těm českým firmám, na které si tady stále dokola stežujete. ( Linelab a Artio )
Gratuluji k rupostel, váš přechozí post v tomto vlákně je starý devět měsíců.
ma®vays napsal: Abych pravdu řekl, raději řeším vše zde. Jednak jsou zde hodní lidi kteří pomůžou (z některých jsou už kamarádi), ale hlavně tím podle mě víc pomůžu komunitě a rozšířím pomyslnou databázi řešení
Prostě sem hodím dotaz, vyřešíme jej a další návštěvníci to pak jednoduše najdou, kdyby měli ten samý problém.
PS: Navíc mám poslední dobou spíš špatné zkušenosti řešit problémy na fórech výrobce
Hodní lidé tady jsou, ale pokud máte problém s rozšířením pro Joomla, musíte primárně kontaktovat podporu, stejně tak, jak to dělají všichni ostatní, ne každý vývojář má čas pročítat všechna různá fora, potom vzniká dojem že podpora vubec nekomunikuje, což není pravda.
viz.: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...ic-ve-fakture#109987
cituji vás:
nebo:ma®vays napsal: PS: Samozřejmě že podpora Artio mlčí . . . .
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...voice-sleva-v#103148
cituji vás:
ma®vays napsal: tak pánové z Artia na mě serou, jak na placatý kámen.
Pošlete mi ty odkazy, kde zůstal váš dotaz bez reakce, aby vám někdo z artia / linelab pomohl s řešením.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Hodně slušná reklama co myslíte?
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Prosím PM, kdo má s tímto zkušenost a má zájem to vyřešit.
Mám stejný problém
Šablona od Gavick - gk_storebox. Nefunguje tlačítko potvrdit objednávku a při přepínání způsobu dopravy se nepřepočítává aktuálně cena v košíku. Použit One Page Checkout. Zdejší řešení nepomáhá
Díky za každou pomoc.
Děkuji za pomoc Františkovi (Linelab)
Nejnovější příspěvky