Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Script, který zobrazí předešlou stránku.

07. zář 2015 17:35 #123313
Script, který zobrazí předešlou stránku. od tonboss
Pokročilý uživatel
Zdravím,
uměl by někdo prosím script, který bych vložit do těla formuláře (chronoforms nebo rsforms) a s příchozím emailem by se zobrazil titulek stránky, z které se odkazovalo?

V praxi takto:

Mám 60 kurzů a každý kurz má tlačítko "Dotaz ke kurzu", po kliknutí na tlačítko vyskočí popup okno s formulářem. Po vyplnění a odeslání potřebuji vědět, o jaký kurz se jednalo. Tudíž potřebuji, aby mi na mail dorazilo krom vyplněných údajů také například titulek stránky (kurzu). Podobný problém jsem řešil, když se jednalo o formulář, který se nacházel na stejné stránce jako kurz, tam je nastavení jednoduché. Nemohu ale přijít co udělat proto, aby se mi titulek vygeneroval i v případě, že je formulář v popup okně (tudíž na jiné stránce než se nachází kurz). Nerad bych samozřejmě dělal 60 formulář zvlášť:)

Děkuji za odpověď

07. zář 2015 21:43 #123314
Odpověď od Cony
Moderátor
Nevím jak to lze konkrétně řešit v chronoforms, nebo rsforms, ale princip by měl být takový, že jednotlivé odkazy doplníte nějakým parametrem. Tzn. odkaz na formulář nebude jen /kontakt, ale např. /kontakt?subject=test.

Ve formuláři si pak tuto proměnou přečtete pomocí JApplication->input, nebo třeba napřímo z $_GET, nebo možná mají ty komponenty nějaký svůj princip použití. Podle toho jak jsou udělané mohou reagovat na parametr i napřímo, jen ho budete muset vhodně pojmenovat.

Powered by Fórum