Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

správa projektu?

17. bře 2015 22:55 #120967
správa projektu? od Karel
Uživatel
Zdravím, omlouvám se pokud zda už se tu někdo neptal, ale nevím dle čeho vyhledávat. Mám stránky, kde bych chtěl řešit různe "kauzy" nebo jak to nazvat, která se budou časově vyvíjet. Nevím jak přesně pojmenovat ale když zjednoduším, tak např půjde o komunikaci s úřady.....vznesu dotaz (článek s lehkým popisem co a jak a odkaz na soubor s žádostí)....za nějaký čas úřad odpoví...opět třeba článek s přílohou. A takto se může třeba táhnout a chtěl bych nějak zachovat i časovou posloupnost. Nenapadá Vás někoho jak pokud možno podobné projekty rozumně evidovat aby bylo přehledné i do budoucna.Popřípadě co na to použít. Předem moc děkuji za jakoukoliv reakci a nápad.

17. bře 2015 23:20 #120968
Odpověď od Cony
Moderátor
Nevím jaký plánujete rozsah toho portálu, ale nestačily by Vám klasické články? Buď celou "kauzu" zapisovat do jednoho článku a pro přehlednost si jej rozdělovat na kapitoly pomocí základního pluginu "Oddělovač stránek", nebo pro každou kauzu mít jednu kategorii a v ní co odpověď to jeden článek.

Přílohy můžete dávat buď přímo do textu, nebo pro druhý případ by šlo použít např. rozšíření Attachments , nebo Fields Attach . Tím druhým by jste si navíc mohl nadefinovat další volitelná pole, aby jste je nemusel vždy zadávat do textu článku.

17. bře 2015 23:38 #120969
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Nebo můžete "schizovat" (budete si odpovídat sami, za úřady) do některého rozšíření pro diskuze.
V "přehnané" variantě by se daly vyplňovat i jednotlivé "profily úřadů", zobrazovat "stromovou strukturu", nebo "nejnovější" odpovědí.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

17. bře 2015 23:41 #120970
Odpověď od Karel
Uživatel
no přesně právě nevím ještě..ale asi by celkem bylo dobry aby třeba dokumenty byly tež nějak rozdělení dle "daného téma"

Powered by Fórum