Přihlásit se

šablona LBOX & Community Builder extension

11. čvn 2023 22:15 #148411
šablona LBOX od Jakub
Začátečník
[img

Zdravím, mám dotaz k šabloně LBOX. Je možno nějak dostat do této pozice přihlašovací formulář z community builderu místo defaultního login formu z joomla? Nebo je možno kombinovat joomla a community builder login box? Díky moc za všechny tipy.

12. čvn 2023 19:04 - 12. čvn 2023 19:05 #148414
Odpověď od Bong
Moderátor
Neznám šablonu LBOX, netuším odkud ji máte a nechce se mi trávit čas jejím hledáním...

Ale proč potřebujete měnit modul přihlášení? Prostě si v něm přenastavte parametry: Přesměrování po přihlášení, Přesměrování po odhlášení a Stránka vytvoření účtu na stránky komponenty CB.

Nebo zkuste zakázat stávající modul přihlášení a zobrazte ten z CB, nastavte mu správnou Pozici a Třídu modulu a mohlo by to také fungovat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

12. čvn 2023 19:10 #148415
Odpověď od Jakub
Začátečník
Zdravím, šablonu mám tady odsud z webu - viz  www.joomlaportal.cz/forum/sablony-pro-jo...-zdarma-lbox?start=0
Všude právě píšou, že při používání community builderu by měl být zakázán defaultní joomla login modul. Tak jsem se řídil návodem :) Zkoušel jsem nastavit ten community builder podle návodu tady na webu, ale dosáhl jsem akorát toho, že se mi zobrazuje username a password fieldy. Ne ikona  s plovoucím menu jako u toho default login modulu. 

12. čvn 2023 19:15 #148416
Odpověď od Jakub
Začátečník
demo šablony tady:  lbox.linelab.org/index.php/en/ chtěl bych dosháhnout stejného vzhledu přihlášení...Nastavoval jsem podle screenu, který jsem přikládal v prvním příspěvku. S default login modulem jsem toho dosáhl, s tím CB ani ťuk :(

13. čvn 2023 12:35 #148417
Odpověď od Linelabcz
Admin

Neznám šablonu LBOX, netuším odkud ji máte a nechce se mi trávit čas jejím hledáním...

Ahoj Bongu, to se divím že neznáš. Je to skvělá a rychlá šablona, měl bys vyzkoušet.
Jeden uživatel dokonce napsal, že jde klenot mezi Joomla 4 šablonami :-)

Jakube, napište mi na Vás kontakt, pošlu Vám upravený CB modul.

13. čvn 2023 17:42 #148418
Odpověď od Jakub
Začátečník
Zdravím, díky moc, to bude úplně nejhodnější. Pošlete mi to, prosím, na jakub.kubza(at)gmail(tečka)com
Moc děkuju

16. čvn 2023 12:15 - 16. čvn 2023 12:16 #148425
Odpověď od Jakub
Začátečník
Zdravím, jestli bych mohl poprosit o upravený community builder login module. 
A ještě bych měl jeden dotaz. Pokud umístím community builder menu do pozice topbar v šabloně LBOX, jak dosáhnout toho, aby položky menu byly pod sebou a ne v řádku? V mobilní verzi to funguje OK, na PC bohužel nee. viz 

17. čvn 2023 01:05 #148426
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Děláte si z fóra externího bezplatného kodéra? 

A co google?
css jak dosáhnout toho, aby položky menu byly pod sebou a ne v řádku

Hned první 3 odkazy Vám pomohou....
Studujte trochu chlape taky sám, nejste přece cvičená opice

MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla

17. čvn 2023 11:36 #148427
Odpověď od Jakub
Začátečník
Děkuji za nic. Vždycky mne fascinovalo, že je člověk věnovat tolik energie ničemu nebo sepsutím jiného místo toho, aby pomohl. Myslím, že ve fóru, kde napíše 1-2 lidi za den zase tak moc nespamuju…