Joomla 6.1.2 / 5.4.7 Security & Bugfix Release (07 čvc 2026)
Dne 7.7. 2026 byla oficiálně vydána Joomla 6.1.2 společně s Joomla 5.4.7. Jedná se o verze s opravami zabezpečení a chyb pro řady Joomla 5.x a 6.x.
volání domény x přesměrování na phidhingovou stránku
24. čvn 2026 18:36 #151273
Dobrý den,
při volání domény multicaradecin.cz se web záhadným způsobem přesměruje na phidhingovou stránku viz příloha. Toto se stane pouze poprvé. Při dalších voláních této domény se web načte již správně.
Prosím, mohu tento problém nějak odstranit?
Mockrát děkuji
J 5.4.0
PHP 8.4
při volání domény multicaradecin.cz se web záhadným způsobem přesměruje na phidhingovou stránku viz příloha. Toto se stane pouze poprvé. Při dalších voláních této domény se web načte již správně.
Prosím, mohu tento problém nějak odstranit?
Mockrát děkuji
J 5.4.0
PHP 8.4
24. čvn 2026 18:58 #151274
NEJWEBDESIGN.CZ - Váš webdesigner - www.nejwebdesign.cz | JOOMLAHACK.INFO - odvirování a zabezpečení vašeho webu - www.joomlahack.info
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Jesrtli chcete odviruji vám komplet web, aby byl zase křišťálově čistý a do budoucna zabezpčený. Kdyžtak napište na info@nejwebdesign.cz
NEJWEBDESIGN.CZ - Váš webdesigner - www.nejwebdesign.cz | JOOMLAHACK.INFO - odvirování a zabezpečení vašeho webu - www.joomlahack.info
24. čvn 2026 20:23 #151277
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Odvirováno, ale bylo to teda rozlezlý komplet ve struktůře celé Joomly. Zabezpečeno. Vyřešeno.
24. čvn 2026 21:07 #151279
Odpověď od Luděk Pechanec
Pokročilý uživatel
Mockrát děkuji. Super práce - DOPORUČUJI
25. čvn 2026 18:59 #151281
Jak jsi web zabezpečil? Mám leta 5 webů a nikdy jsem neměl problém. Šéfuju si je sám.
Odpověď od JR
Začátečník
GanjaNIN napsal: Odvirováno, ale bylo to teda rozlezlý komplet ve struktůře celé Joomly. Zabezpečeno. Vyřešeno.
Jak jsi web zabezpečil? Mám leta 5 webů a nikdy jsem neměl problém. Šéfuju si je sám.
30. čvn 2026 07:26 #151284
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Jenze ted je v x komponentach a pluginech nalezen exploit napr. v JCE, SP Page Builder, iCagenda a dalsich frameworkach. Za posledni tyden jsem odviroval 15 webu, ktery byly prolezly jak holandsky syr. Zabezpecil jsem je pravidlama, aby pripadne dalsi volani exploitu nebylo mozne.
Kdyz budes chtit napis pres joomlahack.info a ja ti na ne kouknu.
Kdyz budes chtit napis pres joomlahack.info a ja ti na ne kouknu.
Nejnovější příspěvky